Neler Yeni

İtopya'nın bir suçu yok. Lütfen okuyun.

moira

80+ Bronze
Bir şey yok arkadaşlar işin içinde artık anlayın.
Siteye doğal bir DDoS saldırısı oldu. (Kullanıcılar tarafından fazla veri isteği geldi)
Bu durum da da server verebildiği veriyi verdi kullanıcıya, geriye kalan kullanıcılara paket gönderemediği için site sizde çökmüş gibi gözüktü ama alan aldı.
Site yöneticileri de özel olarak şu adama siteyi açayım şu adamda kapalı dursun diyemez çünkü girecek IP ler belli değil.
İşin kısası sitede sorun yoktu. Eğer özel olarak kişiye satmak isteseler zorunlu olarak fiziksel yollarla verirlerdi.

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Siteye doğal bir DDoS saldırısı oldu. (Kullanıcılar tarafından fazla veri isteği geldi)
Bu durum da da server verebildiği veriyi verdi kullanıcıya, geriye kalan kullanıcılara paket gönderemediği için site sizde çökmüş gibi gözüktü ama alan aldı.
Site yöneticileri de özel olarak şu adama siteyi açayım şu adamda kapalı dursun diyemez çünkü girecek IP ler belli değil.
İşin kısası sitede sorun yoktu. Eğer özel olarak kişiye satmak isteseler zorunlu olarak fiziksel yollarla verirlerdi.
Vok sisteme ne oldu acaba o.O2

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Yine de yoğunluk olacağını biliyorlar ona göre sitelerini düzenleyebilirler artık bence. Çünkü artık sitede yoğunluk yokken bile siteye giremiyorum bazen.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Yine de yoğunluk olacağını biliyorlar ona göre sitelerini düzenleyebilirler artık bence. Çünkü artık sitede yoğunluk yokken bile siteye giremiyorum bazen.
Kafam esti gezineyim dedim direk error veriyor düzeltmeleri lazım katılıyorum sana

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İtopya kendinisini zorla piyasadan sildirmek için uğraşıyor herhalde :D ısrarla müşteri hizmetlerine ve internet sitelerine yatırım yapmamakta ısrar ediyorlar. Biraz düzeltseler şu hizmetleri türkiyede rakipleri olmayacak. Şahsen ben bişe almaya korkuyorum.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5c8c6ca707291c1d74fd17ce.jpg

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
Robot doğrulaması getirebilirler
Doğru buluyorum dediğini.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bu nasıl yazı hocam, İtopya gidip el altından sistemi vermiştir falan demiyorum fakat sence de sitelerini daha iyi yapmaları gerekmiyor mu?
İncehesap gaming gecesinde de buna yakın bir yoğunluk oluyor fakat en azından site çökmüyor, İtopya'da ise hem f/p sistemlerde site çöküyor hem de müşteri ile ilgileri berbatın ötesinde. Herkese sponsor olup, her youtuber ile sistem çıkartan bir firmanın müşteri hizmetlerinin bu kadar bilgisiz ve sürekli yoğun olmasını da ben anlayamıyorum. Fazla veri isteği geleceğini biliyorlar, altyapılarını ona göre kurmalılar. Sistemimi İtopya'dan topladım zamanında birçok parçasını fakat bir olay olduğunda ne bir muhattap bulabildim ne de bulduğum muhattaplar konudan anlıyorlardı.
"Parayı alıyım gerisi beni ilgilendirmez" psikolojisiyle hareket eden bir firmadan çok da bir şey beklememek lazım. Sistem parçalarımda bir sorunum çıkmamasına rağmen İtopya'nın müşteriyle iletişimi berbat, bunu onlara birinin anlatması gerekiyor fakat ülkenin yarısına sponsorlar maalesef.

Son düzenleme:

moira

80+ Bronze
Bu nasıl yazı hocam, İtopya gidip el altından sistemi vermiştir falan demiyorum fakat sence de sitelerini daha iyi yapmaları gerekmiyor mu?
İncehesap gaming gecesinde de buna yakın bir yoğunluk oluyor fakat en azından site çökmüyor, İtopya'da ise hem f/p sistemlerde site çöküyor hem de müşteri ile ilgileri berbatın ötesinde. Herkese sponsor olup, her youtuber ile sistem çıkartan bir firmanın müşteri hizmetlerinin bu kadar bilgisiz ve sürekli yoğun olmasını da ben anlayamıyorum. Fazla veri isteği geleceğini biliyorlar, altyapılarını ona göre kurmalılar. Sistemimi İtopya'dan topladım zamanında birçok parçasını fakat bir sorunum çıktığında ne bir muhattap bulabildim ne de bulduğum muhattaplar konudan anlıyorlardı.
"Parayı alıyım gerisi beni ilgilendirmez" psikolojisiyle hareket eden bir firmadan çok da bir şey beklememek lazım. Sistem parçalarımda bir sorunum çıkmamasına rağmen İtopya'nın müşteriyle iletişimi berbat, bunu onlara birinin anlatması gerekiyor fakat ülkenin yarısına sponsorlar maalesef.
Haklısınız bu konuda.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,821
İsim
Eren Yeager
İncehesap gaming gecesinde de buna yakın bir yoğunluk oluyor fakat en azından site çökmüyor, İtopya'da ise hem f/p sistemlerde site çöküyor hem de müşteri ile ilgileri berbatın ötesinde. Herkese sponsor olup, her youtuber ile sistem çıkartan bir firmanın müşteri hizmetlerinin bu kadar bilgisiz ve sürekli yoğun olmasını da ben anlayamıyorum. Fazla veri isteği geleceğini biliyorlar, altyapılarını ona göre kurmalılar. Sistemimi İtopya'dan topladım zamanında birçok parçasını fakat bir sorunum çıktığında ne bir muhattap bulabildim ne de bulduğum muhattaplar konudan anlıyorlardı.
Hocam bu konuda gördüğüm en mantıklı yazı
En basit örneği vermişsiniz incehesap cuma gecesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,181
Üyeler
165,481
Son üye
imKxy
Top Bottom