hocam benimki asus tu en başta 60 hz çalıştı sonra bütün driverları kurunca 144 olarak ayarlayabildimmonitörü de daha hiç acmadım kutusundan aoc g2 modelini aldım 144 hz. masaüstü ayarlardan 144 hz ekranımı seçeyim birde hocam monitöre driver indircez Mİ
ben alırken hdd eklemiştim,bütçeyi aşmamak için onu ekleyemedim ama iyi seçim yapmışsınsenin sistemin aynısını almışım ben sadece anakartlarımız farklı ben anakartı asus tuf pro 450m aldım
saolun hocam bekliyorum simdiden cok tesekkürlerTabi anlatırım.
tamamdır hocam saolun benim anlamadıgım bisi var. Herkes driverleri indiriyor sonra ekran kartı biosu indiriyor ve format atıyor formattan sonra driverler silinmez mi?hocam benimki asus tu en başta 60 hz çalıştı sonra bütün driverları kurunca 144 olarak ayarlayabildim
eğer sıkıntı yaşarsan yazabilirsin özelden
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben alırken HDD eklemiştim,bütçeyi aşmamak için onu ekleyemedim ama iyi seçim yapmışsın
Ben nasıl özelden yazılır bilmiyorumda sen başlatırmısısaolun hocam bekliyorum simdiden cok tesekkürler
tamamdır hocam saolun benim anlamadıgım bisi var. Herkes driverleri indiriyor sonra ekran kartı biosu indiriyor ve format atıyor formattan sonra driverler silinmez mi?
Onu abdullah abinin söylediği mhz artırmadan sonra yapıyorlar diye biliyorum bende onu yarın yapıcam sonra bilgi veririmsaolun hocam bekliyorum simdiden cok tesekkürler
tamamdır hocam saolun benim anlamadıgım bisi var. Herkes driverleri indiriyor sonra ekran kartı biosu indiriyor ve format atıyor formattan sonra driverler silinmez mi?
hocam bi deneyin onu yapmak baya sart mı ya? Birde onu yapıjnca format atmanız lazım yaptıgınız her şey gidecekOnu abdullah abinin söylediği mhz artırmadan sonra yapıyorlar diye biliyorum bende onu yarın yapıcam sonra bilgi veririm
Aramaya güç seçenekleri yaz sonra çıkan ilk şeye bas sonra orda güç seçenekleri olacak ordan nihaiye al yoksa yükseğe al sende dengeli de olur büyük ihtimalgüç secenekleri derken hocam neyi nihai perforamnsa alıyoruz?
sistemi daha kurmadım da hocam neyin gücü oluyor bu ve nerdeki aramaya yazacağızAramaya güç seçenekleri yaz sonra çıkan ilk şeye bas sonra orda güç seçenekleri olacak ordan nihaiye al yoksa yükseğe al sende dengeli de olur büyük ihtimal
hocam şart değil ancak daha fazla fps aldırır.hocam bi deneyin onu yapmak baya sart mı ya? Birde onu yapıjnca format atmanız lazım yaptıgınız her şey gidecek
hocam bunu yapmak çok kolay denetim masasına girip güç seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz.sistemi daha kurmadım da hocam neyin gücü oluyor bu ve nerdeki aramaya yazacağız
Hocam bilgisayarın gücünü ayarlıyor sen direk şunu izle https://www.google.com/search?q=don...droid-om-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#sistemi daha kurmadım da hocam neyin gücü oluyor bu ve nerdeki aramaya yazacağız
yüksek performans mı seceyim dengeli mihocam şart değil ancak daha fazla fps aldırır.
Ben de daha hiçbir oyun indirmedim onu yapmak için
hocam bunu yapmak çok kolay denetim masasına girip güç seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz.
yüksek performansı seçin hocamyüksek performans mı seceyim dengeli mi