Arama sonuçları: *

1. cruwiel

Gencer Gaming'den Bilgisayar Alırken Dikkat Edin

Farklı monitorle denedim olmadı. İlk aklıma gelen şey capslock ışıkları oldu, yanmıyordu hiç biri. 1662411307 Bugün gün içinde sahibi olduğunu düşündüğüm beyefendiyle görüştüm, çok olumlu ve yapıcıydı. Türkiye'de yaşadığımız için hemen "ulan yine mi dolandırılıyoruz" diye paniğe kapıldım ama...
  2. cruwiel

Evet. Ekran kartını başka bir pcye taktık görüntü geldi. Anakartla ilgili bir problem var gibi görünüyor şuanlık
  3. cruwiel

Yok dostum herşeyi denedim. Ekran kartını belki 20-30 kere çıkarıp takmışımdır bios pilini çıkarmak için 1662278834 Evet bilgisayar çalışıyor fanlar vs. Sadece görüntü yok
  4. cruwiel

Çoğu kişi bios sıfırla demiş. Defalarca denedim olmadı maalesef 1662239088 Fabrikadan çıkan hatalı ürünleri elemek için benchmark çok önemli. Çoğu güvenilir firma yapıyor. Ayrıca bu adamlar yapmadı diye kızmıyorum, yapıyoruz diyip yapmadıkları için kızıyorum
  5. cruwiel

Mesajlaşma ekran görüntülerini paylaştım ilk gönderide. Garantilik bir durum söz konusu değil diyolar :D benim 12 bin liram çöp oldu, sizin olmasın diye yazıyorum bunları
  6. cruwiel

Yazmıyor maalesef 1662229024 Bana atılan faturada Asus prime h610 gibi bir şey yazmıyor mesela. Ben bu anakartı garantiye göndersem, aldığıma dair bir kanıt yok elimde.
  7. cruwiel

Bırakmam zaten asla. Foruma yazdım, Google yorumlara yazdım, şikayetvar'a yazdım. Gerekirse eksiye bile yazarım. Diğer forumlara da yazıcam. Böyle bir rezalet yok. Ayrıca bak şöyle bi ekran görüntüsü daha atayım. Günlerce fatura atılmadı, atılan faturada ürünler tek tek yazılmamıştı. Itopyadan...
  8. cruwiel

GÜNCELLEME 2: Aşağıda belirttiğim gibi anakartı pazartesi yolladım, çarşamba onlara ulaştı. Naptınız inceleyebildiniz mi diye sormak için akşam üzeri 4-5 gibi aradım. Bakacağız birazdan dedi. Lütfen yarına kalmasın kargolama işi, yoksa yetişmez bana dedim, hemen gönderdiğim anakartı incelemeden...
  9. cruwiel

Termal macun ne ile temizlenir ?

beyaz sirke ile temizlenebilir diye biliyorum. ama dikkat etmek gerekir tabi ki, etrafa saçmadan
  10. cruwiel

PC Hocası yeni sistem story !

bana da öyle geliyo
  11. cruwiel

PC Hocası yeni sistem story !

Özellikleri hakkında bilgi geldi
  12. cruwiel

PC HOCASI Yeni sistem detaylar yarın açıklanıyor !!!

valla kıyas mı karşılaştırma mı bilmem ama @Abdullah Hacıgül 'ün çıkardığı sistemler aşırı iyi oluyo. fiyat ve kullanılan parça kalitesi bakımından rakipsiz. 15 temmuzda çıkan sistemi kaçırdım, 1 aydır harıl harıl sistem bakıyorum, o kalitede o fiyatta başka sistem çıkmadı. tabi dolar artıyor...
  13. cruwiel

Gt2 Sistemde ekranda kırılmalar nedir ?

farklı hdmi kabloyla denedin mi
  14. cruwiel

🔥PC HOCASI YENİ SİSTEM🔥

@Abdullah Hacıgül böyle bir tepki vermiş, güzel bir RX 6600'lü sistem mi topluyor acaba? Aynı fiyat bandında 6600lü sistem çıkarsa alev alır buralar 🔥🔥
  15. cruwiel

15/07/2022 GT2 Sistem Yeni Elime Ulaştı. Teşekkürler GamingGenTR

geçmiş olsun dostum, umarım satış sonrası desteği daha iyi firmalarla sistem toplar youtuberlar
  16. cruwiel

da gt 2 full guys düşük fps

ısı değerlerini kontrol et
Top Bottom