Neler Yeni

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Haklımıyım haksızmıyım

• Oy kullanan toplam üye
    69
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Efe Karataş
Bir ara sürekli sistem videoları izlediğim için karşıma çıkmıştı baktım markaların köpekliğini yapan biri sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdıklarını çok çabuk unutmuşsun be kankam sencede adamın kanalına ve kişiye yönelik rencide edici sözlerini ban yediğin için gösterememen seni maalesef üste çıkarıyor keşke ban yemeseydin rezil oluşunu izlerdim :D
Haqqus un dc sinde değilim ama kanlost sistemin fiyatına göre berbat ve kazık olduğunu yazdım demişti ben bunda bir şey görmüyorum

Son düzenleme:

kanlost

80+
Bir ara sürekli sistem videoları izlediğim için karşıma çıkmıştı baktım markaların köpekliğini yapan biri sadece

Haqqus un dc sinde değilim ama kanlost sistemin fiyatına göre berbat ve kazık olduğunu yazdım demişti ben bunda bir şey görmüyorum
banladığı için silindi yorumlar

quarexe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Batın Sarıgül

Banlandığı için görememeniz normal kişiye ve kanala karşı rencide edici ve kötüleyici sözler kullandı o yüzden ban yedi size katılıyorum haqqusun öyle bir dememesi lazımdı ama bir anlık bir şey Kanlost konusuna gelince çok fazla gazına gelmeyin arkadaşın mesajları silindiği için kendini haklı sanıyor.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Açtığı yayınlar dolandırdığı gerçeğini değiştirmez.
kimi dolandırıyor hayırdır birader önerdiği sistemleri almazsın gülüp geçersin olur biter bi insana dolandırıcı sıfatını öyle yakıştıramazsın

-CrawL

80+ Gold
bu videoda ilk yayınladığında 7k yazıyordu video içinde biyerdede söylüyor abicimde bir videosunda fps testi yerine video açıp kendi oynuyormuş gibive o sistemi öneriyor doğru hatırlıyorsam izoly sistemiydi eğer videoyu tekrar bulabilirsem atarım videoyu ve bu adamın kanalından ABONELİKTEN ÇIKIN
La sen haqqus dcsindeki kanlostsun dimi

kanlost

80+
Neden haterlik yapıyorsunuz ki? İyi sistemleri de var. Daha geçen i5 7. nesilli RX570 4GB'lı sistem topladı 3000'e sorunlu parça da yoktu.
Evet genel olarak sistemleri kötü.
2. el dimi

Neden haterlik yapıyorsunuz ki? İyi sistemleri de var. Daha geçen i5 7. nesilli RX570 4GB'lı sistem topladı 3000'e sorunlu parça da yoktu.
Evet genel olarak sistemleri kötü.
adam bana küfür etti

war20anty

80+ Bronze
Adama gidip kötü sistem yapıyorsun vb şeyler söylersen küfür eder tabii. Küfür etti diye linçleyenler hiç küfür etmeyen arkadaşlar (!). Bu adamı da tanımam, etmem.

Top Bottom