Neler Yeni

İtopya Kargo Deneyimi Yaşayan Var mı?

umutseven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut seven
Benim bilgisayarım 6. iş gününde kargoya verildi. Maksimum 7 iş günü diyorlardı. Ama klavyemi kargoya vermediler klavyesiz nasıl kullanacam bilmiyorum. Cidden çok yoğunlar onu biliyorum ama.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Benim bilgisayarım 6. iş gününde kargoya verildi. Maksimum 7 iş günü diyorlardı. Ama klavyemi kargoya vermediler klavyesiz nasıl kullanacam bilmiyorum. Cidden çok yoğunlar onu biliyorum ama.
Yoğunlar hocam onun bende farkındayım ama maalesef tereddütler bitmiyor. Ama dediğiniz gibi benim pc de 6-7 iş gününde verseler şükredicem 😄 Klavyeyide aynı gün mü almıştınız? En zorunu yollayıp klavyeyi yollamamaları da bir garip olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de monitör almıştım. Bugün kargoya verdiler yeni. 6.gün de
Fazla beklemiycm o zaman. Teşekkürler

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
2 tane kargo elime geldi çok geç değillerdi normaldi. Monitör aldım 2 gün Önce kargoya verilmedi. İndirim olduğu için yoğunluktan geç gelir büyük ihtimalle ama toplama pc lerin çoğunlukla geç geldiğini duydum.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
2 tane kargo elime geldi çok geç değillerdi normaldi. Monitör aldım 2 gün Önce kargoya verilmedi. İndirim olduğu için yoğunluktan geç gelir büyük ihtimalle ama toplama PC lerin çoğunlukla geç geldiğini duydum.
O duyumlar zaten beni şüpheye düşüren. 10 günü geçmemesi halinde sorun yok 😄

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
O duyumlar zaten beni şüpheye düşüren. 10 günü geçmemesi halinde sorun yok 😄
İhtiyacın varsa müşteri hizmetlerine falan söylersen belki daha erken yolarlar ama bilemem. Parayı alıp kaçmazlar ama xd

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
İhtiyacın varsa müşteri hizmetlerine falan söylersen belki daha erken yolarlar ama bilemem. Parayı alıp kaçmazlar ama xd
Kaçmayacaklarına eminim :d ama arayıp acil vs deme fikrini düşünmemiştim pazartesi deniyeceğim teşekkürler :dd

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,629
İsim
Taha yücel
Bilmiyorum kasa alınca kargo sürecini ama ben ekran karti almistim alirken cok korkmusrum gec gelcek diye siparisi verdim onaylandi ayni gün yarın kargo verilde diğer günde elime ulaştı

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Bilmiyorum kasa alınca kargo sürecini ama ben ekran karti almistim alirken cok korkmusrum gec gelcek diye siparisi verdim onaylandi ayni gün yarın kargo verilde diğer günde elime ulaştı
Ne zaman vermiştiniz siparişi

umutseven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut seven
Yoğunlar hocam onun bende farkındayım ama maalesef tereddütler bitmiyor. Ama dediğiniz gibi benim PC de 6-7 iş gününde verseler şükredicem 😄 Klavyeyide aynı gün mü almıştınız? En zorunu yollayıp klavyeyi yollamamaları da bir garip olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla beklemiycm o zaman. Teşekkürler
aynen klavyeyi de aynı gün aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar