Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınBen test ediyorum kargo hasarsız gelmiş ekran kartı ayrı kutuda her şey yolunda gözüküyor. Ufak tefek minnak bir sistem
Benim hala hareket yok faturalandırma da kaldıBenimde verdiler bugün kargoya
Teşekkürler dostumHayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim hala hareket yok
Ona güzel bir soğutma bir de full cam kasa yakışır hocam bütçe oluncaTeşekkürler dostum
Kasa malzeme kalitesi beklediğimden güzel ekran kartı 70 derece geçmedi testlerde lakin işlemci ısınıyor şimdiden hava soğutma uygun yollu sıvı soğutmada olurOna güzel bir soğutma bir de full cam kasa yakışır hocam bütçe olunca
Evet 13400F güçlü bir işlemci stok biraz sıkıntı yaratabilir ben anakarti değiştirememiştim o yüzden dedim hocam full çalışıyorsa diyeKasa malzeme kalitesi beklediğimden güzel ekran kartı 70 derece geçmedi testlerde lakin işlemci ısınıyor şimdiden hava soğutma uygun yollu sıvı soğutmada olur
Benimkide aynı şekilde aynı durumdayız sabahtan beri kargo SMS i bekliyorum hala faturalandırılıyorda benimkideHayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Benim hala hareket yok faturalandırma da kaldı
Az kişi kaldı hocam telefon sırasında ulaşabilirsem size de yazayımBenimkide aynı şekilde aynı durumdayız sabahtan beri kargo SMS i bekliyorum hala faturalandırılıyorda benimkide
İyi olur vallaAz kişi kaldı hocam telefon sırasında ulaşabilirsem size de yazayım
Büyük ihtimalle bizimkiler yarına kaldı ama yarın verirler büyük ihtimal çarşamba elimizde olurAz kişi kaldı hocam telefon sırasında ulaşabilirsem size de yazayım
Yarına da kalmasın yav haftalardır pc yokİyi olur valla
Büyük ihtimalle bizimkiler yarına kaldı ama yarın verirler büyük ihtimal çarşamba elimizde olur
Soğutma bloğu iş yapar mı sence birde kasanın fotosunu atar mısınız kablolamayı falan merak ettim bide boyutunuKasa malzeme kalitesi beklediğimden güzel ekran kartı 70 derece geçmedi testlerde lakin işlemci ısınıyor şimdiden hava soğutma uygun yollu sıvı soğutmada olur