Arama sonuçları: *

1. O

DA G3 kasası hakkında

sakın g3 alma gigabyte 2060 ekran kartı kronik arızalı bir kart hatta başka sistemler alsan da gigabyte gpu ya sahip veya diğer markalarında kronik sorunlu karta sahip olanlarını araştırmadan alma
  2. O

DA-G3 Stock Fan vs T6 Ultra oyun testleri

videoların açıklamasında mevcut
  3. O

DA-G3 Stock Fan vs T6 Ultra oyun testleri

https://www.youtube.com/channel/UC_VI_7lnAVy5jCqSr0vYK-w/videos Konuyla ilgili faydalı olabilecek diğer konuları da bırakıyorum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-g3-stock-fanla-r23-benchmark-testi-ve-isinma-sorununun-coezuemue.429335/...
  4. O

DA-G3 sistem işlemci ısınıyor

özelden yazabilrsin
  5. O

coğu kişi bilmez siz yine şanslısınız ki böyle şeylerin varlığından haberiniz yok (var :D sorry) birçok kişi ne olup bittiğini bilmeden pc yi kullanıyor, buralarda öğreneni de çok gördüm en basit şekilde aşağıda anlatıyor denemek istersen bi bak derim başlangıç olarak belli bir limiti ayarlasan...
  6. O

aslında ekran kartlarında bütün sıcaklıklar risk taşır sadece 60 70 dereceler, kartı uzun yıllar sonunda aşındıracak sınıra pek yaklaşamadığı için bu durum önemsenmez ama kullanılmaya başlandıgından beri 80 derecelere maruz kalan kart daha hızlı aşınır aşındıkça sınıra daha hızlı yaklaşır ve...
  7. O

sen bilirsin ama şöyle söylim şu sıfır haliyle bile belli bir sıcaklıga çıktıktan sonra fps düşebilir veya anlık droplar girebilir bu şekilde 1 2 sene kullandıgını düşün sistem aşınmaya başladıktan sonra işlevini daha fazla yitirmeye başlar o kadar para verip bu durumlara kimsenin düşmesini...
  8. O

nereye olmuyor onlarca konu açıldı stock haliyle işlemci yük altında bıraksalar 95 dereceyi geçecek ekran kartı da aynı şekilde 83 derece sınırlaması olmasa onu da geçecek kesinlikle bu sistem stock kullanıma uygun değil abdullah abi neden sorun olmaz dedi bilmiyorum ama yanıldıgı verilerle orta...
  9. O

agam benim işlemci 1.06v da bile 74 75 derecelere kadar gelebilyor 4.2ghz 1.35 1.4v stock kullanımda o işlemciyi kim durdurabilir :d ekran kartı zaten abdullah abinin 5dk lık testlerinde 77 dereceye geliyordu
  10. O

oyunlarda da 80 in altına düşmez f/p sistem oldugu için malesef bazı extra masrafları kendi cebimizden karşılamamız gerekiyor ya da pratik çözümlere başvuracağız
  11. O

Donanım Arşivi Sistemim Isınıyor Mu?

Stock fan için imzamdaki değerleri önerebilir
  12. O

Sakın, alıp oldugu gibi kullanırsan elinde kalır aida64 indir strest testini aç üstten ilk 3 ünü seç test yap direk 90 ları görüyor ekran kartı 80 görüyor stock fan kullanıyorsan undervolt şart ki en iyi sıvı sogutma olsa bile 1.4voltaj da çalışması israf 1.1 1.2 civarlarında da en iyi frekansta...
  13. O

cogunda aynı sorun var ben ilk actıgımda 30 sn de 95 derece görüyordu bu işlerden anlamayan adamlar o kadar para verip bu haliyle bilip bilmeden nasıl kullanacak bu sistemleri hazırlayanların bunları herkese söylemesi gerekirdi çok yazık ben o kadar araştırdım elimdeki imkanlarla bu kadar...
  14. O

güncelleme; konusu açtım da buraya da yazayım dedim benim sistem de 4.0ghz oc 1.06voltaj ayarıyla yükte max 85 derece görüyor oyunlarda da 67 ila 73 arasında stock fan kullanıyor ve termal macunu da değişmedim elimde kaliteli var onunla da deneyebilirdim ama stock bu şekilde
  15. O

G3 Sistem Kurulum Hakkında

Ben sağlamcıyım windowsun içine ne kurmuslar bilemem sıfırdan kurarım :d
  16. O

gerek yok overclock ve undervolt yaptın mı olay çözülüyor forumda bir arkadaş yapmış tam yükte 4.2ghz sabit çalışıp 69 dereceyi geçmiyormuş stok fanla internette videoları var izleyebilirsin
  17. O

DA G3 Overclock ve undervolt sonrası değerler

stok fan mı ve ekran kartı oc versiyon mu
  18. O

G3 aldım ne zaman gelir

g3 ilk cıktıgında 2 günde geldi
Top Bottom