Dambıldor
80+ Silver
4500e aldı ki kalan 5500e böyle sistem rahat dizilir bende anlamadımsen zaten 3060 aldın ya neden bunu almaya çalışıyosun daha
4500e aldı ki kalan 5500e böyle sistem rahat dizilir bende anlamadımsen zaten 3060 aldın ya neden bunu almaya çalışıyosun daha
Eski parçalarını satmakla mı uğraşacaktın bide. Sıvı soğutma ve daha iyi bir güç kaynağı istiyorsan direk şuanki güç kaynağını sat sonra yenisini al bide sıvı soğutma al hem daha ucuza gelmiş olurHocam güç kaynagim daha iyi olacak sıvı soğutma olacak niye almayayım ucuz sistem
Bu güç kaynağı tier cde korumaları felan baya eksik. Sıvı soğutma da 400 500 liralık hava soğutmalarla eşit zaten kaybın tek soğutucu yaniHocam güç kaynagim daha iyi olacak sıvı soğutma olacak niye almayayım ucuz sistem
Hocam anakartta kötü onu da değiştirirsen bütün sistem değişiyorEski parçalarını satmakla mı uğraşacaktın bide. Sıvı soğutma ve daha iyi bir güç kaynağı istiyorsan direk şuanki güç kaynağını sat sonra yenisini al bide sıvı soğutma al hem daha ucuza gelmiş olur
Benim güç kaynagim bozuk olabilir hocam ondan dolayı.Bu güç kaynağı tier cde korumaları felan baya eksik. Sıvı soğutma da 400 500 liralık hava soğutmalarla eşit zaten kaybın tek soğutucu yani
Bana da oldu hocam, yapacak bir şeyimiz yok sağlık olsunKREDİ KARTI KODU SAYFASINA KADAR GELEN ÜRÜNÜ NASIL ALAMAM ARKADAŞ SEPETİME EKLEDİĞİM ÜRÜN NASIL GİDER ?????????????????? BÖYLE BİR SATIŞ SİSTEMİ Mİ VAR ? @Abdullah Hacıgül
ben onay kodunu girmeme rağmen alamadımKREDİ KARTI KODU SAYFASINA KADAR GELEN ÜRÜNÜ NASIL ALAMAM ARKADAŞ SEPETİME EKLEDİĞİM ÜRÜN NASIL GİDER ?????????????????? BÖYLE BİR SATIŞ SİSTEMİ Mİ VAR ? @Abdullah Hacıgül
Önce bir CAPS kapat. TR'nin en F/P sistemleri tabii dayanmaz stok.KREDİ KARTI KODU SAYFASINA KADAR GELEN ÜRÜNÜ NASIL ALAMAM ARKADAŞ SEPETİME EKLEDİĞİM ÜRÜN NASIL GİDER ?????????????????? BÖYLE BİR SATIŞ SİSTEMİ Mİ VAR ? @Abdullah Hacıgül
hocam bana 3 kere oldu her defa kodu girdim ama stok bitti dediKREDİ KARTI KODU SAYFASINA KADAR GELEN ÜRÜNÜ NASIL ALAMAM ARKADAŞ SEPETİME EKLEDİĞİM ÜRÜN NASIL GİDER ?????????????????? BÖYLE BİR SATIŞ SİSTEMİ Mİ VAR ? @Abdullah Hacıgül