Beter Ali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,424
kral yok mu senin customınYoo gayet normal
kral yok mu senin customınYoo gayet normal
İnşallah kurarız abi.Selam Arkadaslar,
sicak havalarda insan ne yapicani bilemiyor.
dedim bagri size bi degisiklik yapim ve bu güzel video sistem kurmayi size sunuyorum.
güzel seyirler aslanlarim
en iyisini hak ediyorsunuz, bundan emin olunuz. saglam adamlarsiniz.İnşallah kurarız abi.
z533 var bende fakat sesini açıyorum fakat bir şey açmıyorum müzik felan dip ses olarak tıslama sesi geliyor rahatsız edecek kadar değil ama geliyorYoo gayet normal
reis ben bunu iki seneden beri kullaniyorum ve öyle problem yok.z533 var bende fakat sesini açıyorum fakat bir şey açmıyorum müzik felan dip ses olarak tıslama sesi geliyor rahatsız edecek kadar değil ama geliyorinternetten baktım z533 serisinde var diyorlardı ondan sorayım dedim.
Bende 1.5 sene oldu neyse sorun yok ya merak ettim.reis ben bunu iki seneden beri kullaniyorum ve öyle problem yok.
Bende o sorun mevcuttu. İlk Türkiye'de sorumlu teknik servise gönderdim oradan olumsuz yanıt geldi ve yardımcı olmadılar. Bende videolar ve ses kayıtları ile Logitech ana merkeze mail attım ingilizce. Kontrol ettiler ve bana hediye olarak yeni bir ses sistemi gönderdiler. İşin komik tarafı gelen ses sisteminde de aynı sorun vardı. Sırf bu olaydan dolayı bugün referans seviye bir hoparlör seti aldım. Kargo geldikten sonra Logitech ses sistemini TV'de kullanacağım. Ben dayanamıyordum o sese çok yakınımda oldukları için. Eğer senin garantin duruyor ise sende bir şansını dene. Konuyu bu sebepten dolayı hortlattığım için özür dilerim.z533 var bende fakat sesini açıyorum fakat bir şey açmıyorum müzik felan dip ses olarak tıslama sesi geliyor rahatsız edecek kadar değil ama geliyorinternetten baktım z533 serisinde var diyorlardı ondan sorayım dedim.
Eski ses sistemini gönderdin kontrol edip başka mı gönderdiler yoksa + olarak mı gönderdiler.Bende o sorun mevcuttu. İlk Türkiye'de sorumlu teknik servise gönderdim oradan olumsuz yanıt geldi ve yardımcı olmadılar. Bende videolar ve ses kayıtları ile Logitech ana merkeze mail attım ingilizce. Kontrol ettiler ve bana hediye olarak yeni bir ses sistemi gönderdiler. İşin komik tarafı gelen ses sisteminde de aynı sorun vardı. Sırf bu olaydan dolayı bugün referans seviye bir hoparlör seti aldım. Kargo geldikten sonra Logitech ses sistemini TV'de kullanacağım. Ben dayanamıyordum o sese çok yakınımda oldukları için. Eğer senin garantin duruyor ise sende bir şansını dene. Konuyu bu sebepten dolayı hortlattığım için özür dilerim.