Hangisi işlemci sıcaklığını daha fazla düşürüroverlock makinesi ayağınıza geldi. 3600 için stok fan yeterli değildir 300tlye hava soğutma veya 800-1200tl aralığında sıvı soğutma tercih edin
Tabii ki sıvı soğutma ama 3600 için hava soğutma yeterli oluyordur diye düşünüyorum kullanan arkadaşlara sormak lazım.Hangisi işlemci sıcaklığını daha fazla düşürür
Sonradan yükseltmekte istiyorum işlemciyiTabii ki sıvı soğutma ama 3600 için hava soğutma yeterli oluyordur diye düşünüyorum kullanan arkadaşlara sormak lazım.
O zaman sıvı soğutma tercih edin farklı konu açabilirsiniz sıvı soğutma içinSonradan yükseltmekte istiyorum işlemciyi
Yine çok bende T6 ultra var 1.180 ile 4.3 GHZ kullanıyorum ve oyunlarda 50 60 derecegüncelleme; konusu açtım da buraya da yazayım dedim benim sistem de 4.0ghz oc 1.06voltaj ayarıyla yükte max 85 derece görüyor oyunlarda da 67 ila 73 arasında stock fan kullanıyor ve termal macunu da değişmedim elimde kaliteli var onunla da deneyebilirdim ama stock bu şekilde
Gerçi stok diyorsun bilemedim şimdi.Yine çok bende T6 ultra var 1.180 ile 4.3 GHZ kullanıyorum ve oyunlarda 50 60 derece
cogunda aynı sorun var ben ilk actıgımda 30 sn de 95 derece görüyordu bu işlerden anlamayan adamlar o kadar para verip bu haliyle bilip bilmeden nasıl kullanacak bu sistemleri hazırlayanların bunları herkese söylemesi gerekirdi çok yazık ben o kadar araştırdım elimdeki imkanlarla bu kadar çıkabiliyor core performans ayarını biosdan kapatıp hiç ugraşmadan da çözebilirdim ama 4.0ghz de az değil 70 75 derecelerde iş görüyor elimde mx4 termal macun var yarın bi onu sürüp deniyecem bi 5 derece daha düşse Allah bereket versin bu arada sogutucu berbat 1600rpm den yukarı bios ayarı yapılmıyor çok pasif çalışıyorYine çok bende T6 ultra var 1.180 ile 4.3 GHZ kullanıyorum ve oyunlarda 50 60 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi stok diyorsun bilemedim şimdi.
4.2 mhz voltaj 1445 kullanıyorum sıcaklarlara bakmadım dahagüncelleme; konusu açtım da buraya da yazayım dedim benim sistem de 4.0ghz oc 1.06voltaj ayarıyla yükte max 85 derece görüyor oyunlarda da 67 ila 73 arasında stock fan kullanıyor ve termal macunu da değişmedim elimde kaliteli var onunla da deneyebilirdim ama stock bu şekilde