İtopya Kargo Deneyimi Yaşayan Var mı?

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
272
Dün DA-4 sistemi itopya üzerinden sipariş verdim. Ama sonradan gördüğüm şikayetler beni çok rahatsız ve açıkcası pişman etti. İtopyanın güvenirliliğinden yana pek bir tedirginliğim yok ama kargo çok kafamı karıştırıyor. depo taşımışlar ve sanırım o işleride bitmiş. Yakın zamanda bu deneyimi yaşayan var mı? Veya ne kadar beklerim montajlı sistemde

Dün DA-4 sistemi itopya üzerinden sipariş verdim. Ama sonradan gördüğüm şikayetler beni çok rahatsız ve açıkcası pişman etti. İtopyanın güvenirliliğinden yana pek bir tedirginliğim yok ama kargo çok kafamı karıştırıyor. depo taşımışlar ve sanırım o işleride bitmiş. Yakın zamanda bu deneyimi yaşayan var mı? Veya ne kadar beklerim montajlı sistemde
Arkadaş montajsız aldı geçen hafta pazar hala vermediler.
Kargo beklemeniz 1 2 hafta sürer gibi indirimli fiyatlar için fazla bir süre değil.

DA4 çıktığı saat sipariş ettim geç geleceğini biliyorum ama bu kadar beklemiyordum Instagram yorumları full kargo şikayeti olmasına rağmen 1 tane açıklama yapmıyorlar üstüne yeni gönderide yorum yapmayı kapatmış yani eleman mı eksik gerçekten ilgilenmiyolar mı sorun nerde bilmiyorum müşteri memnuniyeti çok düşük ama sanki hiç böyle bişey yokmuş gibi açıklamalar yapıyolar

Geç gelmesini bende bekliyordum ama umarım çok bekletmezler
DA4 çıktığı saat sipariş ettim geç geleceğini biliyorum ama bu kadar beklemiyordum Instagram yorumları full kargo şikayeti olmasına rağmen 1 tane açıklama yapmıyorlar üstüne yeni gönderide yorum yapmayı kapatmış yani eleman mı eksik gerçekten ilgilenmiyolar mı sorun nerde bilmiyorum müşteri memnuniyeti çok düşük ama sanki hiç böyle bişey yokmuş gibi açıklamalar yapıyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayın 20 sinde sıvı soğutma aldım daha kargoya vermediler.
Depo sorunu çözülmemişti sanırım o dönem

7 iş günü bekledikten sonra böyle postlar açın bence sistem alırken yazmışlar kocaman 7 iş günü diye. 7 iş günü ne demek oluyor aldığınız günü saymazsak ayın 8 9 una kadar veriliyor olması lazım.

Bende itopyadan DA-4 siparişi vermiş biri olarak çok endişeliyim. Geç olsun güç olmasın demişler yeterki sağ salim kazasız belasız gelsin siparişlerimiz. Ama en büyük korkum 2. BOSS Bilişim faciası yaşanmasıdır. Bu yüzden diken üstünde beklemekteyim. Sizi anlıyorum umarım tez vakitte siparişlerimiz doğru düzgün ulaşır.

2. boss bilişim faciası falan çok abarttıldı. İtopya'dan sipariş vermeden önce kime sorarsanız söyler kargoları sıkıntı diye. Ama dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum. Hadi dolandırıcı olduklarını düşünelim bu adamlar mal mı 2. bir mağaza açsınlar.

7 iş günü bekledikten sonra böyle postlar açın bence sistem alırken yazmışlar kocaman 7 iş günü diye. 7 iş günü ne demek oluyor aldığınız günü saymazsak ayın 8 9 una kadar veriliyor olması lazım
7 iş günü sorun değil ama daha uzun şikayetler var. Tedirginlik o yüzden

2. boss bilişim faciası falan çok abarttıldı. İtopya'dan sipariş vermeden önce kime sorarsanız söyler kargoları sıkıntı diye. Ama dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum. Hadi dolandırıcı olduklarını düşünelim bu adamlar mal mı 2. bir mağaza açsınlar.
Dolandırıcı olsalar ucuzaa satarlar hocam 😂 o abartılar zaten çok uçuk itopya bazı şeylerde uygun ama bazı ürünleride çok çok pahalı. Ondan boss bilişim istanbul bilişim vs bununla alakası yok durumun

Bende itopyadan DA-4 siparişi vermiş biri olarak çok endişeliyim. Geç olsun güç olmasın demişler yeterki sağ salim kazasız belasız gelsin siparişlerimiz. Ama en büyük korkum 2. BOSS Bilişim faciası yaşanmasıdır. Bu yüzden diken üstünde beklemekteyim. Sizi anlıyorum umarım tez vakitte siparişlerimiz doğru düzgün ulaşır.
Umarım çok sürmez. Ama dolandırıcı olmadıklarına eminim

Monitör aldım ama gelmedi çok saçma ve müşteri memnuniyetinden mahrumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,377
Üyeler
184,305
Son üye
XenoviaTR
Geri