Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Haklısınız fakat bilgisayar hakkında bilgisi olmayan çocuklar anasını babasını zar zor ikna edip bu sistemleri alıyor yazık değil mi onlara?
Tabii ki ama internetten bulacakları ilk videonun veya kaynağın Haqqus olacağını hiç zannetmiyorum, zira kendisinden çok daha yüksek abone ve ortalama izlenme sayısına sahip Technopat, Donanım Arşivi, PC Hocası TV gibi kaliteli kanallar bulunuyor. İlk olarak Haqqusu bulmak için arama çubuğuna direkt Haqqus falan yazman gerekiyor.

Lewis Hamilton

80+ Bronze
İzleyen izler kardeşim sanane ?
Bu adamın abonesi değilim daha hiç görmemiştim ama bir ağrınmı varda abonelikten çıkın diyorsun ?
Tamamiyle hit kasmak için açılmış bir konu.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Izoly konusunda gorusumu belirttim sponsorlardan ve youtubeden daha fazla kazanmak icin kotu marka urunleri iyimis gibi tanitip video cekiyor . Dc mevzusunda arkadasın ne yazdiginin ss i yok dalga gectiyse veya sinir ettiyse kufur etmesi dogru degil fakat etmis olabilir ona bisey diyemem
Silindi

Son düzenleme:

Squex

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok kanka dava açmıcam
1623592987922.png

usta ne diyosun buna
haqqusdan yana değilim bu arada adam kazıkçı sadece
sunucusuda savunuyor ya adamı inanılmaz

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
bu doğru mu? ana
Kankam o arkadaşa güvenme kanlost adlı arkadaş kişiye ve kanalına yönelik rencide edici söylemlerde bulundu siz ban yediği için görmüyorsunuz maalesef :) Herkesin gazına gelmeyin.

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Akycnn
bu videoda ilk yayınladığında 7k yazıyordu video içinde biyerdede söylüyor abicimde bir videosunda fps testi yerine video açıp kendi oynuyormuş gibive o sistemi öneriyor doğru hatırlıyorsam izoly sistemiydi eğer videoyu tekrar bulabilirsem atarım videoyu ve bu adamın kanalından ABONELİKTEN ÇIKIN
Güvenilir bi kanal değil zaten yani bence

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Dostum milleti kazıklıyor sırf para için bak sadece para
Bu adama neden güvenilmemesi gerektiği bu yüzden . Ekmek parası de milleti kazıkla sonrs birde takipçi kas . Bu adama bu yüzden güvenmiyolar kendi cebine para sokmak için milleti kazıklıyor
Evet bende soylüyorum sponsorlardan ve youtubeden daha fazla kazanmak için iyi olmayan ürünleri tanıtıyor

Top Bottom