- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen oldu ustam. Ben KEYINIZI GIRIN kismina bi key yapistirdim girdim. Ondan pro kurmus sanırım. Keyim yok diyince secenekleri verdi ordan Home dedim. Education daha cok bussiness gibi bir seydi.Oldu mu?
Aynen oldu ustam. Ben KEYINIZI GIRIN kismina bi key yapistirdim girdim. Ondan pro kurmus sanırım. Keyim yok diyince secenekleri verdi ordan Home dedim. Education daha cok bussiness gibi bir seydi.Oldu mu?
Tamam elinizde home keyi var mı?Aynen oldu ustam. Ben KEYINIZI GIRIN kismina bi key yapistirdim girdim. Ondan pro kurmus sanırım. Keyim yok diyince secenekleri verdi ordan Home dedim. Education daha cok bussiness gibi bir seydi.
Geldim. Şimdi onu deniyicem.Tamam elinizde home keyi var mı?
Şuan şurda verilmiş ilk çözümü deniyicem DDU ile silip az sonra.Sorununuz çözüldü mü acaba?
Ben sorunumu çözdüm size de haber veriyim dedim.Bilgisayara format attım ve kendiliğinden yükledi bence 1 kaç defa format atın ve deneyin eninde sonunda yükler.
Bir kaç kere format atın olana kadar deneyin derim ama formatı flash bellek ile atın.Sizde de yüklendiğinde bozuk oluyor muydu başlangıçta? Driverların çakışması mı acaba diyicem, e öyle olsa güncellemeleri yapmadan önce olsa bile çalışması gerekir. Ben denemeler yapayım yine de...
En ucuz ve en mantıklı şekilde bu işlemciye uygun kasayı nasıl toplayabilirim arkadaşlar? Alım taksitli olacak. 2500 tlyi çok geçmesini istemem. Nette 2000 TL'ye HDD ile bu kasanın ucuz yapı hazır satıldığını da gördüm.
PC'de oyun oynamiyicam ve görüntünün benim için HİÇBİR önemi yok. İlerde de ya geliştiricem ya bu şekilde satıcam ve sonunda laptop alıcam zaten nasipse. Fakat ÇOK AĞIR, BU İŞLEMCİDE BİLE AÇMASI 20 SANİYE SÜREN Word dosyalarım gibi kullanımlarım var. Yani sadece performans önemli, ucuzluğu önemli, tekrar satarken daha az değer kaybetmesi; mantıklı bir toplama olmması önemli yani.
Parçalardan ancak üstünkörü anlıyorum, araştırabiliyorum, İngilizcem de var. Ama siz uzmanların yardımıyla her şey kolay olacaktır. )
Mesaj otomatik birleştirildi:
@terebayt Siz yardım ediyordunuz bana bu konuda ustam. Kararımı verdim şükür. )
Adam PC yi aldı kardeş.al ram 2x8 gb ram al amaAMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com