Arama sonuçları: *

1. berke.

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

Video yetişmemişte olabilir
  2. berke.

💥💥17K R5 5600 RX6700 PC HOCASI FROST SİSTEM YAYINDA 💥💥

Artık kas gücünün bir olayı kalmadı artık iş yeni teknolojilerde ben olsaydım RTX 4060 veya 4060 TI sistem beklerdim tabikide tercih sizin.
  3. berke.

💥💥17K R5 5600 RX6700 PC HOCASI FROST SİSTEM YAYINDA 💥💥

Fiyatı fena değil gibi bu fiyata 4060'lı sistem alınıyor diye biliyorum ben
  4. berke.

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

Muhtemelen gelmez kart hala stabil değil bu yüzden fiyatlarıda iyice düştü alınmasıda mantıklı değil zaten
  5. berke.

3060 ekran kartlı laptop YARDIM

Ryzen işlemciler batarya konusunda da iyi pil gücü aranıyorsa 5800H daha iyi tercih olur. Evet RAM Eklemesini servise yaptırmanız gerekiyor yoksa garanti dışı kalıyor cihaz.
  6. berke.

Attığım cihaz daha mantıklı. I7 11800H rakibi R7 5800H.
  7. berke.

Sistem toplayan arkadaşlar daha iyi bilir benim uzman alanım laptop.
  8. berke.

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-nitro-an515-45-amd-ryzen-7-5800h-islemci-8gb-ddr4-ram-512gb-ssd-geforce-nvidia-3060-harici-6gb-ekran-karti-15-6-144hz-full-hd-ekran-free-dos-siyah-fiyati,27286851.html RAM takviyesi ile...
  9. berke.

Modart İtopya işbirliği

Sistemden sıkıldık laptoplar nerede alo?
  10. berke.

Modart Pc Vs Pc Hocasi Pch F6

Gülmeden duramadım. Normalde kimseyle dalga geçmem ama güldürdü. :D
  11. berke.

MODART YENİ SİSTEM !!!

Sistem güzel olmuş, ben biraz laptop tarafında heyecanlıyım alacak arkadaşlara duyurulur. :D
  12. berke.

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

İyi geceler tekrardan teşekkürler. 🙏
  13. berke.

Ben sistem dışında Laptop işine tamamen kabulüm. Çünkü zaten sistemler yapılabiliyor fakat Laptop tarafında uzun süre bir şey yok. O tarafa bu dönemlerde yoğunlanması gerektiğini düşünüyorum.
  14. berke.

İşte bu çok iyi oldu hocam teşekkürler.
  15. berke.

Hocam şaka maka bi laptop indirimi çıkar mı? İnsanlar bu ara Üniversite'lerden dolayı laptop alıyorlar ve bütçe yüzünden 3050 TI gibi cihazlara kalıyorlar. VRAM tarafında sıkıntı yaratan bir GPU biliyorsunuzdur zaten. 3060 cihazlar için güzel bir indirim gelebilir mi? Eskisi gibi IdeaPad olur...
  16. berke.

@levon Hem de ek olarak ben Sistem'den daha çok Laptop cihazlara özel bir indirim beklerim çünkü bir çok insan üniversite için laptop satın alımı yapıyor bu sıra, 18000-20000 TL bandındaki laptoplar 3050 TI modeller oluyor ve VRAM olarak yetmiyorlar. En azından minimum güzel bir fiyata 3060...
  17. berke.

Dolar kuruna göre ve fiyat orta bütçelileri kapsayacak ise aman aman bir cihaz beklemiyorum açıkçası. Çünkü dolar kuru sürekli oynuyor ve parçalara zam gelmesi de muhtemel. Umarım yanlış anlamazsınız. Kimseyi kötülediğim yok sadece fikrimi belirtiyorum. :) @levon
  18. berke.

Bu dolar kurunda çok üst düzey sistem toplayabileceğini düşünmüyorum ben ama hayırlısı.
  19. berke.

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Konu yeri yanlış olmuş düzenliyorum :D.
Top Bottom