Ben hep öyleyim hocam zaten.
Ben her yoruma her fikire açığım kalp kırmak istemem. Daima açıklama yaparım ki karşımdaki insan beni anlasın.
Ben insan kaybetmek istemem ha kötü ha iyi yorumu olur fark etmez kesinlikle engellemem daima orta yolu bulup o kişiyi kazanmaya uğraşırım.
Keza şu an bu konunun altında olduğu gibi
Cumartesi değil de pazar günü neden çıkmıyor şu sistemler cumartesi akşamı da çalışan insanlar var ve hiç bir sistem alamıyoruz. İnşallah cumartesi yetişmez de pazar günü biz de görebiliriz
Abdullah kardeşim sen niye bana laf attın yine durduk yere.
Şimdi Birilerine sallamadan duramayan ben miyim yoksa sen mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen düzgün takip ettiğine emin misin. Yaptığımız sistemler için forumda güzel bir araştırma yap derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu ne olmuş konu böyle. Ben daha yeni gördüm haber geldi.
Yav ben sistemi okul açılışı için yapıcam amaç kimseyle atışmak değil ki.
Ayrıca Tanerler yani PC HOCASI ile bizim samimiyetimizi bilmiyor musunuz? Alıntıyı görüntüle
Biz o adamlarla miss gibi şakalaşıyoruz.
Kaldı ki amaç hazır sistemde fiyat savaşı değil insanların bu kampanyalardan faydalanması. Yani bu ince çizgiyi lütfen anlayın.
Barış Kardeşim Alıntıyı görüntüle
3060ti'ı PCH sistemle aynı fiyata yâni 11.999 TL ye çıkarırsa ve diğer parçalar dün ki sistem gibi kaliteli ve seçkin parçalar olursa ancak öyle kurtarır amma velakin kurtacağını hiç ama hiç sanmıyorum.
olmaz rtx 3060 rx 6600xtden daha pahalı bide pch sistemi alanlar pişman olcak dediği için daha iddialı bir şey olması lazım 3060 alan adam neden 6600xt alamadığı için pişman olsun hem driver sorunları yok hemde daha pahalı kart