Neler Yeni

DART1 Sistem Alamadım

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tuğrul Altay
Adam videoda açık acik ben satmıyorum sadece topluyorum en iyi indirimi de itopya vermiş ama hala forumda itopya ya CAPS LOCK açıp bağırıyor xddd itopya zaten burayı okuyor demi
İtopya burayı okumuyorsa da başka bir kullanıcı bunu okuyup kullanmaktan vazgeçecek. Olaya tek yönlü bakma. İtopyanın hesabına da yazdım ben bu arada. Keşke aynı anda 2 sitede çıksa o zaman görürdüm ben İtopyanın sitesi çöküyor mu

Efeclb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe
Stoktan sonra ki fiyat nasıl olur 10000 e işlemciyi ryzen 5 3600 yapsam bide sıvı soğutucuyu çıkarsam 10000 olur mu

tugg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tugan Doğruer
Stoktan sonra ki fiyat nasıl olur 10000 e işlemciyi ryzen 5 3600 yapsam bide sıvı soğutucuyu çıkarsam 10000 olur mu
akşam saatlerinde gelir 11.500 gibi bi fiyata, itopyanın sistemlerinde genelde düşürme olmuyor 3600 de seçeneklerde yok

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Dostlar yok ya gerçekten
@Abdullah Hacıgül abi eline koluna sağlık harika sistem yapmışsın mükemmel olmuş ama ben kendi adıma konuşayım alamadım sen videoyu yayınlar yayınlanmaz videoda ki linke basıp sepete ekleye bastım ama ürün sepete eklenmiştir deyip 4 dakika boyunca eklemedi sitede hiç yavaş değildi f5 atıp tekrar sepete ekliyordum eklenmiyordu en sonunda eklendi ve kart bilgilerini girdim 3d secure'u yazdım ürün sepette yoktur dedi yani daha ne diyeyim ki sonra ki yoğunlukta da alamadım valla aşırı üzüldüm hala heyecanliyim elim titriyor sağlık olsun.

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
stok bitti sanırım beyaz bayrak gene alamadım 😭😭

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Dostlar yok ya gerçekten
@Abdullah Hacıgül abi eline koluna sağlık harika sistem yapmışsın mükemmel olmuş ama ben kendi adıma konuşayım alamadım sen videoyu yayınlar yayınlanmaz videoda ki linke basıp sepete ekleye bastım ama ürün sepete eklenmiştir deyip 4 dakika boyunca eklemedi sitede hiç yavaş değildi f5 atıp tekrar sepete ekliyordum eklenmiyordu en sonunda eklendi ve kart bilgilerini girdim 3d secure'u yazdım ürün sepette yoktur dedi yani daha ne diyeyim ki sonra ki yoğunlukta da alamadım valla aşırı üzüldüm hala heyecanliyim elim titriyor sağlık olsun.
bende aynı şekilde videoya ilk girdiğimde 6 görüntülenme vardı ve sepete eklenmedi. 3 kere telefona gelen doğrulama kodunu girdim sepette yok hatası verdi ve alamadım

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
Dostlar yok ya gerçekten
gerçekten çok üzgünüm bütçe 10.5k idi şim di bu fiyata nasıl bulayım 1660 lı toplanır anca

Top Bottom