Neler Yeni

El capitan sistem arızası

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Olabilir doğrudur. Fakat bir sürü sorun yaşayan insan var. En azından RAM konusunda dahi kısa da olsa bir video yapabilirdi. Sıcaklık sorunu olan mı dersin, eksik gelen mi dersin yok yok yani. Grupların hepsinde varım olayları 1. kişi olarak biliyorum. Bu forumda bizlere hiç yardımcı olunmadı. 100 ler hatta 1000 e yaklaşmış satışı olan sistem bu. 1 2 değil.
Doğrudur. Fakat buradaki problem Donanım Arşivinden kaynaklı değil. Abdullah abi istemese kimseye yardım etmez sonuçta herkes kendi hakkını aramalı. Adam "Banane kardeşim git kendi hakkını savun ben sadece işbirliği yaptım bilgisayarları ben satmıyorum" dese emin ol herkes ortada kalırdı. Ama Abdullah abi elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı herkese.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
aynen katılıyorum cl olayını videolu olarak göstermeliydi kendim bu forumdan yardım alarak yaptım bende ama bu sorundan sonra geri çektim cl 19 default değere ondanmı kaynaklı onuda bilmiyorum
Yok ramler bende de cl16 değerinde. Sorunu bizzat ben yaşadım. Ekran Yemyeşil oluyor ve tepki alıp vermiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Bir arkadaşım önerdi fanları hızlandır diye. Yaklaşık üstünden 2 yada 3 hafta geçti sorun tekrarlanmadı.

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Abdullah ada lafımız yok onun bilgisine tecrübesine güvenerek aldı herkes sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Doğrudur. Fakat buradaki problem Donanım Arşivinden kaynaklı değil. Abdullah abi istemese kimseye yardım etmez sonuçta herkes kendi hakkını aramalı. Adam "Banane kardeşim git kendi hakkını savun ben sadece işbirliği yaptım bilgisayarları ben satmıyorum" dese emin ol herkes ortada kalırdı. Ama Abdullah abi elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı herkese.
Şahsen olayların içinde değil isen kim ne derse desin tam anlaman mümkün değil. Sistemde ekstra yaptıklarını bile anlatmadı. İncehesap ile iletişime geçmesi her şeyi çözmüyor maalesef. Sorunlar ile ilgilenebilirdi. Yapılması gerekenleri anlatabilirdi ki bu en fazla 30 dakikasını alır. Evet çabaladı ama arka planı da bilmiyorsun. Lütfen bakış açını değiştir. Bir insanı bir nesneyi bir cismi körü körüne savunma. Hatası olduğunda söyle. Emin ol bu ona iyilik.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Şahsen olayların içinde değil isen kim ne derse desin tam anlaman mümkün değil. Sistemde ekstra yaptıklarını bile anlatmadı. İncehesap ile iletişime geçmesi her şeyi çözmüyor maalesef. Sorunlar ile ilgilenebilirdi. Yapılması gerekenleri anlatabilirdi ki bu en fazla 30 dakikasını alır. Evet çabaladı ama arka planı da bilmiyorsun. Lütfen bakış açını değiştir. Bir insanı bir nesneyi bir cismi körü körüne savunma. Hatası olduğunda söyle. Emin ol bu ona iyilik.
Ben burda kimseyi savunmuyorum -ki savunacak olsam başta incehesap firmasını savunmaya kalkardım. Evet Abdullah abi elinden geleni yaptı ama yapabileceklerinin hepsini yapmadı. Belki şuan yapmaya çalışıyor biz bilmiyoruz ? Günahını almamak lazım. Hem zaten malum dolar kuru ve virüs yüzünden sizi kendilerine bağlamak için uğraşan İncehesap yanlış veya eksik ürün gönderiyorlar. Bu sayede sizi sürekli erteleyip sistemi iade etmemeniz için çabalıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Ben burda kimseyi savunmuyorum -ki savunacak olsam başta incehesap firmasını savunmaya kalkardım. Evet abdullah abi elinden geleni yaptı ama yapabileceklerinin hepsini yapmadı. Belki şuan yapmaya çalışıyor biz bilmiyoruz ? Günahını almamak lazım. Hem zaten malum dolar kuru ve virüs yüzünden sizi kendilerine bağlamak için uğraşan İncehesap yanlış veya eksik ürün gönderiyorlar. Bu sayede sizi sürekli erteleyip sistemi iade etmemeniz için çabalıyorlar.
Hocam Sorunları kendi başımıza çözdük. Şu an neye uğraşıyor olabilir. Video ve sistem çıkış tarihi üzerinden ne kadar süre geçti biliyor musun? Artık geç maalesef. Başarılı olduğu konular mevcut fakat bu konuda başaramadı. Forum oldu diye belki tahmin etmiyordu bu kadar yazan olur diye. Bilgili diye sürekli sorduk sorduk konu açtık. Hepsi kilitlendi kaldıramadılar çünkü. Ama hiç uğraşmadı yardım için. Belki incehesap ı aradı konuştu fakat sorunlar ve yapılacaklar ile ilgili çaba göremedim. Belki de ''kitle'' artıyor diye değişenler arasına katılacak.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bilgisayarı açıp kapatmaktan başka hiçbir bilgisi olmayan insanlara yardımcı olmaya çalıştığı için mi kötü oldu? Bunu kimseyi küçümsemek için söylemiyorum. Bazı şeyleri kendiniz araştıracaksınız. Hep başkalarından beklerseniz, hiçbir şey öğrenemezsiniz. Türk firmalarının %90'ı tüketiciyi önemsemiyor. Bunu göz önüne alarak karar verin. www.sikayetvar.com 'daki şikayetlere bakın dediğim zaman bir tarafınızla gülüyordunuz.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hocam Sorunları kendi başımıza çözdük. Şu an neye uğraşıyor olabilir. Video ve sistem çıkış tarihi üzerinden ne kadar süre geçti biliyor musun? Artık geç maalesef. Başarılı olduğu konular mevcut fakat bu konuda başaramadı. Forum oldu diye belki tahmin etmiyordu bu kadar yazan olur diye. Bilgili diye sürekli sorduk sorduk konu açtık. Hepsi kilitlendi kaldıramadılar çünkü. Ama hiç uğraşmadı yardım için. Belki incehesap ı aradı konuştu fakat sorunlar ve yapılacaklar ile ilgili çaba göremedim. Belki de ''kitle'' artıyor diye değişenler arasına katılacak.
Bilemiyorum. Umarım sorunlar çözülür.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İncehesap cidden saçmalamaya başladı ve bu yüzden "Donanım Arşivi" ismine saldırı yapmaya kalkanlar var.
valla inşallah yeni sistem onlardan satışa çıkmaz game garajdan çıkmasını çok isterim fiyatları piyasada en makul olan site

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Katılıyorum. Yaklaşık 1.5 2 senedir Abdullah Abinin sıkı takipçisiyim. Videolarını atar atmaz izlerim. Şu ana kadar yaptığı tüm işleri çok başarılı buluyorum ve tebrik ediyorum gerçekten kendisini. Fakat arkadaşın da dediği gibi, her şeyi geçtim en azından ramlerle alakalı küçük bir video veya sistemi tanıtma videosuna küçük bir kesit koyabilirdi. Ayrıca incehesap ile bir daha kolay kolay iş birliği yapacağını zannetmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan
Arkadaşlar ben de El Capitan mağduruyum foruma bakıyorum sadece El Capitan mağdurlarını görüyorum önceki sistemlerinde bu kadar sorun yok biz de buna denk geldik incehesap 3 bin sipariş aldıklarını söyledi ve bu yüzden montaj için yeni eleman almışlar bence sorun burda başladı diye düşünüyorum benim sorunum ekran kararması idi gönderdim geri 13 Mayısta ses soluk yok açıkçası pişman oldum keşke almasaydım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Arkadaşlar ben de El Capitan mağduruyum foruma bakıyorum sadece El Capitan mağdurlarını görüyorum önceki sistemlerinde bu kadar sorun yok biz de buna denk geldik incehesap 3 bin sipariş aldıklarını söyledi ve bu yüzden montaj için yeni eleman almışlar bence sorun burda başladı diye düşünüyorum benim sorunum ekran kararması idi gönderdim geri 13 Mayısta ses soluk yok açıkçası pişman oldum keşke almasaydım.
Evde çözmeyi deneseydin keşke. Bence önceki sorunları forumu olmadığı için ileten çok olmadı. Yada dediğin gibi en sorunlu sistemi aldık.

Top Bottom