Arama sonuçları: *

1. L

Teknobiyotik'den Abdullah Abiye Lafları!!

Sistem yapalım dese kapılarda karşılanır ama işte çekemiyorlar. Donanım Arşivi fanı değilim ama şunlar görünce de sinir olmamak elde değil. Adam piyasadaki en f/p sistemleri yaptığı için dayanamıyorlar. 1tl bile kendine almadan sistem oluşturuyor markalarla, onun kadar çevresi olmayan diğer...
  2. L

DART1 sisteminin indirim kodları nasıl verilecek

Diğerinin de bir adilliği yok ki bence iki türlü de saçma, çekiliş daha mantıklı.
  3. L

DART1 DE HAREKETLİLİK GÖRÜYOR MUSUNUZ?

Hocam nereden biliyoruz bunu? Herkes stoğa gireceğini söylüyor, inşallah girer fakat böyle bir bilgi var mı elimizde? @Abdullah Hacıgül
  4. L

İtopya'nın bir suçu yok. Lütfen okuyun.

Bu nasıl yazı hocam, İtopya gidip el altından sistemi vermiştir falan demiyorum fakat sence de sitelerini daha iyi yapmaları gerekmiyor mu? İncehesap gaming gecesinde de buna yakın bir yoğunluk oluyor fakat en azından site çökmüyor, İtopya'da ise hem f/p sistemlerde site çöküyor hem de müşteri...
  5. L

DART1 Sistem Alamadım

Aynen öyle boşuna uğraşmayalım daha fazla bilgindirirseniz iyi olur; @Abdullah Hacıgül
  6. L

DART1 Sistem Alamadım

Bana da oldu hocam, yapacak bir şeyimiz yok sağlık olsun :(
  7. L

DART1 Sistem Alamadım

@Abdullah Hacıgül stoklar bitti mi? Bir bilginiz var mıdır hocam?
  8. L

Donanım Arşivi RTX 3060 Sistem Yayınlandı [DART 1]

Hocam her şey hazırdı zaten, tek sıkıntı yanlışlıkla 3 sistem ekledim sepete sonra ikisini silmeye çalışırken sepetten gitti, şimdi de hiç bağlanmıyor :(
  9. L

Donanım Arşivi RTX 3060 Sistem Yayınlandı [DART 1]

Hocam yavaş bile değil bu, hiç açamıyorum
  10. L

DART1 Sistem Alamadım

Yanlışlıkla 3 kere tıkladım ikisini silmeye çalışırken sepetim gitti çıldıracağım :/
  11. L

Pc hocasının topladığı 9399tl PC alayım mi

Hocam bu sistemi bu fiyata su an bulamazsiniz eski bir sistem bu.
  12. L

İtopya MD2 Kargo Süreci

"1 iş günü"
  13. L

Sistemin tükenmesi kaç saat sürecek

Soru da saçma olmamış mı sanki? Bu soruya bu cevap ;)
  14. L

TEKNOBİYOTİK'in yeni çıkardığı FR8500 sistemi sizce nasıl?

Oldukça kötü bence. PSU 500w, anakartın VRM'leri iyi değil, kasanın da tipi güzel değil gibi.120mm sıvı soğutmadan da bir şey ummamak lazım.
  15. L

Geciken Kargo İçin DA SİSTEM 4 Alan İLK 500 KİŞİYE "50TL" Değerindeki Kulaklık Standı Hediye

Hocam "paramı aldım" derken siz bu sistemlerden para mı kazanıyorsunuz ki? Çok net hatırlıyorum ya canlı yayında ya da bir konuda şöyle belirttiğinizi (sanırım twitch canlı yayınındaydı). Şöyle demiştiiniz: "Ben şu ana kadar firmalarla ortak topladığım hiçbir sistem için kişi başına para almadım...
  16. L

PC HOCASI YENİ SİSTEM Alınır mı??

O tabi daha iyi biri 6800tl biri 7700 :)
Top Bottom