Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Videolardaki konuşma şekli ve muhabbeti saran bir insan. İllaki yaptığı önerilere uymak zorunda değilsiniz, herkesin kendi özgür iradesi bulunuyor, kullanmak size kalmış. Bunun için, öyle kesin ağır ithamlarda bulunmayın. Vatan PC'de çalıştığını ve bu yüzden de başka firma ve satıcılardan öneri yapmasına izin verilmeyen bir kişi diye biliyorum ayrıca.

kanlost

80+
Discord linkini özelden atıcak varmı haqqusun bulamadım da
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga o küfürle dava aç en az 3000 TL net para alırsın şahsına hakaretten gg wp etiket üzerindeki id yide kopyalarsan mükemmel olur senin için
yok kanka dava açmıcam

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
aga o küfürle dava aç en az 3000 TL net para alırsın şahsına hakaretten gg wp etiket üzerindeki id yide kopyalarsan mükemmel olur senin için
Arkadaşın yazdıklarını görmemeniz gayet normal kanala ve kişiye yönelik rencide edici sözlerde bulunuyor ama ban yediği için maalesef siz o mesajları göremiyorsunuz :)

ADRIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Vehbi Öztürk
Haqqus =İzoly =Kazık

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül

yok kanka dava açmıcam
Açamazsın kankam zaten :) ne yazdığını herkes biliyor senin gönlün,için rahat olsun

ben kanlostum ztn kendisine bir hakarette bulunmadan 7k nasıl bu sisteme para verdiriyorsunuz kazıklamışınız dedim 1050ti 2. el 1 ram ryzen3 3100 ve rampage psu su nasıl bu kadar para ediyor güzel kazıkçılık yapmışsınız 1k felan heralde kendi cebinize attınız dedim ve geldi karşıma

adam zaten hem rampagenin hemde izloynin köpekliğini yapiyor
Bu arada videoyu izlemediğini çok iyi belli etmişsin adam sistemi toplamıyor gönderen arkadaş sistemi alıyor eğer çevresine toplatacağı bir insan yoksa ona gönderiyor hem haqqus video çekiyor hemde o arkadaş güvenilir bir insandan sistemini yapılı bir şekilde geri alıyor.Lütfen eleştiri yaparken videoyu dikkatlice izleyiniz :)

Flamesa

80+ Silver
Videolardaki konuşma şekli ve muhabbeti saran bir insan. İllaki yaptığı önerilere uymak zorunda değilsiniz, herkesin kendi özgür iradesi bulunuyor, kullanmak size kalmış. Bunun için, öyle kesin ağır ithamlarda bulunmayın. Vatan PC'de çalıştığını ve bu yüzden de başka firma ve satıcılardan öneri yapmasına izin verilmeyen bir kişi diye biliyorum ayrıca.
Haklısınız fakat bilgisayar hakkında bilgisi olmayan çocuklar anasını babasını zar zor ikna edip bu sistemleri alıyor yazık değil mi onlara?

kanlost

80+
Açamazsın kankam zaten :) ne yazdığını herkes biliyor senin gönlün,için rahat olsun

Bu arada videoyu izlemediğini çok iyi belli etmişsin adam sistemi toplamıyor gönderen arkadaş sistemi alıyor eğer çevresine toplatacağı bir insan yoksa ona gönderiyor hem haqqus video çekiyor hemde o arkadaş güvenilir bir insandan sistemini yapılı bir şekilde geri alıyor.Lütfen eleştiri yaparken videoyu dikkatlice izleyiniz :)
istesem açarım buna karışamassın

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
istesem açarım buna karışamassın
Yazdıklarını çok çabuk unutmuşsun be kankam sencede adamın kanalına ve kişiye yönelik rencide edici sözlerini ban yediğin için gösterememen seni maalesef üste çıkarıyor keşke ban yemeseydin rezil oluşunu izlerdim :D

kanlost

80+
Yazdıklarını çok çabuk unutmuşsun be kankam sencede adamın kanalına ve kişiye yönelik rencide edici sözlerini ban yediğin için gösterememen seni maalesef üste çıkarıyor keşke ban yemeseydin rezil oluşunu izlerdim :D
aynen aynen

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Silindi o kısım technopat da onun konusu var ss almış biri o fotodan gördüm adam videoyu indirmiş altta < - > bu şekilde olan ileri geri durdur barı gözüküyor
Konu linki atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom