Neler Yeni

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Beyler lutfen yardim edin be kötü niyetim yoktu o gun bile söyledim odemek istiyorum diye ulasmaya calistim kimsenin hakkında parasinda gozum yok harami helali bilen bi adamim sistemsel yogunluk yuzunden yanlis para cekildi @itopya.com

JSezar

80+ Silver
Yapılacak bir şey yok.İade edilmiş,stok bitmiş.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Yapılacak bir şey yok.İade edilmiş,stok bitmiş.
İptal edilen siparisimi parasini odeyip almak istiyoruem sadece param monitorum herşeyin hazir sistemsel bi hata yuzunden hakkim yanmamali emeklerim bosa gitmemeli

JSezar

80+ Silver
İptal edilen siparisimi parasini odeyip almak istiyoruem sadece param monitorum herşeyin hazir sistemsel bi hata yuzunden hakkim yanmamali emeklerim bosa gitmemeli
soguk_su_icmenin_zararlari_ofix_blog_5.jpg

Beklentin olmasın.Bi dahaki sistemlere artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
Valla kardeşim o kadar siparişten sonra +1 yapıcaklarını sanmıyorum bende alanlardanım daha çoğu kişinin siparişi bile verilmedi

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Valla kardeşim o kadar siparişten sonra +1 yapıcaklarını sanmıyorum bende alanlardanım daha çoğu kişinin siparişi bile verilmedi
Dostum bana bildirim geldi siparis odeme onaylandi diye siparişim olusturuldu sadece parayi yanlis cekti itopya olusturulmus siparisim var parayı sistemsel hatadan dolayi yanlis cektiler benim sucum yok vallahi billahi odemeye calistim sesimi duyuramadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
Dostum bana bildirim geldi siparis odeme onaylandi diye siparişim olusturuldu sadece parayi yanlis cekti itopya olusturulmus siparisim var parayı sistemsel hatadan dolayi yanlis cektiler benim sucum yok vallahi billahi odemeye calistim sesimi duyuramadim
Anladım dostum zaten sıkıntını zaten sipariş ilk çıktığında ki yoğunlukta siparişi sepete ekle diyordum eklemiyordu 404 hataları vs ama senin bugüne kadar çoktan ulaşman gerekirdi böyle tutuşmalar olmazdı kaç gün oldu

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
@itopya.com @Abdullah Hacıgül sesimi duyun lutfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım dostum zaten sıkıntını zaten sipariş ilk çıktığında ki yoğunlukta siparişi sepete ekle diyordum eklemiyordu 404 hataları vs ama senin bugüne kadar çoktan ulaşman gerekirdi böyle tutuşmalar olmazdı kaç gün oldu
Ulasamadim kanka cok ugrastim en sonunda dusundum yanlis para cektiklerini anlayinca telefon numarma uzerinden iletisime gecerler belki yanlis para cektiklerini anlarlar diye düşündüm parami hazirladim bekliyordum 1.30 saat boyunca ugrasarak siparisi verdim herkes gibi herkesin siparişi onaylandi sostemsel hata yuzunden benim yanmamam gerekli

Ulasamadim kanka cok ugrastim en sonunda dusundum yanlis para cektiklerini anlayinca telefon numarma uzerinden iletisime gecerler belki yanlis para cektiklerini anlarlar diye düşündüm parami hazirladim bekliyordum 1.30 saat boyunca ugrasarak siparisi verdim herkes gibi herkesin siparişi onaylandi sostemsel hata yuzunden benim yanmamam gerekli
Kurumsal ve buyuk bir firma olarak bana yardimci olmalari gerekli hata benim degil onların sonucta 60 tl ye sistemin gelmeyecegini bende biliyordum onun icin ugrastim bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem

Eyer iptal edilmesini istemiyorsan 2 saat durucaktın telefonda parasını verip onaylatıcaktın

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Eyer iptal edilmesini istemiyorsan 2 saat durucaktın telefonda parasını verip onaylatıcaktın
Haftanin 6 gunh calisiyorum eve saat 6 dan sonra gidiyorum 6 da iletisim hatti kapaniyor sadece pazar gunu tatilim onda da iletisim hatti kapali oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Haftanin 6 gunh calisiyorum eve saat 6 dan sonra gidiyorum 6 da iletisim hatti kapaniyor sadece pazar gunu tatilim onda da iletisim hatti kapali oluyor
Ben geçen gün aradım 30 dk içinde bağladılar beni müşteri temsilcisine 30 dk zaman bulamadınızmı

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Bende onu anlatmaya çalışıyorum ben saatlerce bekledim pazartesi günü siparişim onaylanmamisti o yogunlukta ulaştım hallettiler ulaşmak isteyen herturlu ulaşirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom