Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Furkanozr

80+ Silver
Bak işte Ömer yanlış algılıyorsun ve Yanlış Yorumluyorsun gözünü sevdiğim.
Ben hiç bir zaman sistemler için Kral havasına girmedim. Hiç bir zaman King falan gibi ibareler de kullanmadım 😉 Yani fiyat kıyaslayan herkes zaten kral hangisi görür.

Ayrıca ben daha kaliteli diye bir kelime kullanmadım. Bu lafları kim uydurdu anlamıyorum. Bak youtube da yazdığım mesajın resmini atayım.
Alıntıyı görüntüle

Burada çok fazla stok çok aşırı uygun fiyat çok iyi donanım gibi bir söylem var mı?
Birileri mantık yürütüp bir şey yazıyor yorumluyor sizlerde ben iddia etmişim gibi gaza geliyorsunuz.
Bunu yapmayın Allahınızı severseniz.
Pc Hocasının yaptığı sistem zaten iyi fiyat. Az veya çok kişi yararlandı bu beni ırgalamaz ama bende bakalım kaç kişiyi mutlu edicem görücez.
Kalkıp birde Pc Hocası ile beni düşmanmış gibi lanse eden yorumlar var. Yahu biz birbirimize düşman olsak neden aynı firmalar ile çalışalım. Aynı firmalar neden bizi beslesin 😄
Bunu hiç düşünüyor mu o kişiler acaba.

Ortalığı kışkırtmak düşmanlık beslemek yerine bizlerin yaptığı kampanyaları değerlendirin sizler kârlı çıkın.
Bize yapacağınız en iyi teşekkür abone olup bildirimleri açmak videolarımızı izleyip destek vermek. Bu kadar basit.
Bu kampanyalı sistemleri sizlerin hayrına çıkarıyoruz sonuçta haksız mıyım?
Sonuna kadar haklısın abim

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
@levon Buraya gelip insanlarla etkileşime geçip güzel sabırlı üslupla cevap vermeniz çok hoşuma gitti sağolun. Bu arada bekliyorum pusudayım paramı ayırdım.
iyi çalışmalar
Ben hep öyleyim hocam zaten.
Ben her yoruma her fikire açığım kalp kırmak istemem. Daima açıklama yaparım ki karşımdaki insan beni anlasın.
Ben insan kaybetmek istemem ha kötü ha iyi yorumu olur fark etmez kesinlikle engellemem daima orta yolu bulup o kişiyi kazanmaya uğraşırım.
Keza şu an bu konunun altında olduğu gibi 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şaka maka bi laptop indirimi çıkar mı? İnsanlar bu ara Üniversite'lerden dolayı laptop alıyorlar ve bütçe yüzünden 3050 TI gibi cihazlara kalıyorlar. VRAM tarafında sıkıntı yaratan bir GPU biliyorsunuzdur zaten. 3060 cihazlar için güzel bir indirim gelebilir mi? Eskisi gibi IdeaPad olur veya kronik sorunu olmayan bir model.
Onu da okul açılışı zamanı yapmayı düşünüyorum.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Bak işte Ömer yanlış algılıyorsun ve Yanlış Yorumluyorsun gözünü sevdiğim.
Ben hiç bir zaman sistemler için Kral havasına girmedim. Hiç bir zaman King falan gibi ibareler de kullanmadım 😉 Yani fiyat kıyaslayan herkes zaten kral hangisi görür.

Ayrıca ben daha kaliteli diye bir kelime kullanmadım. Bu lafları kim uydurdu anlamıyorum. Bak youtube da yazdığım mesajın resmini atayım.
Alıntıyı görüntüle

Burada çok fazla stok çok aşırı uygun fiyat çok iyi donanım gibi bir söylem var mı?
Birileri mantık yürütüp bir şey yazıyor yorumluyor sizlerde ben iddia etmişim gibi gaza geliyorsunuz.
Bunu yapmayın Allahınızı severseniz.
Pc Hocasının yaptığı sistem zaten iyi fiyat. Az veya çok kişi yararlandı bu beni ırgalamaz ama bende bakalım kaç kişiyi mutlu edicem görücez.
Kalkıp birde Pc Hocası ile beni düşmanmış gibi lanse eden yorumlar var. Yahu biz birbirimize düşman olsak neden aynı firmalar ile çalışalım. Aynı firmalar neden bizi beslesin 😄
Bunu hiç düşünüyor mu o kişiler acaba.

Ortalığı kışkırtmak düşmanlık beslemek yerine bizlerin yaptığı kampanyaları değerlendirin sizler kârlı çıkın.
Bize yapacağınız en iyi teşekkür abone olup bildirimleri açmak videolarımızı izleyip destek vermek. Bu kadar basit.
Bu kampanyalı sistemleri sizlerin hayrına çıkarıyoruz sonuçta haksız mıyım?
Bu attığın mesajda zaten sorun yok. Sistem çıkarmanı bende isterim ve seve seve de izliyorum. Yorumlara verdiğin cevaplar ortada. Zaten Taner hocam direksiyon seti videosunda Levon gel kapışalım gibisinden bir şey demişti. Sizin yorumlardaki 40 50 stok ile ilgili yazınız da şaşırdım. Ona laf eden insan az stok yapmaz daha iyi sistem yapar herhalde.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ben hep öyleyim hocam zaten.
Ben her yoruma her fikire açığım kalp kırmak istemem. Daima açıklama yaparım ki karşımdaki insan beni anlasın.
Ben insan kaybetmek istemem ha kötü ha iyi yorumu olur fark etmez kesinlikle engellemem daima orta yolu bulup o kişiyi kazanmaya uğraşırım.
Keza şu an bu konunun altında olduğu gibi 😊

Onu da okul açılışı zamanı yapmayı düşünüyorum.
İşte bu çok iyi oldu hocam teşekkürler.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
@levon hocaya beton hetmez harbiden
Ben sistem dışında Laptop işine tamamen kabulüm. Çünkü zaten sistemler yapılabiliyor fakat Laptop tarafında uzun süre bir şey yok. O tarafa bu dönemlerde yoğunlanması gerektiğini düşünüyorum.

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Bu attığın mesajda zaten sorun yok. Sistem çıkarmanı bende isterim ve seve seve de izliyorum. Yorumlara verdiğin cevaplar ortada. Zaten Taner hocam direksiyon seti videosunda Levon gel kapışalım gibisinden bir şey demişti. Sizin yorumlardaki 40 50 stok ile ilgili yazınız da şaşırdım. Ona laf eden insan az stok yapmaz daha iyi sistem yapar herhalde.
He bak o kısımda da 40-50 stok lafı vatan pc ye idi Pc Hocasına değil. Çıktıkları adet te 100 adet biliyoruz 😁 Ama adet verilmediği için az satılıp stoğu kapatmış bile olabilir bunu PC hocası bile bilemez.

Yani PC Hocası veya başka bir kanal bu tür durumda Günah Keçisi olmamalı. Çünkü Bende o tür sistem videoları çıktık. Hepimiz ekmek yiyoruz bu işten. (Bu yorumum önemli o yüzden parantezde not düşmek istedim)

Vatan bilgisayar Beni, PC hocasını, Donanım arşivini itopya ile çıkılan sistemlerde kaç kere vurdu. Biz sistem yayınlıyoruz tak 5 dakka sonra sitede benzer sistemin Fiyatını 200-300tl düşürüp 10-15 stok ile sırf ortalığı karıştırdı. Yapılan etik değil. Ticaret böyle olmamalı.
Ama işin sonunda bu Fırsatlar ne oluyor son kullanıcıya yarıyor. Değerlendirin bunları o kadar diyim. Bize sonra teşekkür edersiniz olur biter 😁

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Valla
Her yerden takip ediyorum:)

Ins den donanım arşivi takip ediyorum. Dogrumudur.
Ben kanalımı Takip edeceksin gelecek sistem için 😄 ModArt PC diye arat youtude da.

Abi İntel olsun bee
Kırmızı mı Mavi mi diyorum.
Büyük sürpriz olacak her iki kesim için de 😉

Neyse ben sabah erken kalkıcam 6 ya Alarm kurdum. Muhabbete doyum olmaz arkadaşlar.
Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin 🥰🥰

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ben kanalımı Takip edeceksin gelecek sistem için 😄 ModArt PC diye arat youtude da.

Neyse ben sabah erken kalkıcam 6 ya Alarm kurdum. Muhabbete doyum olmaz arkadaşlar.
İyi geceler tekrardan teşekkürler. 🙏

no-name

80+ Silver

Hem amd hem intel sistem gelecek diye yorumladım

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Arkadaşlar baya da muhabbet dönmüş maşallah.
Sistem ne zaman çıkacak? hepsini okuyamadım yazıların. bilgi verir misiniz ?

Top Bottom