Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69

kanlost

80+
İnsanların gazına gelmeyin lütfen arkadaş ban yediği için attığı mesajları göremiyorsunuz Haqqus kanalının attığı sistemeleri beğenmiyor olabilirsiniz ama sizinde bir araştırma,düşünce yeteneğinizin olduğunu düşünüyorum.Bu konuyu açan arkadaş kanal ve kişiye yönelik olarak rencide edici sözler yazdı yapacak bir şey yok 11 yaşındaki çocuklar iyi senaryo yazıyormuş bunu öğrendim bugün :D
aynen kardeşim 11 yaşındayım nerden bildin

Squex

80+ Silver
Açıkcası kendinize pc alacağınız zaman tonlarca konu açıp başka zamanda "Çocuk belki babasının kaç aylık maaşını çöp bir bilgisayara harcıyor" demeyi çok iyi biliyorsunuz.Dediğim gibi araştırma,düşünme,doğruyu bulabilme gibi becerilenirizi kulanınız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi topladığı sistemlere kötü gözle bakabilirsiniz ama konu açıp sorabilirsiniz adamlar zaten bu fiyata bu alınmaz der geçer gidersin konuyu uzatmanın bir mantığı yok başka zaman olsa 1 tane bilgisayar için tonlarca konu açıyorsunuz :)
Kardeşim adam kötü sistem satıyor. Her insan gelip buraya konu açmasını biliyor mu? Forumun ne olduğunu bilmeyen görüyor pc yi iyi zannedip alıyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Açıkcası kendinize pc alacağınız zaman tonlarca konu açıp başka zamanda "Çocuk belki babasının kaç aylık maaşını çöp bir bilgisayara harcıyor" demeyi çok iyi biliyorsunuz.Dediğim gibi araştırma,düşünme,doğruyu bulabilme gibi becerilenirizi kulanınız :)

Dediğim gibi topladığı sistemlere kötü gözle bakabilirsiniz ama konu açıp sorabilirsiniz adamlar zaten bu fiyata bu alınmaz der geçer gidersin konuyu uzatmanın bir mantığı yok başka zaman olsa 1 tane bilgisayar için tonlarca konu açıyorsunuz :)
Tonlarca konu açıp millete yanlış bilgi vermiyoruz en azından
7k 1050ti sistem falan ya da izoly falan önermiyoruz
Bilmeyen adam alıyor bunu söylüyoruz sen de savunuyorsun dostum

Son düzenleme:

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
aynen kardeşim 11 yaşındayım nerden bildin
Düşünmek yeteneğimizi kullanabiliyoruz şükürler olsun :)

Bilmeyen adam alıyor kazıklanıyor bunu söylüyoruz sen de savunuyorsun dostum
Dediğim gibi sistemi beğenmek zorunda değilsiniz yapacak bir şey yok size iyi günler diliyorum kurduğum cümleleri bana 3,4 defa daha kurdurttunuz ama bir şey olmaz amacımız doğru bilgi vermek gaza getirmemek :)

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Bilmeyen adam alıyor kazıklanıyor bunu söylüyoruz sen de savunuyorsun dostum
Hala anlamıyosunuz haqqusun gönder toplıyalım videosu yani son videosunda takipçilerinin sistemlerini topluyor çocuk ddr3 den ddr4 sisteme geçmiş yeni ilemci anakart kasa almış haqqus a toplaması ve video çekmesi için göndermiş haqqusta video çıkarmak amacıyla toplamış videoa kullanılan 1050 ti en az 2 senelik video baslığınada güncel fiyatı yazmış ne var bunda video izlemeden 7 k 1050 tl sistemi olue kazıkçııı dersiniz anca

kanlost

80+
1623594634957.png
yan hesapıda banlamışlar bitanedaha hesap açam bende

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
kendisi 7k diyor ama
Ne kadar fazla yazarsa o kadar çok izleniyordur diye düşünüyor bence. O yüzden clickbait yapıyor. Yanındaki adamlara ise bunun 7K gibi davranması için tembihliyor.

DaffyGraphic

80+ Silver
bu videoda ilk yayınladığında 7k yazıyordu video içinde biyerdede söylüyor abicimde bir videosunda fps testi yerine video açıp kendi oynuyormuş gibive o sistemi öneriyor doğru hatırlıyorsam izoly sistemiydi eğer videoyu tekrar bulabilirsem atarım videoyu ve bu adamın kanalından ABONELİKTEN ÇIKIN
Ben şu adama bir hasta çoçuk vardı enes batur bağış atmıştı sistem toplamıştı onda abone olmuştum çıktım abonelikten

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Kazıkçılığı tamam ama terbiyesizlik ne alaka? Terbiye farklı bir şey. Adam videoda gayet saygılı konuşuyor

Ariseks

80+ Gold
Hala anlamıyosunuz haqqusun gönder toplıyalım videosu yani son videosunda takipçilerinin sistemlerini topluyor çocuk ddr3 den ddr4 sisteme geçmiş yeni ilemci anakart kasa almış haqqus a toplaması ve video çekmesi için göndermiş haqqusta video çıkarmak amacıyla toplamış videoa kullanılan 1050 ti en az 2 senelik video baslığınada güncel fiyatı yazmış ne var bunda video izlemeden 7 k 1050 TL sistemi olue kazıkçııı dersiniz anca
Hahaha clickbait yapıyor
Saçma sapan sistemler topluyor uçuk fiyatlara ama hala savunuyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom