Windows yüklü geliyor Windows 10Kanka windows yüklümü geldi?
Unlost FPS arttırma ayarını tavsiye ederimarkadaslar benım oyun iniyor nvidia uygulaması üzerinden baska bir ayar yapmama gerek varmı monitörü 165 hz ye aldım
Eyvallah hocam mouseun gelince setupı bekliyorumWindows yüklü geliyor Windows 10
Mesaj otomatik birleştirildi:
Unlost FPS arttırma ayarını tavsiye ederim
oyun insin hocam atacagımAldığınız dereceleri atar mısınız ve stok fanın değişmesi acil mi sizce?
Gerek yok yaz sıcaklarında gerekli ben böyle kullanacağım yaz sıcaklarında bakarız durumaAldığınız dereceleri atar mısınız ve stok fanın değişmesi acil mi sizce?
Dediğim gibi oldu hocam saat 7 hareket yok yurtiçi de bize gelen giden yok diyor yine yarına kaldı sanırım sağlık olsun ne diyeyim yoruldum ciddenAnladım o zaman verilmiştir seninki yurtiçi kargo sistemine düşmemiştir daha büyük ihtimal. 1-2 güne gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende hazırlanıyor diyor.
Reis eyer yarında kargoya vermezlerse birlikte gidelim beylikdüzü şubesini basalım artık gına geldi vallaDediğim gibi oldu hocam saat 7 hareket yok yurtiçi de bize gelen giden yok diyor yine yarına kaldı sanırım sağlık olsun ne diyeyim yoruldum cidden
Benim rahatsız olduğum kargoya verildiğini 2 kere belirtmeleri bu bilgi için 100 dakika paketimden yemiş olmam ve hareket olmaması yurtiçi de anlaşmalı olduğumuz yerse aynı gün hedefe hareket ederdi firmayla görüşün diyor şimdi ben kime inanıcam anlayamadım gittiReis eyer yarında kargoya vermezlerse birlikte gidelim beylikdüzü şubesini basalım artık gına geldi valla
Kulaklık hakkında deneyimin var mı hocamHersey hazir kasa piyasada yok bi geleydi
Kasa gelmedi daha herkes tavsiye etti aldim cok rahat hoşuma gittiKulaklık hakkında deneyimin var mı hocam