Neler Yeni

Ryzen 5 3500'lü DA-3 Oyun Testleri (GÜNCEL)

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Renderda çok ediyor hocam 6c 6th olmasından dolayı.

Hocam basit bir örnekle karşılaştıralım. Mesela Sony Vegas Pro kullanıyoruz veya Premier. 2K ve 30 dakika olan bir videoda bu ikisi arasında ne kadar süre farkı olur ?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
5-8 Dakkaya kadar fark olabilir tahmini hocam 5 dakka neki diyebilirsiniz ama bazı insanlar için önemli.

tabii ki önemli. Bizimki basit bir örnekti sonuçta. İnsanlar saatlik de render alıyor bunula. Çözünürlüğe, ekstra içeriklere vs. vurduğumuzda fark daha da artacaktır zaten.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,742
İsim
Taha yücel
4 adet oyunla test yaptım. WarZ, ETS, Valorant ve CS:GO. Yeni oyunlar denedikçe eklerim. 3500X ve 3600lü versiyonu almayanların için akıllarında bi soru işareti kalmaması için eklemek istedim.

Oyun içinden SS aldığım zaman değerler gözükmedi o yüzden telefon ile çekmek zorunda kaldım.

Valorant 1080p - En Yüksek Ayarlar

CS:GO 1080p - En Yüksek Ayarlar

WarZ 1080p - Ultra (Benchmark)

ETS 1080p - En Yüksek Ayarlar

NOT: Bütün görüntüler oyuna girdikten ortalama 2-3 dakika sonra çekilmiştir.
NOT 2: UV,OC vb. bir işlem yoktur. Default ayarlardır.
NOT 3: CS:GO DUST 2'de belli bölgelerde 180'e kadar düşüp. 300'e kadar çıktı. Benchmark testinde sislerin içinden geçerken 65 FPS'e kadar düştü.
Keske pubg testide yapsaydin fornite felan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence biraz daha ağır oyunların testleri olmalı.
Ben cede

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Squad - 1080p En Yüksek Ayarlar

IMG_1120-min.JPG

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
kaç tl ye aldın sistemi

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
4 adet oyunla test yaptım. WarZ, ETS, Valorant ve CS:GO. Yeni oyunlar denedikçe eklerim. 3500X ve 3600lü versiyonu almayanların için akıllarında bi soru işareti kalmaması için eklemek istedim.

Oyun içinden SS aldığım zaman değerler gözükmedi o yüzden telefon ile çekmek zorunda kaldım.

Valorant 1080p - En Yüksek Ayarlar

CS:GO 1080p - En Yüksek Ayarlar

WarZ 1080p - Ultra (Benchmark)

ETS 1080p - En Yüksek Ayarlar

Squad - 1080p En Yüksek Ayarlar

NOT: Bütün görüntüler oyuna girdikten ortalama 2-3 dakika sonra çekilmiştir.
NOT 2: UV,OC vb. bir işlem yoktur. Default ayarlardır.
NOT 3: CS:GO DUST 2'de belli bölgelerde 180'e kadar düşüp. 300'e kadar çıktı. Benchmark testinde sislerin içinden geçerken 65 FPS'e kadar düştü.
Allah razı olsun bende almıştım merak ediyordum yardimci oldu tam oynayacağım oyunları yapmışsın pubg de durum nasıl?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Allah razı olsun bende almıştım merak ediyordum yardimci oldu tam oynayacağım oyunları yapmışsın PUBG de durum nasıl?

Hocam PUBG steam sürümü yok bende. Lite sürümünü denemeyi düşündüm ama Steam versiyonuna göre daha az sistem istiyor. Lite sürümde çok daha yüksek FPS alınır zaten.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Hocam PUBG steam sürümü yok bende. Lite sürümünü denemeyi düşündüm ama Steam versiyonuna göre daha az sistem istiyor. Lite sürümde çok daha yüksek FPS alınır zaten.
Sağol CS fps tamami ile yeterli Ramin hangisiydi bende Corsair olan varda korkuyorum sıkıntı çıkar mı?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Sağol CS fps tamami ile yeterli Ramin hangisiydi bende Corsair olan varda korkuyorum sıkıntı çıkar mı?

imzamdaki ram var hocam. Sıkıntı çıkmaz merak etme.

Top Bottom