Neler Yeni

DA-G9 Teslim Alan Varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hakan
Kulaklık hakkında deneyimin var mı hocam
kırmızısını fiyatı 1800'ken almıştım. Gayet güzel bir ürün. Mikrofonu kaliteli, ses kaliteli yanında yedek ped çıkıyor fakat bazılarında kronik bir sorun var ses seviyesi %72'nin üzerine çıkardığınızda arkadan rüzgar sesi gibi bir ses veriyor. Bana denk gelmedi ama denk gelen kişiler olduğunu gördüm

SendyGood

80+ Bronze
arkadaslar simdi bilgisayarı calıstımda kasadaki fanlar max hız ile çalışıyor herhalde baya bir ses geliyor onu nasıl çözebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
hocam sistem size geldiyse sizce yaz ayında sorun yasar mıyım adanadayımda
Yaşarsın kardeş bitane hava soğutma al işte para biriktirip yaza kadar biriktirirsin çok pahalı değil herkese aynı soruyu sorma max 76 dedi adam sonbahardayız yazında max 80 falan görürsün al bi kule tipi hava soğutma işlemci için
(Ekran kartını bilmiyorum ama)

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Gerçekten çok saçma bir hizmetleri var itopyada kargo verilmiş gözüküyor tıklıyorum siparişim nerdeye beni Bolt kargonun sitesine atıyor siteye giriyorum kriterlere uygun kargo bulunamadı diyor Bolt kargoyu arıyorum daha itopyadan teslim alınmamışdır diyorlar itopyayı arıyorum kargo çıkmıştır daha kod okutmamışlardır diyorlar ayın 28 i oldu be

Top Bottom