Sistem elime dün ulaştı ve dünde aynı sorunu yaşadım ama dün pc yi 1 saat uğraştıktan sonra açtım. (6 7 saat gibi bir sürede geri kapandı) bugün denediğimde yine aynı sorunla karşılaştım sistem mi arızalı anlamadım lütfen yardım edin
Açılıyor max 1sn çalışıp kapanıyorGüç düğmesine bastığında tepki var mı?
Ekran kartı oturmuş ramlar oturmuş güç kablolarında da bir sorun yok tek tek kontrol ettimRAM ve güç kabloları yerine oturmuş ayrıca ekran kartı yerine oturmuş mu?
Şuan açabildim mesela hiç anlam veremiyorum. Sadece bekledim ve denedim açıldı. Anlam veremiyorumİlginçmiş
En iyisi garantiye gönderin bence.
@Abdullah Hacıgül ve @Mehmet Yılmaz ilgilenir inşallah.
Büyük bir hevesle aldık oysaki..ne bu sorunlar el captaindaki
Hocam geri göndermek en iyisi daha öncede açılmayan bir abimiz vardı. Gönderdi halledildi.Şuan açabildim mesela hiç anlam veremiyorum. Sadece bekledim ve denedim açıldı. Anlam veremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük bir hevesle aldık oysaki..
power kablosuna bak!Açılıyor max 1sn çalışıp kapanıyor
Şuanda aklımdaki tek fikir oHocam geri göndermek en iyisi daha öncede açılmayan bir abimiz vardı. Gönderdi halledildi.
Kendi kendine yine kapanıyor her şeyi denedimpower kablosuna bak!
Uzay kurulum ile test ediyorlar diye biliyorum. Sorun kasa olabilir taşıma esnasında yada montaj esnasında sorun olmuş olabilir. İstanbulda isen gidip bırakabilir yada kargolayabilirsin. Müşteri hizmetlerinden iadeye bağlan çok daha hızlı olur.Şuanda aklımdaki tek fikir o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi kendine yine kapanıyor her şeyi denedim
Tamamdır çok teşekkürlerUzay kurulum ile test ediyorlar diye biliyorum. Sorun kasa olabilir taşıma esnasında yada montaj esnasında sorun olmuş olabilir. İstanbulda isen gidip bırakabilir yada kargolayabilirsin. Müşteri hizmetlerinden iadeye bağlan çok daha hızlı olur.