Yiğit Emre
80+ Bronze
Dahası
stok %90 bitti sitede ne yavaşlık kaldı nede stok
Benim de aynı şekilde, ödeme işlemini dahi kod girme noktasına kadar toplam 30 saniye sürmesine rağmen alamadım. Hiçbir yerde stoğun tamamen bittiği yazmıyor ama ne hikmetse sitede hiç yavaşlama, yükleme sorunu yok herkes kahin sanırım. Kendilerinin yavaşlattığı sepete ekleme problemleri yarattığı buradan belli.gerçekten çok üzgünüm bütçe 10.5k idi şim di bu fiyata nasıl bulayım 1660 lı toplanır anca
Baya kişi var sadece forumda 5 10 kişi görmüşümdüralan var mı? yoksa hile mi var işin içinde ? ben şifreyi girerken kaçırdım
nedense inandırıcı gelmiyor banaBaya kişi var sadece forumda 5 10 kişi görmüşümdür
ben 3 kişi gördüm yeminle kim bukadar hızlı davranup alabildi acabaBaya kişi var sadece forumda 5 10 kişi görmüşümdür
ben aldım hocam abdullah abiye güvenin tam olsunnedense inandırıcı gelmiyor bana
o arkadaşta sorun olmayabilir 3d şifresini girerken bile stok yok dedi. bence sitede stok açıp hemen kapattılar satış olmamıştır herhalde. herkeste böyle olmuşben aldım hocam abdullah abiye güvenin tam olsun