Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Ben girdim discord sunucusuna rampage psu alınır mı patlar mı falan diye eğleneceğim.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
bu videoda ilk yayınladığında 7k yazıyordu video içinde biyerdede söylüyor abicimde bir videosunda fps testi yerine video açıp kendi oynuyormuş gibive o sistemi öneriyor doğru hatırlıyorsam izoly sistemiydi eğer videoyu tekrar bulabilirsem atarım videoyu ve bu adamın kanalından ABONELİKTEN ÇIKIN
Niye şaşırıyorsun ki?
Adam vatan çalışanı.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendinizi "Bazı" kelimesinin içinde tutuyorsanız o sizin ayıbınızdır veya kendinize saygınızdır :)
Hocam şimdi size bir konuda hak veriyorum.
Beni yanlış anlamayın sizinle herhangi bir sorunum yok önceden de girmiştim zaten dcye
Konu açan kişinin kışkırtmaları konusunda haklısınız konuda pc falan işe katmayacağım eskiden kalan hesabıma girdim ve adam şuanda gerçekten trollüyor bir kaç kişide dahil. Kaç yaşında bilmiyorum fakat burada çocukta da suç var bu adam babası yaşında haklısınız bu konuda daha da uzatmak istemiyorum . Kırdıysam affedin ama çocuğun dc kirletmesini de gördüm herkese de hak verdim şuan

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Hahaha clickbait yapıyor
Saçma sapan sistemler topluyor uçuk fiyatlara ama hala savunuyorsunuz
Sen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem cikaramiyor ve sponsorlardan daha fazla kazanmak için kalitesiz sistemleri tanitiyor diye hala neyi anlamak istemiyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben girdim discord sunucusuna rampage psu alınır mı patlar mı falan diye eğleneceğim.
lan ben alcan zannediyom bende trolliyim
Böyle babası yaşında adamla dalga gecmeye utanmayan insanlar oldugu surece küfür etmekle az bile kalmiş diyorum ve konuyu kapatıyorum
iki yüzlü işte :D dc de küfür ediyo

kanlost

80+
Sen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem cikaramiyor ve sponsorlardan daha fazla kazanmak için kalitesiz sistemleri tanitiyor diye hala neyi anlamak istemiyorsun ?
ben kendim 1650 3600 ve çift ram kullanarak 7500e sistem topladım hepside sıfır bide o vatandaş vatanda çalışıyor benden daha bilgili olması lazım :D

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sen baban yaşındaki insanları sarı mikrofon da görüp dalga geçince sorun yok bunda mı var :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle babası yaşında adamla dalga gecmeye utanmayan insanlar oldugu surece küfür etmekle az bile kalmiş diyorum ve konuyu kapatıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom