Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
mağaza stoğu olursa süper olur gerçekten ya @levon

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Ya yaparsam özür dileyecek misin?
Ön yargı ile bilip bilmeden, görmeden mantık yürütüp Yargısız infaz yapıyorsun.
Dilerim dilemesine de sen de piyasanın kralıymış gibi başkalarına gereksiz laf atıp ortalıkta haber çıkartıyorsun kendini havalara getiriyorsun falan. Stok çok yapacaksın çok uygun fiyat yapacaksın çok kaliteli parça kullanacaksın. Bunlar biraz boş atışlar gibi duruyor. Hepsi aynı anda zor. Sistem yapsan bile 300-500 stok yapman daha da zor. Kaldı ki daha kaliteli yapacağım diyorsun.

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Arkadaşlar yeniyim buralarda bu sistem tanıtımını nasil takip edeceğim yardımcı olurmusunuz

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Dilerim dilemesine de sen de piyasanın kralıymış gibi başkalarına gereksiz laf atıp ortalıkta haber çıkartıyorsun kendini havalara getiriyorsun falan. Stok çok yapacaksın çok uygun fiyat yapacaksın çok kaliteli parça kullanacaksın. Bunlar biraz boş atışlar gibi duruyor. Hepsi aynı anda zor. Sistem yapsan bile 300-500 stok yapman daha da zor. Kaldı ki daha kaliteli yapacağım diyorsun.
Bak işte Ömer yanlış algılıyorsun ve Yanlış Yorumluyorsun gözünü sevdiğim.
Ben hiç bir zaman sistemler için Kral havasına girmedim. Hiç bir zaman King falan gibi ibareler de kullanmadım 😉 Yani fiyat kıyaslayan herkes zaten kral hangisi görür.

Ayrıca ben daha kaliteli diye bir kelime kullanmadım. Bu lafları kim uydurdu anlamıyorum. Bak youtube da yazdığım mesajın resmini atayım.
Screenshot_20220827-002931_YouTube.jpg

Burada çok fazla stok çok aşırı uygun fiyat çok iyi donanım gibi bir söylem var mı?
Birileri mantık yürütüp bir şey yazıyor yorumluyor sizlerde ben iddia etmişim gibi gaza geliyorsunuz.
Bunu yapmayın Allahınızı severseniz.
Pc Hocasının yaptığı sistem zaten iyi fiyat. Az veya çok kişi yararlandı bu beni ırgalamaz ama bende bakalım kaç kişiyi mutlu edicem görücez.
Kalkıp birde Pc Hocası ile beni düşmanmış gibi lanse eden yorumlar var. Yahu biz birbirimize düşman olsak neden aynı firmalar ile çalışalım. Aynı firmalar neden bizi beslesin 😄
Bunu hiç düşünüyor mu o kişiler acaba.

Ortalığı kışkırtmak düşmanlık beslemek yerine bizlerin yaptığı kampanyaları değerlendirin sizler kârlı çıkın.
Bize yapacağınız en iyi teşekkür abone olup bildirimleri açmak videolarımızı izleyip destek vermek. Bu kadar basit.
Bu kampanyalı sistemleri sizlerin hayrına çıkarıyoruz sonuçta haksız mıyım?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bak işte Ömer yanlış algılıyorsun ve Yanlış Yorumluyorsun gözünü sevdiğim.
Ben hiç bir zaman sistemler için Kral havasına girmedim. Hiç bir zaman King falan gibi ibareler de kullanmadım 😉 Yani fiyat kıyaslayan herkes zaten kral hangisi görür.

Ayrıca ben daha kaliteli diye bir kelime kullanmadım. Bu lafları kim uydurdu anlamıyorum. Bak youtube da yazdığım mesajın resmini atayım.
Alıntıyı görüntüle

Burada çok fazla stok çok aşırı uygun fiyat çok iyi donanım gibi bir söylem var mı?
Birileri mantık yürütüp bir şey yazıyor yorumluyor sizlerde ben iddia etmişim gibi gaza geliyorsunuz.
Bunu yapmayın Allahınızı severseniz.
Pc Hocasının yaptığı sistem zaten iyi fiyat. Az veya çok kişi yararlandı bu beni ırgalamaz ama bende bakalım kaç kişiyi mutlu edicem görücez.
Kalkıp birde Pc Hocası ile beni düşmanmış gibi lanse eden yorumlar var. Yahu biz birbirimize düşman olsak neden aynı firmalar ile çalışalım. Aynı firmalar neden bizi beslesin 😄
Bunu hiç düşünüyor mu o kişiler acaba.

Ortalığı kışkırtmak düşmanlık beslemek yerine bizlerin yaptığı kampanyaları değerlendirin sizler kârlı çıkın.
Bize yapacağınız en iyi teşekkür abone olup bildirimleri açmak videolarımızı izleyip destek vermek. Bu kadar basit.
Bu kampanyalı sistemleri sizlerin hayrına çıkarıyoruz sonuçta haksız mıyım?
Hocam şaka maka bi laptop indirimi çıkar mı? İnsanlar bu ara Üniversite'lerden dolayı laptop alıyorlar ve bütçe yüzünden 3050 TI gibi cihazlara kalıyorlar. VRAM tarafında sıkıntı yaratan bir GPU biliyorsunuzdur zaten. 3060 cihazlar için güzel bir indirim gelebilir mi? Eskisi gibi IdeaPad olur veya kronik sorunu olmayan bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,973
Üyeler
163,084
Son üye
sevdatarcann
Top Bottom