Merakla yarını bekliyoruzLevon abiyi gazlayın biraz öyle olunca fena sistemler çıkartıyor
Levon abi max 10k felan olsun bu günlerde bütçeyi arttırmak cidden zorReis max 11.500 12K olsun daha fazla para yok daha monitör parası var
Ne okuyorsunBeyler burda bu kadar toplanmışken Okul için Laptop mu masaüstümü laptop daha kullanışlı ama daha önce laptop kullanan birisi olarak Çabuk bozuluyor pek uzun ömürlü değil
Lise son üniversite sınavına çalışmak içinNe okuyorsun
Maviiiiiiiii!Şöyle diyim o zaman
Kırmızı mı Mavi mi?
Yani seçenek olabilir sabredin
Knk ben masaüstü aldım mühendislik için ama pek içime sinmedi laptop alasım geldi onlar da çok pahalı bakıcaz 2. el felan alırım belki ama bence laptop al gezersin bi yerlere gidersin yanında götürürsün ama çok yüksek özellikli almaya gerek var mı bilmiyorumLise son üniversite sınavına çalışmak için
Marka önerin varmıdır hocam asus nitro 5 aldım kronik hatalar ve rezalet servisi yüzünden fena şekilde soğudum işlemci 98 derece oluyordu oyunu Açar açmaz hemde orta ayarlarda servis normal diyorduKnk ben masaüstü aldım mühendislik için ama pek içime sinmedi laptop alasım geldi onlar da çok pahalı bakıcaz 2. el felan alırım belki ama bence laptop al gezersin bi yerlere gidersin yanında götürürsün ama çok yüksek özellikli almaya gerek var mı bilmiyorum