Neler Yeni

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,971
İsim
Diyarhan
Abdullah abiyi etiketleyebilir misiniz lutfen @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyanin sitesinden kaynakli sorun oldu kendikeri yanlis odeme cektiler para kartimda hazirdi olamaz boyle bisey benim kimsenin parasinda gozum yoktu sadece parami odeyip sistemimi almak istiyordum
Tabikide ama sen o fiyatı gördüğünde boşuna ödeme yaptın iptal edip tekrar sipariş etmen lazımdı. Sen kolay yolu tercih edip üstüne para verir onaylatırım demişsin ama sistem o sırada çatır çatır pc satıyordu.

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Simdiye kadar belki 60 TL'ye gonderirler diye beklemektense keske itopyayi arayip mail atip isi cozseydin hatta burdan bile ulasabilirdin burdan itopyaya siparisim onaylanmadi diye mesaj attim 1 saat sonra dönüş yaptilar

WhoCares

80+ Gold
İlk defa sistem alicaktim lutfen yardim edin her seyi ayarladim sadece sistemimi bekliyordum parami odemek istiyorum aylarca para biriktirdim yapmayin lütfen @itopya.com

Yazdim çok yazdim yardim eden olmadi donen olmadi
yardımlık yada dönüş yapılacak bir dönüş durum yok bence ha şöyle kartından sistem ücreti çekilir ama siparişler kısmında yanlış ücret gözukur ona yardimci olurlarda sen sistem ücretini ödemeden sistemimi iptal ettiler diyorsun

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Simdiye kadar belki 60 TL'ye gonderirler diye beklemektense keske itopyayi arayip mail atip isi cozseydin hatta burdan bile ulasabilirdin burdan itopyaya siparisim onaylanmadi diye mesaj attim 1 saat sonra dönüş yaptilar
Buradan da konu actim cumartesi gunu ulasamadim

yardımlık yada dönüş yapılacak bir dönüş durum yok bence ha şöyle kartından sistem ücreti çekilir ama siparişler kısmında yanlış ücret gözukur ona yardimci olurlarda sen sistem ücretini ödemeden sistemimi iptal ettiler diyorsun
Sistem ucretini kendileri yanlış cektiler mesaj yazdim donmediler sistemi siparis ettim tek sorun onlarin yanlis para cekmeleri

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Direk konusmalardan itopyaya mesaj at dönüş yapıyorlar

Sistem ucretini kendileri yanlış cektiler mesaj yazdim donmediler sistemi siparis ettim tek sorun onlarin yanlis para cekmeleri
Aradan kac gun gecmis knk keske bunca zaman beklicene itopyaya mail atip arasaydin iptal olmadan cozerdin inşallah hallolur knk

WhoCares

80+ Gold

tamam nasıl biliyorsan öyle yap nasıl olsa anlamamakta direticeksin bol şans

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Direk konusmalardan itopyaya mesaj at dönüş yapıyorlar

Aradan kac gun gecmis knk keske bunca zaman beklicene itopyaya mail atip arasaydin iptal olmadan cozerdin inşallah hallolur knk
Mesaj attim donus olmadi abdullah abiye yazdim donus olmadi aradim ulasamadim parayi odemek istiyordum

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Konu acmayla iletisim bir değilki knk arayip mail atıp ulasabilirdin sen sadece beklemissin belki 60 TL'ye gonderirler diye 😂 aramayi dene belki hallederler

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Konu acmayla iletisim bir değilki knk arayip mail atıp ulasabilirdin sen sadece beklemissin belki 60 TL'ye gonderirler diye 😂 aramayi dene belki hallederler
60 tl ye gonderirler diye beklemek isteseydim ulasmaya calismazdim sistemi siparis ettigim gun abdullah abiye ozelden mesaj yolladim itopyaya mesaj yolladim donus yapacagiz dediler yapmadilar
Screenshot_2023-11-24-18-39-50-397_com.instagram.android.jpg

Bsy57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih başay
Arkadaşın yaptığı bence tamamen çakallık sistemi 59.35 e yutturacağını sandı sipariş iptal olunca madurum ayağına yatıyor.

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Valla ulasmak isteyen ulasir DA-G9 siparis verildiğimde siparişlere düşmedi pazartesi sabah 9 da aradim 12 ulastim
60 TL ye gonderirler diye beklemek isteseydim ulasmaya calismazdim sistemi siparis ettigim gun abdullah abiye ozelden mesaj yolladim itopyaya mesaj yolladim donus yapacagiz dediler yapmadilarAlıntıyı görüntüle
Knk abdullah abiyle alakasi yokki senin direk itopyayi araman gerekti bendede DA-G9 siparislerime dusmedi 2 saat telefonda bekledim ulastim o yogunlukta bile ulasabildiysem sen simdiye kadar rahatlikla ulasabilirdin telefondan.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Arkadaşın yaptığı bence tamamen çakallık sistemi 59.35 e yutturacağını sandı sipariş iptal olunca madurum ayağına yatıyor.
Dostum sistemi siparis ettigim gun itopyaya mesaj yolladim niye anlamiyorsunuz parami biriktirdim sistemi 20 bin liraya almak zaten inanilmz indirimli bişey 60 liraya alacagimi dusunecek kadar cahil değilim sadece parami odemek istiyordum ulasmayi denedim itopyaya abdullah abiye mesaj yolladim

Erimtan

80+ Bronze
Hocam adam diyorki aynı gün Abdullah abiye ve itopyaya mesaj gönderdim ne alaka çakallık yapmak Allahını seversen gereksiz itham yapmayın adama.

Top Bottom