Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
Haqqusun argolu konuşması hata evet. Zaten sunucuda argo yasaksa sunucu başının argo kullanması saçma oluyor. Adamın yaptığı sistemlerde kötü zaten ama işin tuhaf tarafı adamın 5k lık olan sistemi 7k ya satmasını savununlar var cidden ne düşünüyorlar çoğu küçük yaşta piyasayı fazla bilmeyen çocuklar bence.
Kankam adam sistem felan satmıyor bilgisayar toplayan kişinin çevresinde güveneceği kimse yoksa haqqusa yolluyor ve o video çekiyor birazcık dinleme,okuma becereniz varsa bu becerileri kullanmayı lütfen unutmayınız :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
İnsanların gazına gelmeyin lütfen arkadaş ban yediği için attığı mesajları göremiyorsunuz Haqqus kanalının attığı sistemeleri beğenmiyor olabilirsiniz ama sizinde bir araştırma,düşünce yeteneğinizin olduğunu düşünüyorum.Bu konuyu açan arkadaş kanal ve kişiye yönelik olarak rencide edici sözler yazdı yapacak bir şey yok 11 yaşındaki çocuklar iyi senaryo yazıyormuş bunu öğrendim bugün :D
Bu yine de ona ****** git ****** yazmasının doğruluğunu kanıtlamıyor
Ne yazarsa yazsın gidip o kişiye bu cümleleri kuramaz banlar geçer
Ki kendide biliyor insanları kazıkladığını gelip ona rağmen bu cümleleri kuruyorsa

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz araştırma yapsın o zaman, bu forumlar ne için var ?
Bilmeyen kişiler alıyor zaten ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun burda
Araştırma yapmadan alıyolar çünkü parayı veren onlar değil bu gibi kanallardan sistem alanlar analar babalar 10 yaşındaki çocuk nerden bilsin ekran kartını işlemciyi .
Babasına diyor bana pc al bu kanal satıyor diyor adamda güveniyor alıyor

Squex

80+ Silver
Kankam adam sistem felan satmıyor bilgisayar toplayan kişinin çevresinde güveneceği kimse yoksa haqqusa yolluyor ve o video çekiyor birazcık dinleme,okuma becereniz varsa bu becerileri kullanmayı lütfen unutmayınız :)
Bu videosunda 1050 ti pc toplamak isteyenin elinde varmış öyle demişti videonun bir yorumunda. Ama her videosu böyle mi ki hatırlıyorum o vatandan link verdiği ryzen 5 1200 lü sistemleri 2 3 k fazlasına f/p dediği sistemleri.

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
Ki kendide biliyor insanları kazıkladığını gelip ona rağmen bu cümleleri kuruyorsa
Açıkcası kendinize pc alacağınız zaman tonlarca konu açıp başka zamanda "Çocuk belki babasının kaç aylık maaşını çöp bir bilgisayara harcıyor" demeyi çok iyi biliyorsunuz.Dediğim gibi araştırma,düşünme,doğruyu bulabilme gibi becerilenirizi kulanınız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu videosunda 1050 ti pc toplamak isteyenin elinde varmış öyle demişti videonun bir yorumunda. Ama her videosu böyle mi ki hatırlıyorum o vatandan link verdiği ryzen 5 1200 lü sistemleri 2 3 k fazlasına f/p dediği sistemleri.
Dediğim gibi topladığı sistemlere kötü gözle bakabilirsiniz ama konu açıp sorabilirsiniz adamlar zaten bu fiyata bu alınmaz der geçer gidersin konuyu uzatmanın bir mantığı yok başka zaman olsa 1 tane bilgisayar için tonlarca konu açıyorsunuz :)

Squex

80+ Silver
Kısacası bu adam pc hakkında bilgisi olmayanları dolandırıyor. Yanlış bilgi veriyor.
Ailesinden pc isteyen çocuk açıyor yt den video karşısına bu çıkınca iyi zannediyor alıyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim forumdan olan biri bile dc de bizi kötülüyor vallahi utandım yaa
Adam buranın üyesi birde burayı gömüyor

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
oyunda önündeki vuramayana ana avrat küfür edersiniz adamın dc sine gidip yaptığı video ile o sisteme o para verilir mi kazıkcıı terbiyesiz gibi kelimeler yazınca adamda küfür edince ooo bana küfür ediyo dersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,602
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom