Ariseks
80+ Gold
Napmış?Ağzına sağlık. Bu yaptığını kime yaparsan yap küfür ederdi herhalde. Bende olsam ederdim.
Napmış?Ağzına sağlık. Bu yaptığını kime yaparsan yap küfür ederdi herhalde. Bende olsam ederdim.
Discord sunucusunda kazık sistem falan demiş.Napmış?
tanırsan zaten sende öyle dersin rampage ve izolye çok iyi marka diyoAdama gidip kötü sistem yapıyorsun vb şeyler söylersen küfür eder tabii. Küfür etti diye linçleyenler hiç küfür etmeyen arkadaşlar (!). Bu adamı da tanımam, etmem.
Çok iyi marka olmayabilir de adama niye kötü sistem veya kazık sistem yapıyorsun diyorsun? PC toplayacak adam araştırır, bilgi toplar öyle alır. Ayrıca baktığıma göre uygun sistemleri de var hepsi kötü değil.tanırsan zaten sende öyle dersin rampage ve izolye çok iyi marka diyo
iyi olan bişey söyle meselaÇok iyi marka olmayabilir de adama niye kötü sistem veya kazık sistem yapıyorsun diyorsun? PC toplayacak adam araştırır, bilgi toplar öyle alır. Ayrıca baktığıma göre uygun sistemleri de var hepsi kötü değil.
Adama gidip kötü sistem yapıyorsun vb şeyler söylersen küfür eder tabii. Küfür etti diye linçleyenler hiç küfür etmeyen arkadaşlar (!). Bu adamı da tanımam, etmem.
Çok iyi marka olmayabilir de adama niye kötü sistem veya kazık sistem yapıyorsun diyorsun?
Sadece kötü sistem değil kişiyi ve kanalıda kötüledi ve rencide edici sözcükler kullandı ama hala üste çıkmaya çalışıyor ben anlamadım bu işiAdama gidip kötü sistem yapıyorsun vb şeyler söylersen küfür eder tabii. Küfür etti diye linçleyenler hiç küfür etmeyen arkadaşlar (!). Bu adamı da tanımam, etmem.
Adamı tanımam etmem diyorum zaten. Fonlandığı markaları iyi diye tanıtabilir. Bu kötü bir şey. Arkadaşın kazık sistem yapıyorsun, abonelikten çıkın diye söylenmesine ne demeli? Kime abone olacağımı ben bilirim. Ayrıca bilmeyen insan diye bir şey yok. Ekonomimiz sayesinde insanlar PC'yi zor alıyor. Araştırsın, bilgi toplasın öyle alsın. Yapmazsa kötü sistem diye haykırmasına gerek yok günümüz şartlarıyla.Ne demek ya? Eğer sorunlu parçalı sistem yapıp bilmeyen insanları bu sistem güzel olarak tanıtıyorsa bu yanlıştır ve kötüdür. Eleştiri kabul etmeli. Kalkıp bana küfür edilmedikçe ben de etmem. Sen bir youtubersan ve insanları yönlendiriyorsan bu parça güzel şu parça güzel diye ve bu kişiler de çocuksa ya da bir şey bilmeyen biriyse ona bakarak alabilirler. Kötüyse kötüdür, küfür etmeye gerek yoktur.
abonelikten çıkın diye söylenmesine ne demeli? Kime abone olacağımı ben bilirim. Ayrıca bilmeyen insan diye bir şey yok.
evet abonelikten çıkın demem yanlış fakat adam bütün videolarında kazıklıyor bu videoda 1050ti (2. el) ryzen 3 3100 1 ram ve rampage psu kullanıyor ve 7k nasıl bir kazıkçı sen düşünAdamı tanımam etmem diyorum zaten. Fonlandığı markaları iyi diye tanıtabilir. Bu kötü bir şey. Arkadaşın kazık sistem yapıyorsun, abonelikten çıkın diye söylenmesine ne demeli? Kime abone olacağımı ben bilirim. Ayrıca bilmeyen insan diye bir şey yok. Ekonomimiz sayesinde insanlar PC'yi zor alıyor. Araştırsın, bilgi toplasın öyle alsın. Yapmazsa kötü sistem diye haykırmasına gerek yok günümüz şartlarıyla.
kendimi tatmin etmeye çalışmıyorum başka insanlar ne düşünüyor merak ediyorumNe demek ya? Eğer sorunlu parçalı sistem yapıp bilmeyen insanları bu sistem güzel olarak tanıtıyorsa bu yanlıştır ve kötüdür. Eleştiri kabul etmeli. Kalkıp bana küfür edilmedikçe ben de etmem. Sen bir youtubersan ve insanları yönlendiriyorsan bu parça güzel şu parça güzel diye ve bu kişiler de çocuksa ya da bir şey bilmeyen biriyse ona bakarak alabilirler. Kötüyse kötüdür, küfür etmeye gerek yoktur.
Ben pc biliyorum da gülüyorum. Bilmeyip alanlar ne olacak?kimi dolandırıyor hayırdır birader önerdiği sistemleri almazsın gülüp geçersin olur biter bi insana dolandırıcı sıfatını öyle yakıştıramazsın