Arama sonuçları: *

1. mindoXp

Elraenn Parva Özelleştirip Alıyorum

elraenn i severım ama bu sistem fp değil
  2. mindoXp

Ryzen 5 3500'lü DA-3 Oyun Testleri (GÜNCEL)

kaç tl ye aldın sistemi
  3. mindoXp

PC takılı kalıyor.

en son olması lazım
  4. mindoXp

PC takılı kalıyor.

asus tuf evo rx 5600xt
  5. mindoXp

PC takılı kalıyor.

Sistemim DA SİSTEM 2 Arada sırada takılı kalıyor güç tuşuna basılı tutup kapatmak zorunda kalıyorum neden kaynaklı olabilir?
  6. mindoXp

DA-Sistem 2 PC Rest Atıyor

aga bendede bi kere chrome u açarken dondu anlamadım başka sıkınto yaşamadım .
  7. mindoXp

Donanım Arşivi Sistem-2 Sorun Yaşıyorum.

sevindim ama hala yaşarsan yaz buraya
  8. mindoXp

kardeşim ssd tertemiz hala sıkıntı yaşıyormusun
  9. mindoXp

Kardeşim kusura bakma biraz geç yazdım ama @Emirhandkee nın dedigini yap test sonuclarını kendı bılgısayarımla karsılastırdım hersey uyumlu oldu yanı testlere bakıcak olursak sıkıntı yok 1594495375 bide sana önerim hiç 1909 u ındırmeye calışma bende son surum wındows 10 var gayet te guzel hıç...
  10. mindoXp

furmark la prime 95 ı aynı anda çalıstır memtest bıraz zor youtubedan ızleyerek yap burnln test i yaparken baska bırsey yapma crystal disk ıda yaparken baska bırsey yapma hata çıkarsa o uygulamalar kendi söylüyor 1594461377 benı etıketleyerek sonuçları buraya at bakalım
  11. mindoXp

aga niye crack li windows kullanıyon ya 1594461072 furmark,prime95,crystaldiskmark,burnlntest,memtest ben bunları yaptım
  12. mindoXp

DA-Sistem 2 Dün Elime Ulaştı

aga bende ayarları hiç değiştirmeden sıngle da 144-90 arası multide 120*70 arası normalmi 1594143726 hayırlı olsun bu arada
  13. mindoXp

Da Sistem 2 Kullananlardan İsteğim:

1594142933 aga bendede sıkıntı olabılır
  14. mindoXp

DA - 2 Sistem SSD cok ısınıyor.

nerden bakıyorsunuz?
  15. mindoXp

DA-2 sistem kurulum hakkında

yüksek performansı seçin hocam
  16. mindoXp

hocam şart değil ancak daha fazla fps aldırır. Ben de daha hiçbir oyun indirmedim onu yapmak için 1593113851 hocam bunu yapmak çok kolay denetim masasına girip güç seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz.
  17. mindoXp

Onu abdullah abinin söylediği mhz artırmadan sonra yapıyorlar diye biliyorum bende onu yarın yapıcam sonra bilgi veririm
  18. mindoXp

hocam benimki asus tu en başta 60 hz çalıştı sonra bütün driverları kurunca 144 olarak ayarlayabildim eğer sıkıntı yaşarsan yazabilirsin özelden 1593113294 ben alırken hdd eklemiştim,bütçeyi aşmamak için onu ekleyemedim ama iyi seçim yapmışsın
  19. mindoXp

evet bendede öyleydi
  20. mindoXp

Eğer ekran hertz ayarlarında sıkıntı yaşarsanız bu güncellemeleri yaptıktan sonra deneyin ben yapmadan uğraştım boşa zaman kaybı
Top Bottom