hocam yük altındayken suan 65'i geçmemeye basladı bir kaç gün idare eder mi? sorunun ekran kartının altında kaldıgından kaynaklı oldugunu düsünüyorum. Yukarı slotta düzelir gibi.70 dereceden sonrası tehlikeli. Kendilerinde belirtiyorlar. Bu gerçekten büyük sorun. Garantiye vermek lazım.
harbimi hocam 53 sabit mi ?Arkadaslar 6 saatir gta v oynuyorum 53 derece suan benim SSD da2 sistemim yerini falan degistirmedim
Abdullah abiden allah razı olsun zaten hocam sistem 10/10 her şey sorunsuz şuan tek sıkıntım ön fanları kontrol edememe birde şu ssd nin 94 derece görmesi yoksa sistem var ya gıcırAbdullah abi o fiyata onu yapabilmiş adam aha yaptım diyerek kakalamıyor adam işini yapıyor çok sevdiğim bir insan o SSD yi kullanabilmiş samsung kullanmasını beklemiyordun herhalde ama 860 evo kullanabilirdi kapasite 250gb olurdu bu sefer
Evet occt yanlis gostermiyorsa sabithocam yük altındayken suan 65'i geçmemeye basladı bir kaç gün idare eder mi? sorunun ekran kartının altında kaldıgından kaynaklı oldugunu düsünüyorum. Yukarı slotta düzelir gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
harbimi hocam 53 sabit mi ?
Ekran kartından olduğunu pek sanmıyorum ama inşallah çözülmüştür.hocam yük altındayken suan 65'i geçmemeye basladı bir kaç gün idare eder mi? sorunun ekran kartının altında kaldıgından kaynaklı oldugunu düsünüyorum. Yukarı slotta düzelir gibi.
harbimi hocam 53 sabit mi ?
RAM RGB değilse normal değil. Anakart normal mi bilemiyorum. Benim anakart 35'i geçmiyor.Anakart için 41 ve RAM icin 66 derece normal mi ?
rgb değil hocam xpg 3000 mhz ramlerEkran kartından olduğunu pek sanmıyorum ama inşallah çözülmüştür.
RAM RGB değilse normal değil. Anakart normal mi bilemiyorum. Benim anakart 35'i geçmiyor.
Hiçbir fikrim yok hatta şimdi aida 64 den de baktım 55 lerde geziyor boşta oyunda occt den baktım o da aynı bir şey değişmedisanırım 2. el koyulmus olabilir
Hiçbir fikrim yok hatta şimdi aida 64 den de baktım 55 lerde geziyor boşta oyunda occt den baktım o da aynı bir şey değişmedi
Ve PC neredeyse 1 haftadır açık 100 gb boş yer var hiç bir sorunla karşılaşmadım