Neler Yeni

DART1 Sistem Alamadım

Wuluan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Sürücü
ben onay kodunu girmeme rağmen alamadım :)
BENDE ONAY KODUNU GİRDİM, BUNA BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM. İTOPYA MADEM BU KADAR LEŞ BİR SİPARİŞ SİSTEMİNE SAHİP SİSTEM NEDEN İTOYPADAN ÇIKIYOR REZİLLİK

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
stok bitmiş olama zdimi koymuyorlar çünkü

Dambıldor

80+ Silver
BENDE ONAY KODUNU GİRDİM, BUNA BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM. İTOPYA MADEM BU KADAR LEŞ BİR SİPARİŞ SİSTEMİNE SAHİP SİSTEM NEDEN İTOYPADAN ÇIKIYOR REZİLLİK
Itopyayi beğenmiyorsan alma o zaman. Buradaki şikayetin ne? Abdullah açıklama yaptı sistemi ben satmıyorum diye hala foruma yazıyorsun yallah itopya ya bağır çağır.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
site normale döndüğüne göre bitmiştir

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Stok bilgisi ile ilgili bilgilendirme yapılırsa iyi olur. Birçok kişi sayfayı yeniliyor stok gelecek diye vakit kaybediyor. Eğer 100 stok bitti ise yenilemeyi bırakalım.
Aynen öyle boşuna uğraşmayalım daha fazla bilgindirirseniz iyi olur;
@Abdullah Hacıgül

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Tuğrul Altay
Itopyayi beğenmiyorsan alma o zaman. Buradaki şikayetin ne? Abdullah açıklama yaptı sistemi ben satmıyorum diye hala foruma yazıyorsun yallah itopya ya bağır çağır.
Senin derdin ne? Burası bir forum ve insanlar dertlerini sorunlarını paylaşıyor. Şahsa bir hakaret mi edilmiş ki ne hakla bir kullanıcıyı kovuyorsun sen?

Dambıldor

80+ Silver
Senin derdin ne? Burası bir forum ve insanlar dertlerini sorunlarını paylaşıyor. Şahsa bir hakaret mi edilmiş ki ne hakla bir kullanıcıyı kovuyorsun sen?
Adam videoda açık acik ben satmıyorum sadece topluyorum en iyi indirimi de itopya vermiş ama hala forumda itopya ya CAPS LOCK açıp bağırıyor xddd itopya zaten burayı okuyor demi

tugg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tugan Doğruer
nasip olmadı yine

Top Bottom