Neler Yeni

Güzel bi Sistem kurma Videosu

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

ElectriX

80+ Silver
Selam Arkadaslar,

sicak havalarda insan ne yapicani bilemiyor.

dedim bagri size bi degisiklik yapim ve bu güzel video sistem kurmayi size sunuyorum.

güzel seyirler aslanlarim :)

İnşallah kurarız abi.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Yoo gayet normal
z533 var bende fakat sesini açıyorum fakat bir şey açmıyorum müzik felan dip ses olarak tıslama sesi geliyor rahatsız edecek kadar değil ama geliyor :D internetten baktım z533 serisinde var diyorlardı ondan sorayım dedim.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
z533 var bende fakat sesini açıyorum fakat bir şey açmıyorum müzik felan dip ses olarak tıslama sesi geliyor rahatsız edecek kadar değil ama geliyor :D internetten baktım z533 serisinde var diyorlardı ondan sorayım dedim.
reis ben bunu iki seneden beri kullaniyorum ve öyle problem yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Hacıömeroğlu
Bende o sorun mevcuttu. İlk Türkiye'de sorumlu teknik servise gönderdim oradan olumsuz yanıt geldi ve yardımcı olmadılar. Bende videolar ve ses kayıtları ile Logitech ana merkeze mail attım ingilizce. Kontrol ettiler ve bana hediye olarak yeni bir ses sistemi gönderdiler. İşin komik tarafı gelen ses sisteminde de aynı sorun vardı. Sırf bu olaydan dolayı bugün referans seviye bir hoparlör seti aldım. Kargo geldikten sonra Logitech ses sistemini TV'de kullanacağım. Ben dayanamıyordum o sese çok yakınımda oldukları için. Eğer senin garantin duruyor ise sende bir şansını dene. Konuyu bu sebepten dolayı hortlattığım için özür dilerim.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Bende o sorun mevcuttu. İlk Türkiye'de sorumlu teknik servise gönderdim oradan olumsuz yanıt geldi ve yardımcı olmadılar. Bende videolar ve ses kayıtları ile Logitech ana merkeze mail attım ingilizce. Kontrol ettiler ve bana hediye olarak yeni bir ses sistemi gönderdiler. İşin komik tarafı gelen ses sisteminde de aynı sorun vardı. Sırf bu olaydan dolayı bugün referans seviye bir hoparlör seti aldım. Kargo geldikten sonra Logitech ses sistemini TV'de kullanacağım. Ben dayanamıyordum o sese çok yakınımda oldukları için. Eğer senin garantin duruyor ise sende bir şansını dene. Konuyu bu sebepten dolayı hortlattığım için özür dilerim.
Eski ses sistemini gönderdin kontrol edip başka mı gönderdiler yoksa + olarak mı gönderdiler.
Gönderdiğiniz yazıyı bana gönderebilme şansınız var mı özelden ?
Nasıl test ediyorlar hoparlörün öyle bir sorunu olduğunu yani bu sesi nasıl kayıt ettiniz ben telefonla etmeye çalıştığımda fazla anlaşılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom