Neler Yeni

DA G3 kasası hakkında

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
Merhaba 2haftaa sonra da g3 sistem alıcam kasasında internet sitesinde değişmiyor ama gidine aynı fiyata başka kasa var onla ddeğiştirme gibi bir imkanım varmı bilen varsa yazabilirmi.
Başka siteden şu ssistemi al demeyin almam imkansız itopya zorunlu.
Kasa aşağıda linkde odam havasız ve minik pc koymalık olan var masamda havasız olacagı için bu 6fanlı modeli seçtim iyi midir? soğutması onuda yazarsanız sevvinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
Merhaba 2haftaa sonra da g3 sistem alıcam kasasında internet sitesinde değişmiyor ama gidine aynı fiyata başka kasa var onla ddeğiştirme gibi bir imkanım varmı bilen varsa yazabilirmi.
Başka siteden şu ssistemi al demeyin almam imkansız itopya zorunlu.
Kasa aşağıda linkde odam havasız ve minik pc koymalık olan var masamda havasız olacagı için bu 6fanlı modeli seçtim iyi midir? soğutması onuda yazarsanız sevvinirim.
sakın g3 alma gigabyte 2060 ekran kartı kronik arızalı bir kart hatta başka sistemler alsan da gigabyte gpu ya sahip veya diğer markalarında kronik sorunlu karta sahip olanlarını araştırmadan alma

RuTHLeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cengizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sakın g3 alma gigabyte 2060 ekran kartı kronik arızalı bir kart hatta başka sistemler alsan da gigabyte gpu ya sahip veya diğer markalarında kronik sorunlu karta sahip olanlarını araştırmadan alma
ne alabilirimki 10k ustune çıkamıyorum rtx olsa iyi olur itopya zorunlu

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
G3 alanların coğu konu açtı ekran kartı çok ısınıyor diye . Nedendir bilmem fiyatı ilk çıktığında iyi fiyattı şuan fiyatını bilmiyorum belkide aynı kalmıştır.Ama dediğim gibi ekran kartının ısınmasından şikayetçi olanlar vardı yinede iyi araştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alabilirimki 10k ustune çıkamıyorum rtx olsa iyi olur itopya zorunlu
bence bekle biraz youtuberlar sistem çikarınca alırsın .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,125
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom