Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,305
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
6800xt çıksa da bayram etsek 2k da.

Furkanozr

80+ Silver
Beyler burda bu kadar toplanmışken Okul için Laptop mu masaüstümü laptop daha kullanışlı ama daha önce laptop kullanan birisi olarak Çabuk bozuluyor pek uzun ömürlü değil

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Dolar kuruna göre ve fiyat orta bütçelileri kapsayacak ise aman aman bir cihaz beklemiyorum açıkçası. Çünkü dolar kuru sürekli oynuyor ve parçalara zam gelmesi de muhtemel. Umarım yanlış anlamazsınız. Kimseyi kötülediğim yok sadece fikrimi belirtiyorum. :) @levon

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
@levon Hem de ek olarak ben Sistem'den daha çok Laptop cihazlara özel bir indirim beklerim çünkü bir çok insan üniversite için laptop satın alımı yapıyor bu sıra, 18000-20000 TL bandındaki laptoplar 3050 TI modeller oluyor ve VRAM olarak yetmiyorlar. En azından minimum güzel bir fiyata 3060 laptop olursa, eskisi gibi IdeaPad olur veya başka bir cihaz daha iyi olur diye düşünüyorum.

no-name

80+ Silver
Lise son üniversite sınavına çalışmak için
Knk ben masaüstü aldım mühendislik için ama pek içime sinmedi laptop alasım geldi onlar da çok pahalı bakıcaz 2. el felan alırım belki ama bence laptop al gezersin bi yerlere gidersin yanında götürürsün ama çok yüksek özellikli almaya gerek var mı bilmiyorum

Furkanozr

80+ Silver
Knk ben masaüstü aldım mühendislik için ama pek içime sinmedi laptop alasım geldi onlar da çok pahalı bakıcaz 2. el felan alırım belki ama bence laptop al gezersin bi yerlere gidersin yanında götürürsün ama çok yüksek özellikli almaya gerek var mı bilmiyorum
Marka önerin varmıdır hocam asus nitro 5 aldım kronik hatalar ve rezalet servisi yüzünden fena şekilde soğudum işlemci 98 derece oluyordu oyunu Açar açmaz hemde orta ayarlarda servis normal diyordu

Top Bottom