Ne? 1 gün boyunca bana yapsanız ben bile kapanırım. 30-50 dakika ideal furmark için.( 1 gün boyunca furmark testi yapan varsa yazsın lütfen )
Yanlış anlamış olabilirsin. 1 gün senin üzerine baskı uygulasalar dayanırmısın?Abdullah abinin tavsiyeleri üzerine diyorum,1 gün yapın demişti bir videosunda
1 gün sürekli değilde ara ara test yapmayı kast etmiştir diye düşünüyorum sürekli değilde ben videodan duyduğumdan dolayı yazdımYanlış anlamış olabilirsin. 1 gün senin üzerine baskı uygulasalar dayanırmısın?
Mantık nedir ? furmak testi gpu sıcaklık testi için var olan bir araç 5 10 dk lık zaman dilimleri yeterlidir.İyi forumlar arkadaşlar,DA-SİSTEM5 e furmark testi yapan varsa sonucunu yazabilir mi ? sistem kendini kapattı mı veya mavi ekran yedi mi ( 1 gün boyunca furmark testi yapan varsa yazsın lütfen )
Maksimum 45 dakika şahsen yeterli olur. Yoksa karta zarar verme şansı var.İyi forumlar arkadaşlar,DA-SİSTEM5 e furmark testi yapan varsa sonucunu yazabilir mi ? sistem kendini kapattı mı veya mavi ekran yedi mi ( 1 gün boyunca furmark testi yapan varsa yazsın lütfen )
ne 1 günü birader 10 15 dk yeterliİyi forumlar arkadaşlar,DA-SİSTEM5 e furmark testi yapan varsa sonucunu yazabilir mi ? sistem kendini kapattı mı veya mavi ekran yedi mi ( 1 gün boyunca furmark testi yapan varsa yazsın lütfen )