Neler Yeni

Ryzen 3 3200G PC toplamak istiyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen yardım.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Aynen oldu ustam. Ben KEYINIZI GIRIN kismina bi key yapistirdim girdim. Ondan pro kurmus sanırım. Keyim yok diyince secenekleri verdi ordan Home dedim. Education daha cok bussiness gibi bir seydi.
Tamam elinizde home keyi var mı?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Tamam elinizde home keyi var mı?
Geldim. Şimdi onu deniyicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat şuan başlangıçta yine ses üstünde çarpı var, ses yok.

Bu Windows yeni kurduğun ve key vermediğin zaman, senin arka plan resmini ÇEVRENDEKİ BİRİNİN RESMİNİ BULUP, O ŞEKİLDE AYARLIYOR. Bu laptopta da başıma geldi. HALBUKİ BANA ARKAPLAN DEĞİŞTİRMEYİ KISITLADIĞI HALDE KEYİM YOK DİYE.

Kesinlikle bununmasum olduğu düşünülemez. İnsanları, hacklendim mi acaba diye korkutarak, arka planı devamlı değiştirerek, antivirüs almaya, key almaya zorluyor. Saf değil hiçkimse. VE HİÇBİR SORUNU ÇÖZMÜYOR. Benim laptopumu ve pek çok laptopu, ZORLA YANLIŞ DRIVER'I ATA ATA ÖLDÜRDÜ. Nasıl düzeltmez, böyle bir şey düşünülebilir mi.

Ustam acaba bağlanamadığından mı olmuyor?

Acaba Telden USB ile net çekiyorum, ondan olabilir mi diyicem ama...

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    16 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
TAMAM WIN 10'U BİR ŞEKİLDE ÇÖZDÜM RESETLE. Neyden çözüldü ben de bilmiyorum.

Ustam benim hoparlörüm bozuk galiba. Yeni aldım ama çalışmadı zaten. Takınca puf diyo sadece tipik elektrik alma sesi. Ama JAG KULAKLIĞI da görmüyor pc. USB kulaklığım veya ses aygıtım yok.

Son düzenleme:

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Ben biraz bakayım dönerim ustam.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Siz konuyu biraz daha araştırın çözerseniz beni de bilgilendirin.

Ayrıca buna dair yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sorununuz çözüldü mü acaba?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Sorununuz çözüldü mü acaba?
Şuan şurda verilmiş ilk çözümü deniyicem DDU ile silip az sonra.

Bir de şöyle bir konu açtım:

5.1 alamıyorum bu anakartta diyen biri, bi model yazmış 2018'den ama neden o model vs yazmamış. Onu deneyecektim ama vazgeçtim. O zaten ses alıyomuş ama 5.1 alamamış diye. Ben komple alamıyorum. USB ile çalışan aygıtla denediğim halde.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben sorunumu çözdüm size de haber veriyim dedim.Bilgisayara format attım ve kendiliğinden yükledi bence 1 kaç defa format atın ve deneyin eninde sonunda yükler.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Ben sorunumu çözdüm size de haber veriyim dedim.Bilgisayara format attım ve kendiliğinden yükledi bence 1 kaç defa format atın ve deneyin eninde sonunda yükler.

Sizde de yüklendiğinde bozuk oluyor muydu başlangıçta? Driverların çakışması mı acaba diyicem, e öyle olsa güncellemeleri yapmadan önce olsa bile çalışması gerekir. Ben denemeler yapayım yine de...

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sizde de yüklendiğinde bozuk oluyor muydu başlangıçta? Driverların çakışması mı acaba diyicem, e öyle olsa güncellemeleri yapmadan önce olsa bile çalışması gerekir. Ben denemeler yapayım yine de...
Bir kaç kere format atın olana kadar deneyin derim ama formatı flash bellek ile atın.

Petrichor

80+ Silver
En ucuz ve en mantıklı şekilde bu işlemciye uygun kasayı nasıl toplayabilirim arkadaşlar? Alım taksitli olacak. 2500 tlyi çok geçmesini istemem. Nette 2000 TL'ye HDD ile bu kasanın ucuz yapı hazır satıldığını da gördüm.

PC'de oyun oynamiyicam ve görüntünün benim için HİÇBİR önemi yok. İlerde de ya geliştiricem ya bu şekilde satıcam ve sonunda laptop alıcam zaten nasipse. Fakat ÇOK AĞIR, BU İŞLEMCİDE BİLE AÇMASI 20 SANİYE SÜREN Word dosyalarım gibi kullanımlarım var. Yani sadece performans önemli, ucuzluğu önemli, tekrar satarken daha az değer kaybetmesi; mantıklı bir toplama olmması önemli yani.

Parçalardan ancak üstünkörü anlıyorum, araştırabiliyorum, İngilizcem de var. Ama siz uzmanların yardımıyla her şey kolay olacaktır. )

@terebayt Siz yardım ediyordunuz bana bu konuda ustam. Kararımı verdim şükür. )
al ram 2x8 gb ram al ama

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Top Bottom