Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Valorant sürekli güncellenen bir oyun ve işlemcinin 1660tiydan bir tık daha iyi olduğunu varsayarsak eğer 4 5 yıla kadar götürür. Olur 2 sene sonra valorant 2 çıkar tabi o zaman ayrı nasıl olur bilemem.
  2. Oneomous

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

2yıl götüreceğini düşünüyorum fakat oynadığın oyunlarla çok alakalı güncel oyunları oynayacaksan 2sene sonra çıkan oyunu oynarken kasacağı garanti.
  3. Oneomous

EASTERGAMERSTV-E2 3060 11400F Sistemi Kaçırmayın

Anlıyorum Aynı ürünleri kullanarak bir sistem oluşturun hep beraber bakalım uygun olucak mı diye Lafla değil bizzat sitelerden linkler ile yoksa ağzımla 100tlye de 3060lı sistem toplarım.;)
  4. Oneomous

Vergi dahil mi 7k içinde garanti neye göre oluyor ayrıca bunun bir güvence yolu var mı yani aldın yarın geldi garanti var sanıyorsun eyvallah 1 yıl sonra bozuldu garantiye yolladın garanti ürün bize ait değil diyor mesela ?
  5. Oneomous

Ya kardeşim sen yazdığını okuyor musun ? Veya yazarken ne yazdığını anlayabiliyor musun ? 8gb rame kampanyalı hali 600tl yazıyorsun bende sana 16gb alsan 1200 TL'ye gelicek yazıyorum hadi 1000tlye gelsin hahaha. İnanılmazsın
  6. Oneomous

Garantisiz ürünler değil mi ? Riskli ve fiyatı ucuz olmuyor garanti yoksa 2.elden pek bir farkı kalmıyor güvence açısından.
  7. Oneomous

Yani ya görmüyorsunuz ya da kendinizi konu hakkında bilgili sanıyorsunuz Sistem 16gb rame sahip kampanyalı hali bile 1200tlye geliyor sadece ramler. Kampanyaları takip etmiyorum çünkü sisteme bu kadar para verecek kadar önceliğimde değil.Ayrıca az çok piyasaya bakınca fiyatlar belli oluyor.
  8. Oneomous

Ram ne 600tlsi hangi ülkede yaşıyorsun sen ? 400e alacağın psu bunu besler mi burada fiyat vereceğine ürün linklerini at. ayrıca aynı fiyata denk geliyor yaptığın saçma hesaplama ile bile bildiğin kendi istediğin ne demek güvenmiyorsan kasa gelince içini açıp kontrol edersin. İstediğin parçaları...
  9. Oneomous

Boşver konuşmak için konuşuyor.
  10. Oneomous

mantıklı 20k verecek adama 25k koymaz diye diye gider böyle
  11. Oneomous

Güzel bi Sistem kurma Videosu

Eski ses sistemini gönderdin kontrol edip başka mı gönderdiler yoksa + olarak mı gönderdiler. Gönderdiğiniz yazıyı bana gönderebilme şansınız var mı özelden ? Nasıl test ediyorlar hoparlörün öyle bir sorunu olduğunu yani bu sesi nasıl kayıt ettiniz ben telefonla etmeye çalıştığımda fazla...
  12. Oneomous

İtopya Kargo Deneyimi Yaşayan Var mı?

Arkadaş montajsız aldı geçen hafta pazar hala vermediler. Kargo beklemeniz 1 2 hafta sürer gibi indirimli fiyatlar için fazla bir süre değil.
  13. Oneomous

Bende 1.5 sene oldu neyse sorun yok ya merak ettim.
  14. Oneomous

z533 var bende fakat sesini açıyorum fakat bir şey açmıyorum müzik felan dip ses olarak tıslama sesi geliyor rahatsız edecek kadar değil ama geliyor :D internetten baktım z533 serisinde var diyorlardı ondan sorayım dedim.
  15. Oneomous

Sizinde z533ünüz tıslıyor mu ? :)
  16. Oneomous

Da Sistem 2 Sıcaklık Değerleri İle Alakalı

kule tipi soğutma vs hiç kullanmadım videolarına bakarak bilgi edinebilirirsin 5-10 fark ettirir herhalde belki,bilemiyorum.
  17. Oneomous

Da Sistem 2 Sıcaklık Değerleri İle Alakalı

80 e kadar bence kabul edilebillir
Top Bottom