Bilgilendirme için teşekkürlerHocam depo taşıma işlerini bitirmişler sanırım. Umarım en yakın zamanda kargonuz elinize ulaşır.
Bilgilendirme için teşekkürlerHocam depo taşıma işlerini bitirmişler sanırım. Umarım en yakın zamanda kargonuz elinize ulaşır.
Yoğunlar hocam onun bende farkındayım ama maalesef tereddütler bitmiyor. Ama dediğiniz gibi benim pc de 6-7 iş gününde verseler şükredicem Klavyeyide aynı gün mü almıştınız? En zorunu yollayıp klavyeyi yollamamaları da bir garip olmuşBenim bilgisayarım 6. iş gününde kargoya verildi. Maksimum 7 iş günü diyorlardı. Ama klavyemi kargoya vermediler klavyesiz nasıl kullanacam bilmiyorum. Cidden çok yoğunlar onu biliyorum ama.
Fazla beklemiycm o zaman. TeşekkürlerBen de monitör almıştım. Bugün kargoya verdiler yeni. 6.gün de
O duyumlar zaten beni şüpheye düşüren. 10 günü geçmemesi halinde sorun yok2 tane kargo elime geldi çok geç değillerdi normaldi. Monitör aldım 2 gün Önce kargoya verilmedi. İndirim olduğu için yoğunluktan geç gelir büyük ihtimalle ama toplama PC lerin çoğunlukla geç geldiğini duydum.
İhtiyacın varsa müşteri hizmetlerine falan söylersen belki daha erken yolarlar ama bilemem. Parayı alıp kaçmazlar ama xdO duyumlar zaten beni şüpheye düşüren. 10 günü geçmemesi halinde sorun yok
Kaçmayacaklarına eminim :d ama arayıp acil vs deme fikrini düşünmemiştim pazartesi deniyeceğim teşekkürler :ddİhtiyacın varsa müşteri hizmetlerine falan söylersen belki daha erken yolarlar ama bilemem. Parayı alıp kaçmazlar ama xd
Ne zaman vermiştiniz siparişiBilmiyorum kasa alınca kargo sürecini ama ben ekran karti almistim alirken cok korkmusrum gec gelcek diye siparisi verdim onaylandi ayni gün yarın kargo verilde diğer günde elime ulaştı
1.5 ay önceNe zaman vermiştiniz siparişi
aynen klavyeyi de aynı gün aldımYoğunlar hocam onun bende farkındayım ama maalesef tereddütler bitmiyor. Ama dediğiniz gibi benim PC de 6-7 iş gününde verseler şükredicem Klavyeyide aynı gün mü almıştınız? En zorunu yollayıp klavyeyi yollamamaları da bir garip olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazla beklemiycm o zaman. Teşekkürler