Gencer Gaming'den Bilgisayar Alırken Dikkat Edin

Hocam öncelikle mesaj atıp, düzgün bir fatura için sert bir baskı yapın öyle bi fatura yok her parçanın garantisini o firma sağlayamaz ki sağlamıyor gördüğüm kadarıyla en azından sorunun nerden kaynaklı olduğunu anlarsanız üretici firmaya garantiye yollarsınız.
Ve bilgisayarın elektrik aldığına eminmisiniz?

Ekran kartı yerinden oynamış olabilir mi hocam belki ondan görüntü yoktur
Yok dostum herşeyi denedim. Ekran kartını belki 20-30 kere çıkarıp takmışımdır bios pilini çıkarmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öncelikle mesaj atıp, düzgün bir fatura için sert bir baskı yapın öyle bi fatura yok her parçanın garantisini o firma sağlayamaz ki sağlamıyor gördüğüm kadarıyla en azından sorunun nerden kaynaklı olduğunu anlarsanız üretici firmaya garantiye yollarsınız.
Ve bilgisayarın elektrik aldığına eminmisiniz?
Evet bilgisayar çalışıyor fanlar vs. Sadece görüntü yok

benim bildiğim hazır sistemlerde tek tek ürünler listelenmiş şekilde yazar kendim hazır sistem almadım ama alan kişilerden görmüştüm bir kaç kere oradan biliyorum bu garip geldi garanti konusunda ne diyorlar böyle bir sorun var ben bir şey yapmadım driver kurdum böyle oldu diye desen
Evet oyle

Böyle bir fatura olamaz bu 1 garanti işleminde firma çok büyük sıkıntı çıkartır sana düzgün bir e fatura iste adamlar sahte fatura duzenler gibi size fatura atmış böyle bir resmiyet yok gerekirse thh ye başvur hakkini ara kanka

Yok dostum herşeyi denedim. Ekran kartını belki 20-30 kere çıkarıp takmışımdır bios pilini çıkarmak için

Görüntü kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz ?

Elinizde başka monitör varsa sistemi bir de o monitörde deneyin hocam. Sadece görüntü yoksa eğer sıkınyı monitör'de olabilir

Thh ye basvur güzelce durumu anlat haklı cikarsan bir avukatla görüşüp bir de ek dava aç.Gaminggen iyice batırmaya başladı kendini

Geçmiş olsun. Böyle sorunlar çoğalmaya başladı. 1 Ekim'den sonra Allah yardımcımız olsun.

Gaming gen tr de berbat bir site aklınızda bulunsun sakın almayın.

Evet. Ekran kartını başka bir pcye taktık görüntü geldi. Anakartla ilgili bir problem var gibi görünüyor şuanlı

Bendede ilk böyle olmuştu fanlar çalışiyo ekran gelmiyo sonra ekran kartını tam takdim açıldı kontrol et bi

Evet. Ekran kartını başka bir pcye taktık görüntü geldi. Anakartla ilgili bir problem var gibi görünüyor şuanlık
Monitörde sıkıntı olabilir aynı sistemi farklı monitöre takın,ramlerin birini çıkartın tek tek deneyin.Birde ekrana görüntü gelmiyorken klavye mouse ışığı falan geliyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,063
Üyeler
183,053
Son üye
msirinduru
Geri