iki yüzlü işte dc de küfür ediyoKazıkçılığı tamam ama terbiyesizlik ne alaka? Terbiye farklı bir şey. Adam videoda gayet saygılı konuşuyor
Niye şaşırıyorsun ki?bu videoda ilk yayınladığında 7k yazıyordu video içinde biyerdede söylüyor abicimde bir videosunda fps testi yerine video açıp kendi oynuyormuş gibive o sistemi öneriyor doğru hatırlıyorsam izoly sistemiydi eğer videoyu tekrar bulabilirsem atarım videoyu ve bu adamın kanalından ABONELİKTEN ÇIKIN
Sen o musun?Ben girdim discord sunucusuna rampage psu alınır mı patlar mı falan diye eğleneceğim.
Evet.Sen o musun?
Hocam şimdi size bir konuda hak veriyorum.Kendinizi "Bazı" kelimesinin içinde tutuyorsanız o sizin ayıbınızdır veya kendinize saygınızdır
Kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok.Kazıkçılığı tamam ama terbiyesizlik ne alaka? Terbiye farklı bir şey. Adam videoda gayet saygılı konuşuyor
Sen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem cikaramiyor ve sponsorlardan daha fazla kazanmak için kalitesiz sistemleri tanitiyor diye hala neyi anlamak istemiyorsun ?Hahaha clickbait yapıyor
Saçma sapan sistemler topluyor uçuk fiyatlara ama hala savunuyorsunuz
Ben girdim discord sunucusuna rampage psu alınır mı patlar mı falan diye eğleneceğim.
Böyle babası yaşında adamla dalga gecmeye utanmayan insanlar oldugu surece küfür etmekle az bile kalmiş diyorum ve konuyu kapatıyorumlan ben alcan zannediyom bende trolliyim
iki yüzlü işte dc de küfür ediyo
ben kendim 1650 3600 ve çift ram kullanarak 7500e sistem topladım hepside sıfır bide o vatandaş vatanda çalışıyor benden daha bilgili olması lazımSen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem cikaramiyor ve sponsorlardan daha fazla kazanmak için kalitesiz sistemleri tanitiyor diye hala neyi anlamak istemiyorsun ?
iki yüzlü işte dc de küfür ediyo
Olayı bilmiyordum. Keşke konuyu açan kişi açıklamaya yazsaymış. HaklısınızKimsenin kimseye küfür etme hakkı yok.
Sen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem cikaramiyor ve sponsorlardan daha fazla kazanmak için kalitesiz sistemleri tanitiyor diye hala neyi anlamak istemiyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle babası yaşında adamla dalga gecmeye utanmayan insanlar oldugu surece küfür etmekle az bile kalmiş diyorum ve konuyu kapatıyorum