Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Capgras
Sen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem cikaramiyor ve sponsorlardan daha fazla kazanmak için kalitesiz sistemleri tanitiyor diye hala neyi anlamak istemiyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle babası yaşında adamla dalga gecmeye utanmayan insanlar oldugu surece küfür etmekle az bile kalmiş diyorum ve konuyu kapatıyorum
Ben küfür etmiyorum etmemde gerek yok.

Ariseks

80+ Gold
Sen bi sistem topluyosan parcalar ne olursa olsun sifir fiyatlarini mi yazarsin 2. El fiyatlarinimi bence clikbait degil videodaki 1050 li sistemin aynisini toplamak istesen 7k yi bulur ayrıca Onceki yorumlarda da yazdım bi donanim arsivi kadar buyuk kitlesi olmadigi için çok ucuza sistem cikaramiyor ve sponsorlardan daha fazla kazanmak için kalitesiz sistemleri tanitiyor diye hala neyi anlamak istemiyorsun ?

Böyle babası yaşında adamla dalga gecmeye utanmayan insanlar oldugu surece küfür etmekle az bile kalmiş diyorum ve konuyu kapatıyorum
Öncelikle beni deli silmedi7k ya 1050 ti sistem almam hazır sistemler var
2.para için saçma sapan sistemler çıkarıyor ama bu haklı olduğu anlamına gelmiyor yine yanlış yapıyor bu milletin cebindeki parayı göz dikmek gibi bir şey

Ok boomer o zaman sen baban yaşında adamların yanlışlarını söyleme

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dc ye girince beynim gitti resmen azdaha izoly alınır mı vb diye yazıcaktım herkes kendini komik sanıp trollüne izoly iyi falan yazıyor aşırı itici

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
Hocam şimdi size bir konuda hak veriyorum.
Beni yanlış anlamayın sizinle herhangi bir sorunum yok önceden de girmiştim zaten dcye
Konu açan kişinin kışkırtmaları konusunda haklısınız konuda pc falan işe katmayacağım eskiden kalan hesabıma girdim ve adam şuanda gerçekten trollüyor bir kaç kişide dahil. Kaç yaşında bilmiyorum fakat burada çocukta da suç var bu adam babası yaşında haklısınız bu konuda daha da uzatmak istemiyorum . Kırdıysam affedin ama çocuğun dc kirletmesini de gördüm herkese de hak verdim şuan
Anlatmak istediğim şey bu işte adam ban yediği için attığı mesajları göstermiyor ama kışkırtma ve rencide edici sözler yiyor.İzoly konusunda size hak veriyorum ama yapacak bir şey yok isteyen istediği içeriği çeker almak isterse alır :)

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Öncelikle beni deli silmedi7k ya 1050 ti sistem almam hazır sistemler var
2.para için saçma sapan sistemler çıkarıyor ama bu haklı olduğu anlamına gelmiyor yine yanlış yapıyor bu milletin cebindeki parayı göz dikmek gibi bir şey

Ok boomer o zaman sen baban yaşında adamların yanlışlarını söyleme
7 k ya 1050 sistem mı çıkarmış :) videoyu izlemediğin çok belli
2. para için sistem çıkarmıyor çıkan izloyde satışa çıkan sistemi para için inceliyor fps testi yapıyor ve yayınlarını izliyorsan izloy de bazı sistmlerde eski intel islemciler var almadan önce dikkat edin diye uyarıyor. Noldu haqqus önerisiyle izoly sistem mi aldın ne bu adamı sevmiyişin :)

Ariseks

80+ Gold
7 k ya 1050 sistem mı çıkarmış :) videoyu izlemediğin çok belli
2. para için sistem çıkarmıyor çıkan izloyde satışa çıkan sistemi para için inceliyor fps testi yapıyor ve yayınlarını izliyorsan izloy de bazı sistmlerde eski intel islemciler var almadan önce dikkat edin diye uyarıyor. Noldu haqqus önerisiyle izoly sistem mi aldın ne bu adamı sevmiyişin :)
Daha ne yazdığını bilmeyip neye cevap verdiğimi bile bilmiyorsun senle tartışmak girmeye bilse değmez
İşte bu gibi insanlar yüzüne haqqus gibi kişiler çoğalıyor

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
dc ye girince beynim gitti resmen azdaha izoly alınır mı vb diye yazıcaktım herkes kendini komik sanıp trollüne izoly iyi falan yazıyor aşırı itici
"İzoly alınır mı" diye soran "AKLINIZ"da sorun yok ama bunu komikliğe vuran kişiler itici oluyorsa yapacak bir şey yok acilen bir tedavi görmenizi "ŞİDDETLE" öneriyorum :) :D

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
İncele yapmadın değilmi?
Dostum adamın gazına gelme banlandığı için mesajları gözükmüyor ama kanalı ve kişiyi kötülemek amacı ile rencide edici sözler ortaya koyuyor discord sohbetine ve mesajları gözükmüyor diye kendini "HAKLI" sanıyor galiba :D Hala discorda gelip insanları kışkırtmaya çalışıyor tam (BAZI)11 yaş olgunluğundaki bir çocuğun yapacağı hareketler.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Daha ne yazdığını bilmeyip neye cevap verdiğimi bile bilmiyorsun senle tartışmak girmeye bilse değmez
İşte bu gibi insanlar yüzüne haqqus gibi kişiler çoğalıyor
:) :) sevdim seni yazışarak değilde birde konuşarak tartışmak istersen Gocer#0726

şu söz ile beni güldürmeyi başardın helal len sana :) :) :)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan
ben hala olayı anlamadım ama takipten çıktım

Top Bottom