aynen öyle max. 30 tane satıldı bize anlatılan mantıkla düşününce.5 er dakika ara ile 5 sistem koysalar 20 tur yapar ki 5*20 den 100 dakika yapar 1 saat 40 dakika ana 5 bucuktan beri stokta yok yani sistemin bitmiş olması imkansız...
alabildinmi bari aldıysan h.oAlıntıyı görüntüle
Haha ben almaya gidiyorum görüşürüz
bence herkes bi anda siteye girince siteye zor girildi ben siteye giremedim o arada stoklar bitti@Abdullah Hacıgül
Abi saat 5 de çıkacağını tahmin ederek evin içinde kartı bilgileri hazırlayarak YouTube sayfanı yeniledim videoyu ilk görenlerdenim sepete ekleye bastım eklenmedi eklenmedi en sonunda eklendi 1 adet gözüktü tıkladım bilgileri girdim telefona gelen secure kodu girdim ve spette ki üründen kalmamıştır dedi ve alamadım ya bu kadar bekleyip nasıl alamadım anlamıyorum itopya sayfasına ilk girenlerdenim eminim ve sepete ekleye basmama rağmen eklemedi 4 dakika boyunca elimden kaçtı o telefona gelen secure kodu girerken ki elimin titreyisi falan ya gitti güzelim sistem sıvı soğutmalı ;(
Yok hocam para yokalabildinmi bari aldıysan h.o
o ne zaman çıkartıyor zamanı belli miarkadaşlar alamayan binlerce kişi için son ümit unlost kaldı ondada alamazsamartık kafayı yerim
değil sanırım sanırım ama zaten şans bize gülermi biz alamayız onuo ne zaman çıkartıyor zamanı belli mi
dart1 den bahsediyosan allah seni bildiği gibi yapsın kardeşimBen 6 tane aldım ki.
Kartları 7000 den satsan temiz para.Ben 6 tane aldım ki.
(!)
Neden? Param varsa istersem 10 tane alırım, hatta 1000 lira kârdan koyarım, hop 10000 lira kâr. Miss.dart1 den bahsediyosan allah seni bildiği gibi yapsın kardeşim
milleti kandırmaya çalışma abicimBen 6 tane aldım ki.
(!)