Erimtan
80+ Bronze
Tık yok bendedeVay arkadaş o zaman benim bugün de kargolanmayacak
Tık yok bendedeVay arkadaş o zaman benim bugün de kargolanmayacak
Foto şöyle atayım çok minnak sistem montaj öncesi arkasını hiç açmadım direk test yaptımSoğutma bloğu iş yapar mı sence birde kasanın fotosunu atar mısınız kablolamayı falan merak ettim bide boyutunu
Teşekkürler, soğutma bloğu ve power için ne düşünüyosunFoto şöyle atayım çok minnak sistem montaj öncesi arkasını hiç açmadım direk test yaptım Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederimSipariş hazırlanıyor kısmında zaten seninki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Hocam onlar da kargolanmış gözüküyormuş biraz bekleyelim belki yansırİyi olur valla
Büyük ihtimalle bizimkiler yarına kaldı ama yarın verirler büyük ihtimal çarşamba elimizde olur
Hazırlanıyorda halaHocam onlar da kargolanmış gözüküyormuş biraz bekleyelim belki yansır
Ulaştımı kasa sana hocam görüntü atabilirmisin içininteşekkür ederim
usb 3.0 giriş portu yamuktu yani içe katlanıktı sonra tırnağım ile düzelttim.kasayı calıstırma tunusa bastıktan sonra hemen calısmıyor biraz ping var
ulaştı az sonra atayim görüntüHazırlanıyorda hala
Ulaştımı kasa sana hocam görüntü atabilirmisin içinin
Testleri yaptınız mı durumu nasıl sıcaklığı mesela bide videodaki gibi fpsleri görebiliyo musun ram hızları vs. vs.
Hocam benim faturalandırmaya geçmişti ama yurtiçi hayır teslim edilse anında düşerdi adınıza kargo yok diyorHazırlanıyorda hala
Ulaştımı kasa sana hocam görüntü atabilirmisin içinin
Hocam siz ne zaman sipariş vermiştiniz?Hocam benim faturalandırmaya geçmişti ama yurtiçi hayır teslim edilse anında düşerdi adınıza kargo yok diyor
fortnite iniyor , indirdikten sonra gta 5 indirecegim.Videodaki gibi fpsyi geforce alt+z den yapılabiliyor.Testleri yaptınız mı durumu nasıl sıcaklığı mesela bide videodaki gibi fpsleri görebiliyo musun ram hızları vs. vs.
Gta 5 zorlamaz onu havada karada kaldırır genel kullanım akıyo mu herhangi bir yavaşlık var mıfortnite iniyor , indirdikten sonra gta 5 indirecegim
Kanka windows yüklümü geldi?fortnite iniyor , indirdikten sonra gta 5 indirecegim.Videodaki gibi fpsyi geforce alt+z den yapılabiliyor.