Arama sonuçları: *

1. KebanFiru

DA5 En Uygun Driverlar

Hayır, hiç bir sürücüyü güncellemek FPS düşürmez. Bu muhtemelen işinize yarayacaktır.
  2. KebanFiru

DA5 En Uygun Driverlar

İşlemcinin sürücüleri olmaz. Lakin anakartın sitesinden çipset sürücüsünü indirebilirsiniz. BIOS güncellemesinde ise yine en son sürümü indirmeniz yararınıza olacaktır. Lakin BIOS güncellemek diğer sürücüleri güncellemekten daha farklı.
  3. KebanFiru

lord atreus saçmalığı

Benim bu kadar abonem olsa kendi bilgisayarımda zorla mavi ekran verdirir, onun düzeltmesini çekerdim.
  4. KebanFiru

lord atreus saçmalığı

YouTube'da bunlardan çok var. Bir şey bilmeyip biliyorum diyorlar. Adamın birine rastladım AM4 sokete M2 SSD slotu diyor. Güncelleme: Az önce bir çok yazım yanlışı yapmışım, düzelttim.
  5. KebanFiru

DA-SİSTEM 5 FURMARK TESTİ YAPAN VAR MI ?

Maksimum 45 dakika şahsen yeterli olur. Yoksa karta zarar verme şansı var.
  6. KebanFiru

Uthenara intel i3 10100F 1660s mini hazır sistem

Alabiliyorsanız, bunu alın. "https://www.gaming.gen.tr/urun/21507/ultima-3600-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rtx-2060-oc-6gb-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/"
  7. KebanFiru

Donanım Arşivi Yeni Sistem Ağustosta Gelecekmiş

Teşekkürler siz de güle güle kullanın yeni sisteminizi.
  8. KebanFiru

Ben de "ATX" formatını seviyorum da taşınabilirlik cazip geliyor. Ben karşılaştırım "NR200"ün stoğu olursa onla bir "loop" dizmeye çalışırım. Baktım ölçüleri el vermiyor, bir tane "5000x" alırım sıfırdan sistem dizerim içine. Şuanki kasamı da kullanabilirim o da "Cooler Master H500P".
  9. KebanFiru

Ben de mezun olurken topluyacağım tekrardan. "mini ITX" düşünüyorum, "custom loop" ile.
  10. KebanFiru

"Custom" sıvı soğutma iyi gidermiş, bu sisteme. Peki "RGB" kablo kullandınız mı? Tam bakamamıştım fotoğrafına sistemin.
  11. KebanFiru

Peki "3090" bulmuşken bir şey sorucağım. Arka plaka kaç derece oluyor ? "LTT" neredeyse 100 derece olarak ölçmüştü. Bu modelde durumlar nasıl?
  12. KebanFiru

Önde daha ferah olduğunu biliyorum. Ama genelde ben üst tarafa montajlıyorum. Ekran kartı daha serin çalışsın diye.
  13. KebanFiru

Kasanızın yeni halini görmüştüm. Ben olsam "AIO"yu üste takardım. Egzoz görevi görsün diye.
  14. KebanFiru

Odayı "RGB"den mi imalat ettiniz. Duvarlar saf "RGB"den yapılmalı bence. 🤔
  15. KebanFiru

Başlığını Türkçe yazabilir misin?
  16. KebanFiru

hazır pclerde ryzen 5 3600 ,2060 16 gb ramli bi sistem varmı

"https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/amd-ryzen-7-2700x-3-7ghz-rtx2060-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-24-144hz-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html" Bunu buldum onun dışındaki çoğu ürünün stoğu bitmiş.
  17. KebanFiru

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

Yapcak bir şey yok herkes kazandığı paranın derdinde.Yani bunu uzatmak pek mantıklı değil şahsen
Top Bottom