Arama sonuçları: *

1. O

GOAT V3 Ufak tarih ipucusu

Yarın gelicek heralde story lerde paylaşmış
  2. O

DA-G7 bilgisayarım ne kadar eder?

Sistem 16 k ya çıkalı ne kadar zaman oldu piyasa oynadı değişti birde yılbaşı geliyor insanlar yılbaşı gelmeden harıl harıl sistem almaya çalışıyor arkadaş 18 k dan satar 2 3 gün bekleyerek
  3. O

DA-G9 Teslim Alan Varmı ?

İnşallah saolun inşallah sizinkide çabucak gelir
  4. O

Benimki geldi sabah saat 10 da getirdiler herhangi bir sorun yok gibi birazdan ekran kartı montajını yapıcam
  5. O

Ne zaman sipariş vermiştiniz ilk günmü yoksa sonramı aldınız
  6. O

Banada şimdi kod geldi ama benimkini de dün vermişler bugün barkod okutmuşlar ama Bolt kargo benimki yarın hemen gün içinde getireceklerini söyledi şansımız kötü ama herkesinki geldi bizimki hala bekliyor
  7. O

Gerçekten çok saçma bir hizmetleri var itopyada kargo verilmiş gözüküyor tıklıyorum siparişim nerdeye beni Bolt kargonun sitesine atıyor siteye giriyorum kriterlere uygun kargo bulunamadı diyor Bolt kargoyu arıyorum daha itopyadan teslim alınmamışdır diyorlar itopyayı arıyorum kargo çıkmıştır...
  8. O

Reis eyer yarında kargoya vermezlerse birlikte gidelim beylikdüzü şubesini basalım artık gına geldi valla
  9. O

İyi olur valla 1701092568 Büyük ihtimalle bizimkiler yarına kaldı ama yarın verirler büyük ihtimal çarşamba elimizde olur
  10. O

Benimkide aynı şekilde aynı durumdayız sabahtan beri kargo SMS i bekliyorum hala faturalandırılıyorda benimkide
  11. O

DA-G9 Sipariş Durumu

Bir benimkini daha kargoya vermediler heralde
  12. O

DA-G9 Sipariş Durumu

Faturalandırılıyorda
  13. O

DA-G9 Sipariş Durumu

Yok benimkide uygulamadan gözükmüyor büyük ihtimal pazartesiye kaldı bizimkiler
  14. O

DA-G9 Sipariş Durumu

Benimkini daha vermemişler hala faturalanıyor gözüküyor büyük ihtimalle bugün yada pazartesi verirler
  15. O

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok itopyanında bir şey yapacağını sanmam belki Abdullah abi söylerse bir şeyler yapabilirler ama zannetmiyorum
  16. O

Ben çarşamba günü 30 40 dk içinde bağladım arkadaş bence belki bir şansa alırım sistemi diye şansını denemiş ama kimse o sistemi o paraya vermez illaki kontrol ediceklerdi
  17. O

Ben geçen gün aradım 30 dk içinde bağladılar beni müşteri temsilcisine 30 dk zaman bulamadınızmı
  18. O

Eyer iptal edilmesini istemiyorsan 2 saat durucaktın telefonda parasını verip onaylatıcaktın
  19. O

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

Bende öyle düşündüm zaten kaç gün oldu hala kargoya verilmedi ben e serisi anakart daha iyi diye biliyorum ama siz eyer konuşursanız buraya yazarsanız seviniriz değişiklik yapıyorlarsa bizde değiştiririz 1700773662 Ama zannetmiyorum çünkü şuan anakartı değiştirmek için fark alıyor
  20. O

🔥Donanım Arşivi Yeni RTX Sistem 11.11🔥

Belli değil ama bence kesin olarak ay sonuna kadar bir sistem gelir
Top Bottom