Neler Yeni

El capitan sistem arızası

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Merhabalar el capitan isimli sistemi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum her şey güncel bir şekilde ramler cl 16 3600 mhz değerinde ama bugun oyundayken ekran birden yemyeşil oldu(45 dakika oyun süresinde) vede PC restart atmadan düzelmedi anakartı Asus dragon450m sorun neyden kaynaklı olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
sistem anakartı stokta kalmayıp değişti sende değişik halini mi aldın aldıysan anakart pc ye uymuyor olabilir buda demek oluyorki denenmiş pc leri almakta fayda var

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
sistem anakartı stokta kalmayıp değişti sende değişik halini mi aldın aldıysan anakart PC ye uymuyor olabilir buda demek oluyorki denenmiş PC leri almakta fayda var
evet asus 450m dragon anakart beyaz kutusu var orjinal bir kutusu yok sanırım bu kartın asusun sitesinde bile detaylı özelliği yok anakartın :)

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Benim fikrim burada ne donanımarşivi ne de Abdullah sorunlu. Hiç kimse bir ürünü tanıttı diye her konuda size yardımcı olmak zorunda değil. Olabilir, olmaya çalışabilir ancak olmadı diye kimseye laf edilemez. Peki buradaki sorun nereden kaynaklanıyor derseniz olay incehesap'ta. Ben bir kez kullandım ve rezil bir firma olduğunu anladım başlıkta açtım. Kaldıki diğer forumlarda da şikayet dolu. Olay sadece bu sistem de değil. Başka forumlarda gaming gecesinde sattıkları ürünlerin ikinci el olduğu bile yazılmış, foto atılmış. Paketi açılmış ürün gönderilmiş kaç kişiye. Bide siz toplama bilgisayar almışsınız. Adam iade edilmiş ramı, ekran kartını gönderse hanginizin haberi olacak. Dolayısıyla foruma veya Abdulla'a laf edenleri anlayamıyorum ancak hala incehesap'ı savunanları da anlayamıyorum. Bir firmanın yaptığı her şey mi sorunlu olur? Kasa toplasan sorun, gaming gecesi sorun, parça alsan sorun, kargo sorun, müşteri hizmetleri sorun, iade sorun. Binlerce ürün satılmış bunlardan bir kısmının sorunlu olması normal filan demekte trajikomik ve bana samimi gelmiyor...

Rexusdeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mücahit
eminmisin hocam abdullah bir zararı olmaz performans attırır diye o şekilde yapmıştı tanıtım videosunda baya fps artısı oluyor çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sorunu çözmeye odaklanalım başka birininde bu tarz hataları almaması için yardımcı olalım birbirimizin kalbini kırmayalım irdelemeyelim lütfen sorun kaanaatimce ya ekran kartı driveri 20.4.2 sorunlu(kaldırıp eskisini kurdum.) yada cl 16 RAM değeri diye düşünüyorum.
Hocam sen ram değerlerini normale çek öyle dene bi o ayarlarince ayarlar videoda olur sende olmaz bş yeri eksik yanlış yağmışsındır deneme yanılmayla yapılan şeyler onlar önce bi dediğiöi yap sen eski halüne getir ayarları

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
Hocam sen RAM değerlerini normale çek öyle dene bi o ayarlarince ayarlar videoda olur sende olmaz bş yeri eksik yanlış yağmışsındır deneme yanılmayla yapılan şeyler onlar önce bi dediğiöi yap sen eski halüne getir ayarları
defaultta 2400 mhz kalıyor ramler docp açınca profile 1 seçip cl 16 için oc yapmazsan cl 19 3600 mhz oluyor onuda denerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Benim fikrim burada ne donanımarşivi ne de Abdullah sorunlu. Hiç kimse bir ürünü tanıttı diye her konuda size yardımcı olmak zorunda değil. Olabilir, olmaya çalışabilir ancak olmadı diye kimseye laf edilemez. Peki buradaki sorun nereden kaynaklanıyor derseniz olay incehesap'ta. Ben bir kez kullandım ve rezil bir firma olduğunu anladım başlıkta açtım. Kaldıki diğer forumlarda da şikayet dolu. Olay sadece bu sistem de değil. Başka forumlarda gaming gecesinde sattıkları ürünlerin ikinci el olduğu bile yazılmış, foto atılmış. Paketi açılmış ürün gönderilmiş kaç kişiye. Bide siz toplama bilgisayar almışsınız. Adam iade edilmiş ramı, ekran kartını gönderse hanginizin haberi olacak. Dolayısıyla foruma veya Abdulla'a laf edenleri anlayamıyorum ancak hala incehesap'ı savunanları da anlayamıyorum. Bir firmanın yaptığı her şey mi sorunlu olur. Kasa toplasan sorun, gaming gecesi sorun, parça alsan sorun, kargo sorun, müşteri hizmetleri sorun. Binlerce ürün satılmış bunlardan bir kısmının sorunlu olması normal filan demekte trajikomik ve bana samimi gelmiyor...
Evet incehesap konusunda son derece haklısın. Şahsen kargom 3 günde geldi fakat istisnalar olabilir. Sorunları sorun yaşayanları çok. Bir ürünü tanıtıyor bunun üzerinden gelir elde ediyor ise en azından hiç değilse bile video da yaptıklarını gösterseydi yetecekti. RAM Bios update çoğu insanın işini görürdü. Eminim alanların yüksek bir kısmı anakarta dokunmaya bile çekiniyor. Güvendiği birinden açıklama gelmesi ile başka yerde bulduğu ile çok farklı. İnsanlar bozmaktan kırmaktan çok çekiniyor çünkü ekonomi gayet açık ve belli. Benim sadece anlatmak istediğim Zeytinyağı gibi sürekli üste çıkmaya çalışıyor. Bazı işlere girdiyse sorumluluğu olacaktır. Kaç yaşına gelmiş ve bunu bilmesi gerekiyor bu saatten sonra zor. Bazı yönetici olmaya çalışanlar da Tabiri yerinde ise ''at gözlüğü'' takıp konularımı incelemiş. Acaba nereye kadar baktı. Çoğu insana yardım etmeye de çalıştım bildiğim kadar ondan dolayı alta gitti o konular. Ama sorun değil Sözde Yöneticiliğini yapmaya devam etsin ve siz forumu görün. Birileri plan peşinde diyor :) :) Aynen hayattaki tek gayem seni yok etmek. Eğer böyle anlıyor isen lütfen tekrar tekrar ve terkar bak. Bu konuda kilitlenir yakında kişisele döndü vs vs. (bunu yazdığım için kilitlenmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir , daha önceden kaç kere yazdım konulara kilitlenecek diye ve hepsi kilitlendi.)

defaultta 2400 mhz kalıyor ramler docp açınca profile 1 seçip cl 16 için oc yapmazsan cl 19 3600 mhz oluyor onuda denerim
Hocam dediğimi yapıp test ettin mi. Fan hızı olayını.

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan

fanlar normalmidir ? kırmızı oluyor

buda sıcaklık değerleri

Öyle ama belki virgil bi yerde hata yyapmıştır bi yerde normale çeksin bş sorunun kaynağını anlayalım ramleri düzeltince düzelcek sorun bççok büyük ihtimalle
hata yapmadım dostum her şey aynı o değerde videodaki voltajda 1.38 ama yapıcam tabikide denemek için cl 19 3600 e çekip

Virgil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Gökhan
arkadaşlar bu sisteme ramleri cl16 3600 e çekmeyi önerir misiniz? yoksa cl19 3600 demi kullanılmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,285
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom