Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69

kanlost

80+
Adama gidip kötü sistem yapıyorsun vb şeyler söylersen küfür eder tabii. Küfür etti diye linçleyenler hiç küfür etmeyen arkadaşlar (!). Bu adamı da tanımam, etmem.
tanırsan zaten sende öyle dersin rampage ve izolye çok iyi marka diyo :D

war20anty

80+ Bronze
tanırsan zaten sende öyle dersin rampage ve izolye çok iyi marka diyo :D
Çok iyi marka olmayabilir de adama niye kötü sistem veya kazık sistem yapıyorsun diyorsun? PC toplayacak adam araştırır, bilgi toplar öyle alır. Ayrıca baktığıma göre uygun sistemleri de var hepsi kötü değil.

kanlost

80+
Çok iyi marka olmayabilir de adama niye kötü sistem veya kazık sistem yapıyorsun diyorsun? PC toplayacak adam araştırır, bilgi toplar öyle alır. Ayrıca baktığıma göre uygun sistemleri de var hepsi kötü değil.
iyi olan bişey söyle mesela

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Adama gidip kötü sistem yapıyorsun vb şeyler söylersen küfür eder tabii. Küfür etti diye linçleyenler hiç küfür etmeyen arkadaşlar (!). Bu adamı da tanımam, etmem.

Ne demek ya? Eğer sorunlu parçalı sistem yapıp bilmeyen insanları bu sistem güzel olarak tanıtıyorsa bu yanlıştır ve kötüdür. Eleştiri kabul etmeli. Kalkıp bana küfür edilmedikçe ben de etmem. Sen bir youtubersan ve insanları yönlendiriyorsan bu parça güzel şu parça güzel diye ve bu kişiler de çocuksa ya da bir şey bilmeyen biriyse ona bakarak alabilirler. Kötüyse kötüdür, küfür etmeye gerek yoktur.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yine forumun %50 si başka bi şeyi diğer %50 si diğer şeyi savunuyo ve bu konular hiç çözülmüyor :d

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Çok iyi marka olmayabilir de adama niye kötü sistem veya kazık sistem yapıyorsun diyorsun?

İyi değilse neden denmez? Burada birini savunmuyorum ilk defa ismini adamın burda duydum ama düşünce tarzınız bence yanlış. Eğer kötüyse kötüdür. Her markanın kötüsüne kötü diyoruz, alma diyoruz bu forumda ve kalkıp al diyeni mi savunalım? Ben burada sorunlu ssd savunsam bir küfür etmediğiniz kalır.

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül
Sadece kötü sistem değil kişiyi ve kanalıda kötüledi ve rencide edici sözcükler kullandı ama hala üste çıkmaya çalışıyor ben anlamadım bu işi

war20anty

80+ Bronze
Ne demek ya? Eğer sorunlu parçalı sistem yapıp bilmeyen insanları bu sistem güzel olarak tanıtıyorsa bu yanlıştır ve kötüdür. Eleştiri kabul etmeli. Kalkıp bana küfür edilmedikçe ben de etmem. Sen bir youtubersan ve insanları yönlendiriyorsan bu parça güzel şu parça güzel diye ve bu kişiler de çocuksa ya da bir şey bilmeyen biriyse ona bakarak alabilirler. Kötüyse kötüdür, küfür etmeye gerek yoktur.
Adamı tanımam etmem diyorum zaten. Fonlandığı markaları iyi diye tanıtabilir. Bu kötü bir şey. Arkadaşın kazık sistem yapıyorsun, abonelikten çıkın diye söylenmesine ne demeli? Kime abone olacağımı ben bilirim. Ayrıca bilmeyen insan diye bir şey yok. Ekonomimiz sayesinde insanlar PC'yi zor alıyor. Araştırsın, bilgi toplasın öyle alsın. Yapmazsa kötü sistem diye haykırmasına gerek yok günümüz şartlarıyla.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
abonelikten çıkın diye söylenmesine ne demeli? Kime abone olacağımı ben bilirim. Ayrıca bilmeyen insan diye bir şey yok.

Kimse kimsenin nereye abone olacağına tabii ki karışamaz. Ha ayriyeten haklı mıyım haksız mıyım oylaması varmış. Tamam yaşanmıştır böyle bir şey anlatırsın geçersin, isteyen istediği gibi savunur ya da savunmaz. Kendini tatmin etme ve tamamen hit için açılmış bir konu ayrı. Burada arkadaş bu kanalın/sistemlerin iyi ya da kötü olduğu konusuna takılmamış. Kendisinin haklı olup olmaması söz konusu. İyi forumlar.

kanlost

80+
Adamı tanımam etmem diyorum zaten. Fonlandığı markaları iyi diye tanıtabilir. Bu kötü bir şey. Arkadaşın kazık sistem yapıyorsun, abonelikten çıkın diye söylenmesine ne demeli? Kime abone olacağımı ben bilirim. Ayrıca bilmeyen insan diye bir şey yok. Ekonomimiz sayesinde insanlar PC'yi zor alıyor. Araştırsın, bilgi toplasın öyle alsın. Yapmazsa kötü sistem diye haykırmasına gerek yok günümüz şartlarıyla.
evet abonelikten çıkın demem yanlış fakat adam bütün videolarında kazıklıyor bu videoda 1050ti (2. el) ryzen 3 3100 1 ram ve rampage psu kullanıyor ve 7k nasıl bir kazıkçı sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendimi tatmin etmeye çalışmıyorum başka insanlar ne düşünüyor merak ediyorum

Son düzenleme:
Top Bottom