𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Evet Bolt kargo ile geldi saat 10 11 gibi oturduğum semt genel müdürlüğe yakın olduğu için sanırım çok hızlı geliyorUlaştımı sana hocam.
Evet Bolt kargo ile geldi saat 10 11 gibi oturduğum semt genel müdürlüğe yakın olduğu için sanırım çok hızlı geliyorUlaştımı sana hocam.
Bende eski sistemden kalan kendi keyim var hocam umarım kabul eder e-postama bağlamıştım çocukluğumdan beri aynı lisans win7 idi 8 yaptım 10 yaptım en sonda 11Bende ama deneme sürümü o yüzden keymalmak laızm 100 TL zaten keyler
Muhtemelen hocam ama flashla kurmak daha sağlıklı olur şahsenWin11 e windows updateden çevriliyormu hala?
Hayırlı olsun güle güle kullan bi sistem fotosu bekliyoruz sendenEvet Bolt kargo ile geldi saat 10 11 gibi oturduğum semt genel müdürlüğe yakın olduğu için sanırım çok hızlı geliyor
Halihazırda Lenovo monitör bana darbeli teslim edildiği icin açmadan değişime gönderdimHayırlı olsun güle güle kullan bi sistem fotosu bekliyoruz senden
Flashla kurmak neden daha sağlıklı biraz daha açar mısın yani internetten yüklemenin ne gibi sıkıntıları var microsoftun kendi sitesiBende eski sistemden kalan kendi keyim var hocam umarım kabul eder e-postama bağlamıştım çocukluğumdan beri aynı lisans win7 idi 8 yaptım 10 yaptım en sonda 11
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen hocam ama flashla kurmak daha sağlıklı olur şahsen
Eyw hocam darısı olmayanların başınaHayırlı olsun güle güle kullan bi sistem fotosu bekliyoruz senden
En iyisini yapmışsın ben lenovo monitörden önce msi g2412 sipariş vermiştim umarım pişman olmam lenovo almadığımaHalihazırda Lenovo monitör bana darbeli teslim edildiği icin açmadan değişime gönderdim
Zaten isoyu Microsofttan indiriyoruz hocam yine temiz kurulum tavsiye edilen olduğu içinFlashla kurmak neden daha sağlıklı biraz daha açar mısın yani internetten yüklemenin ne gibi sıkıntıları var microsoftun kendi sitesi
Buda sistemEn iyisini yapmışsın ben lenovo monitörden önce msi g2412 sipariş vermiştim umarım pişman olmam lenovo almadığıma
bi aç görelim ekmek banalım bizimki daha gelmediBuda sistem Alıntıyı görüntüle
Kurulu halde görseydik de gözümüz şenlenseydi hocamBuda sistem Alıntıyı görüntüle
bi aç görelim ekmek banalım bizimki daha gelmedi
Halihazırda mouse gelsin atarım foto birazdan kargodan mouse gelecekKurulu halde görseydik de gözümüz şenlenseydi hocam