Neler Yeni

İtopya Kargo Deneyimi Yaşayan Var mı?

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Dün DA-4 sistemi itopya üzerinden sipariş verdim. Ama sonradan gördüğüm şikayetler beni çok rahatsız ve açıkcası pişman etti. İtopyanın güvenirliliğinden yana pek bir tedirginliğim yok ama kargo çok kafamı karıştırıyor. depo taşımışlar ve sanırım o işleride bitmiş. Yakın zamanda bu deneyimi yaşayan var mı? Veya ne kadar beklerim montajlı sistemde

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Dün DA-4 sistemi itopya üzerinden sipariş verdim. Ama sonradan gördüğüm şikayetler beni çok rahatsız ve açıkcası pişman etti. İtopyanın güvenirliliğinden yana pek bir tedirginliğim yok ama kargo çok kafamı karıştırıyor. depo taşımışlar ve sanırım o işleride bitmiş. Yakın zamanda bu deneyimi yaşayan var mı? Veya ne kadar beklerim montajlı sistemde
Arkadaş montajsız aldı geçen hafta pazar hala vermediler.
Kargo beklemeniz 1 2 hafta sürer gibi indirimli fiyatlar için fazla bir süre değil.

AlpTigin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Aydınlı
DA4 çıktığı saat sipariş ettim geç geleceğini biliyorum ama bu kadar beklemiyordum Instagram yorumları full kargo şikayeti olmasına rağmen 1 tane açıklama yapmıyorlar üstüne yeni gönderide yorum yapmayı kapatmış yani eleman mı eksik gerçekten ilgilenmiyolar mı sorun nerde bilmiyorum müşteri memnuniyeti çok düşük ama sanki hiç böyle bişey yokmuş gibi açıklamalar yapıyolar

Erdems6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Erdem
Ayın 20 sinde sıvı soğutma aldım daha kargoya vermediler.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geç gelmesini bende bekliyordum ama umarım çok bekletmezler
DA4 çıktığı saat sipariş ettim geç geleceğini biliyorum ama bu kadar beklemiyordum Instagram yorumları full kargo şikayeti olmasına rağmen 1 tane açıklama yapmıyorlar üstüne yeni gönderide yorum yapmayı kapatmış yani eleman mı eksik gerçekten ilgilenmiyolar mı sorun nerde bilmiyorum müşteri memnuniyeti çok düşük ama sanki hiç böyle bişey yokmuş gibi açıklamalar yapıyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayın 20 sinde sıvı soğutma aldım daha kargoya vermediler.
Depo sorunu çözülmemişti sanırım o dönem

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
ben da sistem 3 aldım adanaya sipariş ettikten 11 gün sonra geldi sorunsuz

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
7 iş günü bekledikten sonra böyle postlar açın bence sistem alırken yazmışlar kocaman 7 iş günü diye. 7 iş günü ne demek oluyor aldığınız günü saymazsak ayın 8 9 una kadar veriliyor olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Bende itopyadan DA-4 siparişi vermiş biri olarak çok endişeliyim. Geç olsun güç olmasın demişler yeterki sağ salim kazasız belasız gelsin siparişlerimiz. Ama en büyük korkum 2. BOSS Bilişim faciası yaşanmasıdır. Bu yüzden diken üstünde beklemekteyim. Sizi anlıyorum umarım tez vakitte siparişlerimiz doğru düzgün ulaşır.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
2. boss bilişim faciası falan çok abarttıldı. İtopya'dan sipariş vermeden önce kime sorarsanız söyler kargoları sıkıntı diye. Ama dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum. Hadi dolandırıcı olduklarını düşünelim bu adamlar mal mı 2. bir mağaza açsınlar.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
7 iş günü bekledikten sonra böyle postlar açın bence sistem alırken yazmışlar kocaman 7 iş günü diye. 7 iş günü ne demek oluyor aldığınız günü saymazsak ayın 8 9 una kadar veriliyor olması lazım
7 iş günü sorun değil ama daha uzun şikayetler var. Tedirginlik o yüzden

2. boss bilişim faciası falan çok abarttıldı. İtopya'dan sipariş vermeden önce kime sorarsanız söyler kargoları sıkıntı diye. Ama dolandırıcı olduklarını düşünmüyorum. Hadi dolandırıcı olduklarını düşünelim bu adamlar mal mı 2. bir mağaza açsınlar.
Dolandırıcı olsalar ucuzaa satarlar hocam 😂 o abartılar zaten çok uçuk itopya bazı şeylerde uygun ama bazı ürünleride çok çok pahalı. Ondan boss bilişim istanbul bilişim vs bununla alakası yok durumun

Bende itopyadan DA-4 siparişi vermiş biri olarak çok endişeliyim. Geç olsun güç olmasın demişler yeterki sağ salim kazasız belasız gelsin siparişlerimiz. Ama en büyük korkum 2. BOSS Bilişim faciası yaşanmasıdır. Bu yüzden diken üstünde beklemekteyim. Sizi anlıyorum umarım tez vakitte siparişlerimiz doğru düzgün ulaşır.
Umarım çok sürmez. Ama dolandırıcı olmadıklarına eminim

Emmiin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin
Monitör aldım ama gelmedi çok saçma ve müşteri memnuniyetinden mahrumlar

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Monitör aldım ama gelmedi çok saçma ve müşteri memnuniyetinden mahrumlar
Hocam depo taşıma işlerini bitirmişler sanırım. Umarım en yakın zamanda kargonuz elinize ulaşır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom