Arama sonuçları: *

1. Y

El capitan açılmama sorunu

Uzay kurulum ile test ediyorlar diye biliyorum. Sorun kasa olabilir taşıma esnasında yada montaj esnasında sorun olmuş olabilir. İstanbulda isen gidip bırakabilir yada kargolayabilirsin. Müşteri hizmetlerinden iadeye bağlan çok daha hızlı olur.
  2. Y

El capitan sistem arızası

Hocam videoda sanki ramler cl 16 yanlış mı hatırlıyorum.
  3. Y

El capitan açılmama sorunu

Hocam geri göndermek en iyisi daha öncede açılmayan bir abimiz vardı. Gönderdi halledildi.
  4. Y

Evet incehesap konusunda son derece haklısın. Şahsen kargom 3 günde geldi fakat istisnalar olabilir. Sorunları sorun yaşayanları çok. Bir ürünü tanıtıyor bunun üzerinden gelir elde ediyor ise en azından hiç değilse bile video da yaptıklarını gösterseydi yetecekti. RAM Bios update çoğu insanın...
  5. Y

Biraz daha bak. Yazmak için yazma görevini yap..
  6. Y

Çocuk yok ise laflarına dikkat edeceksin .) Konu ile alakan tecrüben var mı buraya geldin? Yoksa klasik savunucu yazmak için yazanlardan mısın? Soda verebilirim ... 1590144559 Hocam 20.2.2 iyi gibi şu an onu kullanıyorum sürümlerde bir sorun olmadı daha inşallah olmaz.
  7. Y

Ben de kendi işimi görebiliyorum. Anlamadığım konularda risk almak istemiyorum. Ters düştüğün bir konuda ikilemde kalırsan ne demek istediğimi anlayacaksın. Yorum yapma konusunda insanları tanımadan yorum yapmamanı tavsiye eder bunu kafana sok ve asla çıkarma kardeşim. Klavyesi olan konuşuyor.
  8. Y

Bilgisayarı kendi başımıza alsaydık dediklerin doğruydu. Sorunları yaşamadığın için konuşması kolay.. 1590143452 Hocam her şikayette aynı duruma çekiyorsun olayları. Yardım ediyorum herkese. Hayır edemedin Ram olayını bile anlatmadın. Her olayda üste çıkmaya çalışıyorsun. Hatalısın ve kabul...
  9. Y

Evde çözmeyi deneseydin keşke. Bence önceki sorunları forumu olmadığı için ileten çok olmadı. Yada dediğin gibi en sorunlu sistemi aldık.
  10. Y

Hocam Sorunları kendi başımıza çözdük. Şu an neye uğraşıyor olabilir. Video ve sistem çıkış tarihi üzerinden ne kadar süre geçti biliyor musun? Artık geç maalesef. Başarılı olduğu konular mevcut fakat bu konuda başaramadı. Forum oldu diye belki tahmin etmiyordu bu kadar yazan olur diye. Bilgili...
  11. Y

Şahsen olayların içinde değil isen kim ne derse desin tam anlaman mümkün değil. Sistemde ekstra yaptıklarını bile anlatmadı. İncehesap ile iletişime geçmesi her şeyi çözmüyor maalesef. Sorunlar ile ilgilenebilirdi. Yapılması gerekenleri anlatabilirdi ki bu en fazla 30 dakikasını alır. Evet...
  12. Y

Yok ramler bende de cl16 değerinde. Sorunu bizzat ben yaşadım. Ekran Yemyeşil oluyor ve tepki alıp vermiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Bir arkadaşım önerdi fanları hızlandır diye. Yaklaşık üstünden 2 yada 3 hafta geçti sorun tekrarlanmadı.
  13. Y

Olabilir doğrudur. Fakat bir sürü sorun yaşayan insan var. En azından ram konusunda dahi kısa da olsa bir video yapabilirdi. Sıcaklık sorunu olan mı dersin, eksik gelen mi dersin yok yok yani. Grupların hepsinde varım olayları 1. kişi olarak biliyorum. Bu forumda bizlere hiç yardımcı olunmadı...
  14. Y

Evet haklısın özellikle 20.4.2 tam bir facia.
  15. Y

Saldırı değil de yarı yolda bırakılma. Bilen insandan yardım istedik fakat ilgilenmedi bile. 1590101762 Benim dediğimi yapar isen düzelecektir sorun ekran kartı sıcaklığı.
  16. Y

Hocam sanada yardım edeyim 1590101562 Amd Radeon Software e girip fanların hızını arttır az da olsa. Aynı sorunu 1. haftada yaşadım bunu yaptıktan sonra düzeldi.
  17. Y

Isı problemi bi bakarmısınız? Lütfen yardım edin?

Korkma. El capitan sorunları ile baş başasın. Halledilir çünkü önceden sorun yaşayanlar çok uğraştı ( bende dahil). Pek yardımcı olmuyor etiketlediklerin. Ama çözüm şöyle: Boostu kapat, işlemciyi 4150 ye yada 4100 e sabitle ve 0.132 + voltaj ver. Acayip bir düşüş olacak. 1590099455 Sorunun...
  18. Y

D.A YENİ SİSTEM HANGİ SİTEDEN SATILIR ?

Valla hocam şahsen 3 günde elime geçti ama sorun yaşayan çok var.
  19. Y

R5 3600 ve RTX 2060'lı PC Nasıl?

Evet team gx1 ssd si dolunca hızı hayli düşüyor. Buda demek oluyor ki ssd 480 gb değil 300 yada 250 olarak kullanılabiliyor yoksa hdd ye dönüşüyor. M2 ssd alıp bu açığı kapatacağım. Ekran kartı da sorunlu bir kart yazılımsal olarak
  20. Y

R5 3600 ve RTX 2060'lı PC Nasıl?

Valla enteresan oldu ben aldım. Ssd de kronik sorunluymuş oluşan aldıktan sonra öğrendik. İnşallah daha çok hataları çıkmaz. En yakın zamanda ekstra depolama almak zorunda kalacağım.
Top Bottom